rödlök.


I onsdags låtsades jag och min mamma att jag fyllde år eftersom jag var på Way Out West på den riktiga födelsedagen. Vi åt skagenröra till frukost, promenerade runt på stan och avslutade med skaldjursplatå (det flottaste jag vet) till middag. Jag fick så otroligt fina presenter. Bland annat den här kjolen från Dolce&Gabbana fantastiska frukt-och-grönsakskollektion som var på 75% rea när vi var inne på Nathalie Schuterman.


Kan ej motstå kjolar i detta snitt, speciellt när den har vitt sidenfoder och knappar som glittrar när man snurrar. Är himla glad över den, och sommaren kommer ju hålla i sig i alla fall två manader till här så den kommer bli så fin till alla varma nätter. Tack fina mamma, saknar dig så mycket redan.

 


Got this amazing Dolce&Gabbana skirt from my mom on my birthday. I love the onion pattern and the sparkling buttons.

 

sandra
 1. may skriver

  really nice skirt and it suits you well! ^-^

 2. Matilda Svärdén skriver

  Vad är det för hårfärg du använder?
  Har försökt få till en liknande färg men blir aldrig riktigt bra.

 3. elsa skriver

  Herregudvillkenfinkjoljagdör!

 4. Lisen Edwardsson skriver

  Åh hur fin som helst verkligen!

 5. Jannica skriver

  Superfin! Grattis i efterskott! :)

 6. Libertad skriver

  Oh my, such so perfect! What a perfect present!
  This kind of prints are gorgeous on skirts; I want one with a kitty painting so badly for me!

 7. Naomi skriver

  Wonderful wonderful wonderful.

 8. Amanda skriver

  Jättefin, den passar dig som handed i handsken!

 9. Edith skriver

  Superfiint!!! Och ditt hår har sån perfekt färg.

 10. unga fröken karlssons Esteterier skriver

  Väldigt väldigt fin. Älskar färgerna.

 11. Frida skriver

  Åh. ÄLSKAR rödlök!! Älskar den där kjolen!

 12. Linnéa skriver

  Åh så festlig! Klart den ska med på kalas i new york-natten!

 13. sonia skriver

  mycket, mycket fin! Den passar dig verkligen perfekt!

 14. sonia skriver

  mycket, mycket fin! Den passar dig verkligen perfekt!

 15. kajsa skriver

  Det där mönstret är utan tvekan en av mina absoluta favorit”grejer” med förra säsongens visningar. Så.himla.bra. Nu gillar jag ju verkligen inte lök men det är ju genialt ändå. Dom är ju rackarns fina. Särskilt de röda såklart! (ps. kom just på att jag ju gillade mönstret så mycket att jag till och med tecknade det tidigare i våras i en illustration! ds.)

 16. Dzana skriver

  Tröstar mig med att jag i alla fall har kläder från den kollektionen i mitt The Sims 3-spel…

 17. xyz skriver

  Jag hoppas dom kliver på honom, jag hoppas han har en tråkig födelsedag och jag hoppas han känner sig ensam. Jag hoppas han har det jobbigt och att skolan går åt helvete. Att han bråkar med dina föräldrar. Jag hoppas han lider som jag gjorde i juli, men tio gånger värre. Det här är det fulaste jag någonsin tänkt.

 18. sandra skriver

  Matilda – fargar hos frisoren, men skulle saga typ Strawberry Blonde.

  Dzana – haha fint anda!

  xyz – +1

 19. Isabelle skriver

  Wow! Snygg-Sandra!

 20. Twisterella skriver

  Shit va snygg, ”Sjuttis på Schuttis” är fan det bästa o tokfyndar man där är dagen gjord. Woo-hoo!

 21. peace skriver

  Twisterella: Hoppas det löser sig för det…

  Peace

 22. Elise skriver

  åh, underbar ju!

 23. Linda skriver

  oj oj oj så fin!

 24. Twisterella skriver

  @Peace: ???

 25. thesadbox skriver

  Vilken fin kjol! Jag köpte i all hast en acne klänning idag för att bota min hjärtesorg en liten stund. Köpte utan att ens prova den, kom hem och klänningen är kilometerlång och genomskinlig men den gjorde mig glad om än bara för nån minut så den får stanna och pryda garderoben. Kram

 26. Synne skriver

  Festlig, fargerikt, fint skjørt!

 27. moa skriver

  så tjusigt! var är magtröjan ifrån?
  en sådan skulle jag vilja ha!

 28. Firas skriver

  Snygg kjol!
  Förresten Sandra. Du skriver ju dina spalter i Sofies mode som jag verkligen uppskattar. Jag skriver också en spalt på min varje torsdag. Tänkte tipsa om dem. Kika gärna ifall du har en stund över. Även in andra får gärna läsa dem.
  Här är veckans spalt.
  http://josefclaude.se/2012/08/16/de-upplysta/

 29. svar skriver

  hökartorget….

 30. marire skriver

  wow! fantastisk skjørt!

 31. sandra skriver


  Moa – american apparel!

  Firas – ska spana in!

 32. Kajsa skriver

  Vilken fin och galen lök-kjol!

 33. lisa skriver

  Sandra har du strumpbyxor på den här bilden? Isåfall undrar jag vart dom kommer ifrån, letar eter ett par vita, rätt transparenta. kram!

 34. Prettygreentea skriver

  Oh gosh, this skirt is beautiful !

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem