STOCKHOLM. <3
NLKJSLBANJLK;sdvnadjksndsvnvd;lvwjE’IJkncKLCU;H vill jag mest skriva för att jag är så överdrivet pepp. IDAG. ÅKER. JAG. TILL. SVERIGE.
Älskade människor, finaste gatorna, favoritstadsdelar, skagenröra och frikkin mamma & taxmilla. Jag är borta i lite mer än en vecka och ska förstås på Way Out West och dricka ölen också. Och just ja, på måndag är jag med i Hallå P3, klockan 12. Då kan ni ringa in och prata med mig, men mer om det när det närmar sig.
Stockholm Stockholm Stockholm hurra jag trodde nästan att jag skulle dö innan vi fick se varandra igen men jag fucking lever och jag ska dansa och kramas och aldrig gå och lägga mig!
.


I’m off to Stockholm today! I’ve missed this city so so so so so so so SO much.

Kommentarer

 1. It’s so nice to see you so happy and excited!
  And, of course, there’s no place like home.

  Enjoy your city, friends, family, favorite places, favorite food and BE HAPPY. :)

  love,
  Bela.

 2. Ahh jag åker också över till kära sverige(göteborg) imorgon, är också helt pepp. Danmark är inte så långt ifrån men det har liksom inte blivit av på mer än en månad, en helvetesmånad och snart får jag se min mamma! Ha så kul i stockholm fina sandra

 3. Have fun fun fun, take lots of pictures, be happy happy HAPPY!!

  Oh, how much I wish I was there too… but everyday I walk a little bit more for being there…!!

 4. Åhh! Är också i göteborg under way out west, hoppas man ser dig så man kan få säga hej!! Du är bästa bloggaren ju! kram

 5. Jag gillar stockholm!! Jag har varit där två gånger.
  Jag är från finland ! Jag kan inte tala svenska bra, men det är rolig: D haha. Din blogg är mycket trevligt:)) Tycker du om finska eller Finland? Jag vill lära min svenska mer!

 6. åh sandra, började gråta när jag läste att du ska till way out west. herre gud. tänk om jag skulle få träffa dig, inser nu att jag ändå aldrig skulle våga gå fram, men dvusafygasfioaspisajppoa. herre gud.fan vad du är bra och fin sandra!!

 7. När jag såg bilden på dig och Ea kom jag att tänka på.. Fick vi någonsin se vad du hade på dig på hennes bröllop? : )

 8. Blev så galet glad av att läsa att du ska vara med i hallå p3! Ska ta hundvalpen i knät och inte missa en endaste sekund.

 9. Jajaja! Lyssnar på Hallå P3 nästan varje lunch. Nu blir JAG pepp på att höra dig. Har nog aldrig hört din röst tror jag. Slår vad att man inte kommer komma fram så många som kommer ringa – men jag ska försöka! :) Hurra för Stockholm också!

 10. Stockholm är så vackert, det är det bästa med stan tycker jag. Och att Södermalm känns lite som en småstad fast mitt i centrum.
  lycka till i radion!

 11. Välkommen till sverige! P3 är vår standardkanal på jobbet (eller åtminstone den enda kanal som vi alla kan komma överens om är ok att lyssna på) så självklart kommer jag att lyssna, skall bli jättekul:)

 12. Ha! Vad härligt att få komma hem. Brukar känna likadant när jag varit i London och är på väg hem. Då är det riktigt skönt att få se Sverige utanför flygplansfönstret. Men just nu är det omvänt, har inte vart i London på snart ett år, och saknar det grymt.

 13. jag hade sex den här sommaren, med en jättefin pojke.
  den snyggaste sötaste finaste mest underbaraste pojken i hela min skola.
  ville bara säga det till dig, vet inte riktigt varför.. men du är fin och jag älskar dina texter.. gråter ungefär en flod varje gång jag läser dem, vare sig de är sorgsna eller glada.
  du är vacker, glöm inte det puss!

  p.s jag hoppas jag ser dig på way out west!

 14. Åh, forstår din hjemlengsel! Selv om jeg bare har vært borte 12 dager, så er det så utrolig godt å komme dit man hører hjemme i hjertet.

 15. Just nu är jag och hälsar på min familj i Jönköping, och det är så himla fint att vara hemma. Men varje gång jag varit här i ett par dagar saknar jag ihjäl mig efter Stockholm och vänner, och när jag åker tillbaka längtar jag direkt ner till familjen igen. Om man ändå kunde teleportera sig.

 16. det är så roligt att få läsa och se mer av fuck you din jävel-sandra eftersom att du annars verkar så snäll och vän i den här bloggen. puss!

 17. åh Sandra, jag klarar inte av de här helgerna när jag vet att han går ut och minglar bland andra tjejer. Jag går och trycker på updateknappen frenetiskt för att se om något har dykt upp på facebook. Jag klarar inte av att ta bort honom från facebook heller. Jag dör lite varje helg..:(

 18. ahhh, Stockholm, miss that city so much! I lived in Sweden for about 6 months and I always looked forward to my almost monthly trips to the capital. I’d love to move there some day. Enjoy it as much as you can!

 19. thesadbox – du kanske kan testa att inaktivera din facebook ett litet tag? jag gjorde det i en vecka och det hjälpte lite. eller dölja hans inlägg så att dom inte visas förutom om du går in på hans profil.

 20. Åh Sandra, jag såg dig igår när du gick förbi fåtöljen på götgatan!! Ångrar mig lite nu att jag inte gick fram, antagligen för att jag inte riktigt visste hur jag skulle reagera och det var så stört att se dig haha. Men tänkte bara säga att du är så bra, fin osv. Massa kramar <3

 21. Thesadbox; viss män njuter av svartsjuks b
  Varför ge det ? Går han ut WHO cAreS han är en idiot. Du e för snäll hångla upp en snygg kille o i ta dU d Värd!!! Mkt mer. Män Som tR än förgivdt hånglar man kanske me
  Men d f inte du kommer ge ditt hjärta till.

 22. Jag skulle bli knäpp av att inte veta vad han gör fast kanske bästa lösningen för både mig och han är att inte vara FB vänner ett tag. Men så svårt att ta det steget :/

  Tack Sandra för att man får låna kommentarsfältet lite <3

 23. Nu har jeg boet i Sainte Maxime i Sydfrankrig i fem måneder, og om tre uger drager jeg hjem til København, og jeg glæder mig på præcist samme måde. Så så så så så så SÅ meget. Så meget at jeg næsten ikke kan tro at det vil ske.
  Dejligt at se at det KAN ske. Så sker det nok også for mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>