STOCKHOLM. <3
NLKJSLBANJLK;sdvnadjksndsvnvd;lvwjE’IJkncKLCU;H vill jag mest skriva för att jag är så överdrivet pepp. IDAG. ÅKER. JAG. TILL. SVERIGE.
Älskade människor, finaste gatorna, favoritstadsdelar, skagenröra och frikkin mamma & taxmilla. Jag är borta i lite mer än en vecka och ska förstås på Way Out West och dricka ölen också. Och just ja, på måndag är jag med i Hallå P3, klockan 12. Då kan ni ringa in och prata med mig, men mer om det när det närmar sig.
Stockholm Stockholm Stockholm hurra jag trodde nästan att jag skulle dö innan vi fick se varandra igen men jag fucking lever och jag ska dansa och kramas och aldrig gå och lägga mig!
.


I’m off to Stockholm today! I’ve missed this city so so so so so so so SO much.

sandra
 1. Bela skriver

  It’s so nice to see you so happy and excited!
  And, of course, there’s no place like home.

  Enjoy your city, friends, family, favorite places, favorite food and BE HAPPY. :)

  love,
  Bela.

 2. Julia skriver

  Åh, lyssnar nästan alltid på ”hallå P3″. Världsbäst att du ska vara med.

 3. sofia skriver

  underbart! ska hålla utkik efter dig på wow!

 4. m skriver

  if u love yr hometown that much……why leave

 5. Matilda skriver

  välkommen hem sandra!! :)

 6. thesadbox skriver

  Ahh jag åker också över till kära sverige(göteborg) imorgon, är också helt pepp. Danmark är inte så långt ifrån men det har liksom inte blivit av på mer än en månad, en helvetesmånad och snart får jag se min mamma! Ha så kul i stockholm fina sandra

 7. oroshjärta skriver

  Välkommen till kungliga!!

 8. chi skriver

  Åh Bäst att du ska vara med i Hallå P3!!

 9. Libertad skriver

  Have fun fun fun, take lots of pictures, be happy happy HAPPY!!

  Oh, how much I wish I was there too… but everyday I walk a little bit more for being there…!!

 10. Amanda skriver

  Åh vad roligt, jag älskar Hallå P3!

 11. Sanna skriver

  Åhh! Är också i göteborg under way out west, hoppas man ser dig så man kan få säga hej!! Du är bästa bloggaren ju! kram

 12. Edith skriver

  http://rodeo.net/agnes-b/2012/07/breaking-news-1-spice-girls-aterforenas/#comments
  Spice girls ska återförenas nu i Os!!! :D DD

  Välkommen hem!
  Puss!

 13. pinja skriver

  Jag gillar stockholm!! Jag har varit där två gånger.
  Jag är från finland ! Jag kan inte tala svenska bra, men det är rolig: D haha. Din blogg är mycket trevligt:)) Tycker du om finska eller Finland? Jag vill lära min svenska mer!

 14. Edith skriver

  Gud vad kul att du ska vara med i hallå p3!!!! ska sitta som klistrad. Och ha det toppen i Stockholm, välkommen hem.

 15. Pyttan skriver

  Kanske ses på way out west! Välkommen hem!

 16. sara skriver

  kanske veckans bästa nyhet att du ska vara med i P3. peppen på allt fint nu alltså! <3

 17. pamela skriver

  vi ses på wow bästa sandra!!!

  puss +pop

 18. Maja skriver

  Välkommen tillbaka!

 19. marire skriver

  god tur Sandra, og nyt hjemreisen!

 20. Ellinor skriver

  Kul att du ska till min hemstad på way out west! Om man ser dig där, kan man få en kram då?

 21. wera skriver

  åh sandra, började gråta när jag läste att du ska till way out west. herre gud. tänk om jag skulle få träffa dig, inser nu att jag ändå aldrig skulle våga gå fram, men dvusafygasfioaspisajppoa. herre gud.fan vad du är bra och fin sandra!!

