tionde augusti.

Idag fyller jag år!
Jag absolut älskar födelsedagar så det här kommer helt klart bli en bra fredag, på festival och allt dessutom.
Här kommer det traditionella födelsedagsinlägget, det blir sjätte året jag gör det, så nu kan jag liksom inte bara sluta med det.

Lite 10 augusti genom åren!
.

Slutet av 80talet – jag fyller tre eller fyra

Mina födelsedagar när jag var liten tillbringades på vårt landställe på Ingmarsö. Just den här födelsedagen hade jag fått två reklambroscher av min farfar som jag satt på min klänningskrage. Jag tyckte dom var det finaste jag sett.
.

2001 – jag fyller 17 år

Min 17:e födelsedag inträffade Emmabodafestivalen. Jag var förälskad i en pojke med skorrande R och vi lyssnade på David&theCitizens och han höll mig i handen. Mina vänner gav mig cigaretter och öl i present eftersom det inte fanns så mycket annat i närheten på en festivalplats.
.

2002 – jag fyller 18 år

Jag firade att jag blivit myndig med en fest på mitt landställe. Det var en fantastisk liten födelsedag med bubbel och kvart-i-tre-pizza. På bilden öppnar jag ett paket med en regnjacka i : )

2003 – jag fyller 19 år

Min 19:e födelsedag (eller den firades 2 dagar innan som ni kan se på bildens datum) festades av på klubben Metropolis. Den innehöll en himla massa dans och hångel. Nathalie är damen på bilden.
.

2004 – jag fyller 20 år

På min 20:e födelsedag hade jag stor fest på mitt landställe dagen innan jag fyllde år. Självaste dagen åt jag kräftor med mina kompisar och familj. Jag försöker alltid äta kräftor på min födelsedag, det är något av det godaste jag vet. jag har förövrigt blåbär i tänderna på bilden.

2005 – jag fyller 21 år

På min 21:a födelsedag hade jag bara en liten middag med min familj och mina närmaste vänner.
På bilden syns Jonna, min dåvarande pojkvän Tobias, Nathalie och jag. Vi drack champagnedrinkar, åt kräftor och hallontårta. Dagen efter åkte jag till Emmabodafestivalen och Maja, Tove och Filip lät mig välja vad jag ville från överskottsbolaget som födelsedagspresent. Det blev en ljusblå bandare med högtalare man kunde flytta runt. Fantastiskt.
.

2006 – jag fyller 22 år

När jag fyllde 22 firade jag av mig själv på en karaokebar med massa kompisar och sedan klubben Trädgården. Och jag hade visst sanslöst långt hår. Om man ändå kunde få ha det igen. Det är förbannelsen med att blondera håret.
.

2007 – jag fyller 23

2007 bodde jag i New York tillsammans med Michelle. Så Michelle överraskade mig med drinkar och karaoke på lower east side!
.

2008 – jag fyller 24.

Jag hade kalas på mitt land. Kräftor, såpbubblor och lösmustacher!
.

2009 – jag fyller 25.

På min 25:e födelsedag hade jag stor 25årsfest på mitt landställe. Vi hade långbord, ballonger och tolv kilo svenska kräftor. Så fint.

2010 – jag fyller 26 år.

På min 26:e födelsedag fick jag kräftor hemma med min fina familj.


Och sedan blev jag överraskad av mina kompisar med mini-kalas på lilla baren på Riche. Började gråta av gladhet som man nog kan se på bilden : )

2011 – jag fyller 27 år.

När jag fyllde 27 bodde jag ju i New York. Drack Whiskey Sour på en uteservering.


Och sen åt jag citronpasta med många bra personer.

Nu är jag 28! Ska fira med festivalöl och festivalregn.

.


It’s my 28th birthday today! Here’s some of my birthdays throughout the years.

sandra
 1. Nina skriver

  Stort grattis och massa kramar, ha en fantastisk dag!

 2. sofia skriver

  det här blir en bra dag, grattis!

 3. Charlotta skriver

  Grattis grattis grattis fina Sandra!!! ♡♡

 4. Anna María skriver

  Stort grattis! Hoppas du får en fin dag och ett fantastiskt Way out West!

 5. Jeanette skriver

  Grattis grattis!!

 6. elin skriver

  grattis!!:D

 7. Lola skriver

  Grattis!

 8. Cajsa skriver

  GRATTIS!

 9. Katarina skriver

  Stort grattis, fira ordentligt!

 10. Sara skriver

  Grattis finaste Sandra på din dag! Hoppas den blir fantastiskt, men det lär den ju bli!

 11. bea skriver

  grattis finaste finaste du!

 12. Frida/Dezdemona skriver

  Jaaaa grattis på födelsedagen!

 13. M skriver

  Grattis!! Kram!!!

 14. Madelene skriver

  Stora grattiskramar! Hoppas du får en fantastisk dag! :)

 15. Firas skriver

  Stort grattis på födelsedagen! Hoppas att du får en fin dag med nära och kära.
  Skrev en splat om manliga och kvinnliga bloggare. Den är skriven med glimten i ögat. Länkar till den här eftersom jag hade den här bloggen i åtanke.

  http://josefclaude.se/2012/08/09/mannen-som-sokte-hjalp-pa-webben/

 16. freddi skriver

  Grattis S <3

 17. Rosanna skriver

  Grattis finaste, finaste Sandra!

