rödlök.


I onsdags låtsades jag och min mamma att jag fyllde år eftersom jag var på Way Out West på den riktiga födelsedagen. Vi åt skagenröra till frukost, promenerade runt på stan och avslutade med skaldjursplatå (det flottaste jag vet) till middag. Jag fick så otroligt fina presenter. Bland annat den här kjolen från Dolce&Gabbana fantastiska frukt-och-grönsakskollektion som var på 75% rea när vi var inne på Nathalie Schuterman.


Kan ej motstå kjolar i detta snitt, speciellt när den har vitt sidenfoder och knappar som glittrar när man snurrar. Är himla glad över den, och sommaren kommer ju hålla i sig i alla fall två manader till här så den kommer bli så fin till alla varma nätter. Tack fina mamma, saknar dig så mycket redan.

 


Got this amazing Dolce&Gabbana skirt from my mom on my birthday. I love the onion pattern and the sparkling buttons.

 

Kommentarer

 1. Vad är det för hårfärg du använder?
  Har försökt få till en liknande färg men blir aldrig riktigt bra.

 2. Det där mönstret är utan tvekan en av mina absoluta favorit”grejer” med förra säsongens visningar. Så.himla.bra. Nu gillar jag ju verkligen inte lök men det är ju genialt ändå. Dom är ju rackarns fina. Särskilt de röda såklart! (ps. kom just på att jag ju gillade mönstret så mycket att jag till och med tecknade det tidigare i våras i en illustration! ds.)

 3. Jag hoppas dom kliver på honom, jag hoppas han har en tråkig födelsedag och jag hoppas han känner sig ensam. Jag hoppas han har det jobbigt och att skolan går åt helvete. Att han bråkar med dina föräldrar. Jag hoppas han lider som jag gjorde i juli, men tio gånger värre. Det här är det fulaste jag någonsin tänkt.

 4. Matilda – fargar hos frisoren, men skulle saga typ Strawberry Blonde.

  Dzana – haha fint anda!

  xyz – +1

 5. Shit va snygg, ”Sjuttis på Schuttis” är fan det bästa o tokfyndar man där är dagen gjord. Woo-hoo!

 6. Vilken fin kjol! Jag köpte i all hast en acne klänning idag för att bota min hjärtesorg en liten stund. Köpte utan att ens prova den, kom hem och klänningen är kilometerlång och genomskinlig men den gjorde mig glad om än bara för nån minut så den får stanna och pryda garderoben. Kram

 7. Sandra har du strumpbyxor på den här bilden? Isåfall undrar jag vart dom kommer ifrån, letar eter ett par vita, rätt transparenta. kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>