there were moments when we could have kissed.


Har två nya saker i mitt sovrum.


En liten till vimpel och en liten till tavla. Har vimplar ungefär överallt, men jag tänker att man inte kan ha för många.


Printen är från Julia Pott. Har så himla länge velat ha något av henne och när den här var på rea i hennes affär slog jag till. Två olyckligt kära björnar.


Stickers-vimpeln är inköpt på etsy. Och jag vet, jag hängde den lite snett, men vad gör det om hundra år.
(om någon undrade över om den andra tavlan har jag skrivit om den här och överkastet är från urban outfitters.)
.


Have two new things in my bedroom, a print by Julia Pott and a bunting decal by singlestory.

Kommentarer

 1. Jättefint, vad kul att vi får se lite mer bilder från din lägenhet! är så avundsjuk på din NY lägenhet, känner mig så trött på skandinavien för tillfället och vill så gärna ut och exploatera lite nya länder!

 2. så fint du har det <3
  Önskar att jag hade ett lite mer permanent boende så jag hade kunnat fixa fint. Nu hänger det grejer överallt i mitt lilla rum..

 3. Superfint! Ser väldigt fräscht och fint ut – särskilt med tanke på att du bor mitt i NY. Har ni kackerlackor eller finns det faktiskt kackerlacksfria lägenheter som inte kostar personlig konkurs ;-)?

 4. Så himmla fint rum du har!! Vill så gärna åka till new york. Det närmaste jag kommer nu är min tapet, en bild på staden! Så himmla fin bild!!!

 5. Jag vill att du läser det här, inte skummar igenom, utan att du LÄSER och tar in.
  Jag vill att du ska ha meningen ”det hade lika gärna kunnat vara hitler” inpräntat i huvudet.
  För ja, visst fanns det fina stunder. Men fina stunder skapas av dig, lukter, rörelser, musik, känslor och till viss det av en annan människa. Men han är inte din lycka, han var med i din lycka, hoppade på det tåget, sen hoppade han av. Vem fan sa att lyckan hoppade av på samma station? Lyckan är kvar på tåget! Bara gått på toa eller är på en annan vagn eller somnat med huvudet härligt guppande mot fönstret.

  Men som sagt. Alla fina stunder, alla mornar, alla skratt, alla kyssar, sexet – byt ut hans ansikte mot hitlers. För det hade lika gärna kunnat vara hitler. Hitler som skrattat åt dina skämt, pussat dig på vaderna, flätat ditt hår och sen sagt tack och hej. Och du hade gråtit då med, varit arg, spytt, dött, återuppstått och blivit likgiltig. Man blir ledsen och så är man det ett tag. Det är inget mer med det. Du lever. Det finns en anledning till det. Du kommer känna lycka igen. Och säkert sorg också. En bra sak är att alla genom alla dessa stadier, så kommer jag sitta, ligga, stå och dansa bredvid dig.
  Jag älskar dig!
  Skrev jag till min polare med hjärtesorg nyss. Tänkte att du också kunde läsa det. Det är skrattretande och befriande att likna dem med någon som hitler. Respektlöst och lite busigt. Låta dem bli ett skämt, precis som break-upet.
  ps: du är lik veronica maggio fast sötare. Må underbart.

 6. siv – ja väldigt fin.

  Carolina Petterson – har faktiskt inga kackerlackor (ta i trä)! Haft myrbesök men de försvann sedan.

  Emily – haha <3

  Julia - haha tack så mycket <3 Är faktiskt inte så arg på honom längre, en väldigt skön känsla. Han behöver inte jämföras med en arg diktator, det är för stora ord, snarare är han kanske som en mygga, ingen att lägga för mycket tankar på. Kanske inte ens nån himla tanke.

 7. ahhh fint. flyttar tillbaka till sverige om ett par dagar och in i en ny lägenhet. har bunkrat upp med vimplar som jag ska hänga upp det första jag gör – score.

 8. Takk fine som viste oss bildet! For nå har jeg også kjøpt et bilde av Julia Pott. Det med to dyr som rir på en hval hjemover. Sykt søtt! Det skal jeg ha på det nye rommet mitt, i leiligheten jeg skal dele med en venninne. Pepp!

 9. You have the most amazing style and your apartment looks like a picture perfect dream.

  Just wanted to let you know that I really really like your blog, your words, your pictures and of course you. Keep it up, you are a big inspiration!

  // A dane ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>