 22. julia skriver

  När jag såg bilden på dig och Ea kom jag att tänka på.. Fick vi någonsin se vad du hade på dig på hennes bröllop? : )

 23. Anais skriver

  Men åh du är så himla bäst. Blir helt fnissig av din glädje! Heja heja heja!

 24. Martina skriver

  Åh way out west kommer bli så himla himla bra. Och du tar så vackra bilder. Mest det jag ville säga liksom

 25. em. skriver

  Haha, vilken glädje! En blir alldeles bubblig och skrattig, ha det fint i Stockholm!

 26. lisa skriver

  Blev så galet glad av att läsa att du ska vara med i hallå p3! Ska ta hundvalpen i knät och inte missa en endaste sekund.

 27. Carro skriver

  Jajaja! Lyssnar på Hallå P3 nästan varje lunch. Nu blir JAG pepp på att höra dig. Har nog aldrig hört din röst tror jag. Slår vad att man inte kommer komma fram så många som kommer ringa – men jag ska försöka! :) Hurra för Stockholm också!

 28. Elin skriver

  Stockholm är så vackert, det är det bästa med stan tycker jag. Och att Södermalm känns lite som en småstad fast mitt i centrum.
  lycka till i radion!

 29. Malin Aurora skriver

  Åhh jag vet precis hur det känns, det är så himlans underbart att komma hem en sväng när man har bott utomlands jättejättelänge<3

 30. sonia skriver

  Vad roligt! Åker dit upp på tisdag(pepp!!)

 31. Sara skriver

  Åh – lycka vilka fina bilder! Välkommen tillbaka :)

 32. Kajsa skriver

  Den där bilden på dig och Michelle med glassarna är så himla fina!

 33. Synne skriver

  Hurra! Jeg er glad på dine vegne, og håper at oppholdet blir alt du ønsker deg!

 34. webbutik inredning skriver

  I like your style child!

 35. S skriver

  Kolla in den här oanvända, läckra klänningen från ASOS! :) http://www.tradera.com/oanvand-silver-paljettklanning-asos-auktion_301743_160522423

 36. Linda skriver

  Hej hur har du redigerat bild sju? :)

 37. K skriver

  Välkommen till sverige! P3 är vår standardkanal på jobbet (eller åtminstone den enda kanal som vi alla kan komma överens om är ok att lyssna på) så självklart kommer jag att lyssna, skall bli jättekul:)

 38. Gabriella skriver

  Åh vad härligt för dig, jag riktigt känner den glada känslan!=)

 39. Madeleine skriver

  Ha! Vad härligt att få komma hem. Brukar känna likadant när jag varit i London och är på väg hem. Då är det riktigt skönt att få se Sverige utanför flygplansfönstret. Men just nu är det omvänt, har inte vart i London på snart ett år, och saknar det grymt.

 40. josefin skriver

  hoppas du får en sketabra vecka! och du, intresserad av ett par till badass 90-talsskor? —–>> http://www.tradera.com/plata-sneakers-tjock-klack-chunky-37-liknar-buffaloes–auktion_342419_160893274

 41. Lisa skriver

  åh, kul med way out west (och allt annat också så klart!) :D hoppas vi ses

 42. felicia skriver

  åh men vad fint!! hoppas att jag ramlar in i dig på way out west!

 43. S skriver

  jag hade sex den här sommaren, med en jättefin pojke.
  den snyggaste sötaste finaste mest underbaraste pojken i hela min skola.
  ville bara säga det till dig, vet inte riktigt varför.. men du är fin och jag älskar dina texter.. gråter ungefär en flod varje gång jag läser dem, vare sig de är sorgsna eller glada.
  du är vacker, glöm inte det puss!

  p.s jag hoppas jag ser dig på way out west!

 44. Elise skriver

  Åh, forstår din hjemlengsel! Selv om jeg bare har vært borte 12 dager, så er det så utrolig godt å komme dit man hører hjemme i hjertet.

 45. Shelley skriver

  <3!! there's no place like home.

 46. Shelley skriver

  Just nu är jag och hälsar på min familj i Jönköping, och det är så himla fint att vara hemma. Men varje gång jag varit här i ett par dagar saknar jag ihjäl mig efter Stockholm och vänner, och när jag åker tillbaka längtar jag direkt ner till familjen igen. Om man ändå kunde teleportera sig.

 47. Elina Dahl skriver

  Välkommen hem :-)

 48. ina skriver

  önskar jag kände så av att komma tillbaka till stockholm efter 2 månader i grekland. Usch

 49. Sandra - Breakaway skriver

  Lite så kände jag igår också, men över att få åka TILL USA :D Flytta hit till och med.

 50. Stella skriver

  Tycker om fjärde bilden.

 51. Katarina skriver

  Trevlig resa!

 52. linis skriver

  aaa men vad kul! ha det sa underbart och dansa lite for mig ocksa pa wow! :D galet avundsjuk ar vad jag ar! :)

 53. Sandra skriver

  det är så roligt att få läsa och se mer av fuck you din jävel-sandra eftersom att du annars verkar så snäll och vän i den här bloggen. puss!

 54. thesadbox skriver

  åh Sandra, jag klarar inte av de här helgerna när jag vet att han går ut och minglar bland andra tjejer. Jag går och trycker på updateknappen frenetiskt för att se om något har dykt upp på facebook. Jag klarar inte av att ta bort honom från facebook heller. Jag dör lite varje helg..:(

 55. Janice skriver

  ahhh, Stockholm, miss that city so much! I lived in Sweden for about 6 months and I always looked forward to my almost monthly trips to the capital. I’d love to move there some day. Enjoy it as much as you can!

 56. k skriver

  tänkte bara tipsa om en sjukt bra sommarpepp låt av ett band från min hemstad, bra att lyssna på innan festivalande! http://www.youtube.com/watch?v=jmAcLpJHDC0

 57. tjej skriver

  thesadbox – du kanske kan testa att inaktivera din facebook ett litet tag? jag gjorde det i en vecka och det hjälpte lite. eller dölja hans inlägg så att dom inte visas förutom om du går in på hans profil.

 58. Minh skriver

  Åh Sandra, jag såg dig igår när du gick förbi fåtöljen på götgatan!! Ångrar mig lite nu att jag inte gick fram, antagligen för att jag inte riktigt visste hur jag skulle reagera och det var så stört att se dig haha. Men tänkte bara säga att du är så bra, fin osv. Massa kramar <3

 59. M skriver

  Thesadbox; viss män njuter av svartsjuks b
  Varför ge det ? Går han ut WHO cAreS han är en idiot. Du e för snäll hångla upp en snygg kille o i ta dU d Värd!!! Mkt mer. Män Som tR än förgivdt hånglar man kanske me
  Men d f inte du kommer ge ditt hjärta till.

 60. thesadbox skriver

  Jag skulle bli knäpp av att inte veta vad han gör fast kanske bästa lösningen för både mig och han är att inte vara FB vänner ett tag. Men så svårt att ta det steget :/

  Tack Sandra för att man får låna kommentarsfältet lite <3

 61. cheyenne skriver

  those pictures are so lovely (:
  have fun and enjoy!
  xo, cheyenne

 62. Katrine skriver

  Nu har jeg boet i Sainte Maxime i Sydfrankrig i fem måneder, og om tre uger drager jeg hjem til København, og jeg glæder mig på præcist samme måde. Så så så så så så SÅ meget. Så meget at jeg næsten ikke kan tro at det vil ske.
  Dejligt at se at det KAN ske. Så sker det nok også for mig.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
📘🐱
Arkiv
Twitter @niotillfem