 18. Linnéa skriver

  GRATTIS! Ha en strålande födelsedag!

 19. Preggot Tish skriver

  Grattis Sandra! Önskar dig solsken, kramar och en himla fin födelsedag såklart!!

 20. Maria skriver

  GRATTIS!
  Tack för världensawesomebästa bloggläsning.
  Trevlig helg!

 21. Libertad skriver

  Happy birthday Sandra! Grattis, grattis!! <3

 22. Cheray Natalie skriver

  Happy happy birthday dear!
  have a wonderful day
  x

 23. Cilla skriver

  Stort grattis till dig Sandra! Du är underbar <3 Kram!

 24. Anne-Marie Lassen skriver

  Til lykke! Så sød du var som 3-4 årig.

 25. Marianne skriver

  Grattis på födelsedagen! Ta vara på dagsljuset och allt därefter. Må hermeliner dansa polka och kasta konfetti mot skyarna. Fortsätt skriva din fina blogg. Tack och hej.

 26. かな(kana) skriver

  お誕生日おめでとうございます♪(≧∀≦)
  いつもブログ楽しみに読んでます♥
  28歳のサンドラも幸せでありますようにー♪

  Happy birthday Sandra<3
  i always read your fashionable blog;)
  all the best to you !!

 27. Sophie skriver

  STORT GRATTIS!! Hoppas du har det underbart på wow, när det är vegetariskt och allt :) Jag lyssnar på konserter på P3 och önskar jag var där.

 28. Helene skriver

  Grattis. & saknar du kräftor är det bara att ta sig från festivalområdet och bort till Feskekörka så kan du nog styra upp lite ad-hoc kräftis.

 29. smäm skriver

  Grattis på födelsedagen!

 30. Sarah-Julia* skriver

  Stort gratis. Og tak for den himla bra blog!
  *

 31. Ulrikke skriver

  Åh, men for et bedårende barn du var. :) Gratulerer så utrolig mye på fødselsdagen. Håper det blir den beste.

 32. Ellen skriver

  GRATTIS och kör hårt på WOW!!!

 33. Astrid skriver

  GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, VÄRLDENS BÄSTA SANDRA!! Hoppas du får en helt underbar dag med massa festivalande, solsken och pussar! PUSS OCH KRAM DU ÄR BÄST!

 34. Tamara skriver

  Ett stort grattis! Jag önskar dig en otroligt fin dag, och en massa hångel med fina festivalkillar såklart! Jag fullkomligt älskar din blogg och blir så himla glad i själen när jag ser att du har uppdaterat.. Du är bäst! Kram

 35. cheyenne skriver

  so fun to see these pictures!
  happy birthday, hope you have a wonderful day (:
  xo, cheyenne

 36. Johanna skriver

  Fett grattis bästa Sandra!

 37. Allis i eventyrland skriver

  Gratulerer så mye med dagen! Håper den blir strååålende! :)

 38. Nicole skriver

  Happy Birthday Sandra! Have a beautiful day!

 39. sara skriver

  grattis!

  så himla fint att fylla år på sommaren så man kan ha långbord ute med sina vänner <3

 40. Synne skriver

  Hurra for deg! Gratulerer så mye, kos deg max i dag!

 41. Jennie skriver

  Stort grattis!

 42. Kristin skriver

  Grattis på din dag! Din blogg och du är så uppskattade.
  Hoppas du blir firad ordentligt och att du har det toppen på festivalen! :)

 43. Anna skriver

  Ha den äran!
  Älskade ditt hår 2007!
  Väldigt fint även nu också

 44. paulina skriver

  Oj, 28! Det trodde jag inte :) Stort grattis i alla fall!

 45. anna skriver

  grattis på födelsedagen fina du!!

 46. elias skriver

  Grattis underbara du!!!

 47. Kati-a skriver

  Grattis Sandra! Fira ordentligt! :D
  Det är min födelsedag i morgon, jag tycker så så SÅ mycket om födelsedagar! Ska fira min med att ha ett stort kalas med cirkus-tema.
  Och om min mormor levde, skulle hon fylla 100 idag!

 48. Maria skriver

  Grattissssssssssssssss!!!!!!! > Eh…

 49. Birthday Wishes « A Greener-Vigil skriver

  [...] på födelsedagen Sandra Beijer!!!! Share This Post:TwitterFacebookEmailLinkedInDiggRedditPinterestStumbleUponTumblrPrintLike [...]

 50. Fröken Cocco Sohl skriver

  Grattis Sandra!
  Det är så fint att man liksom kan dina födelsedagar. Jag som älskar upprepning och tradition tycker detta är ett av de viktigaste inläggen i bloggen och ser alltid fram emot det haha. Grattis igen!

 51. m skriver

  grattis, grattis, grattis!! :D ha en superbra födelsedag

 52. Ingrid skriver

  hurra <3

 53. Nellie skriver

  GRATTIS SANDRA! Åh vad kul :)

 54. Linh skriver

  Grattis på födelsedagen Sandra!!! Min kompis smsade precis mig från wow och skrev att hon stött på dig och hälsat från mig (för innan hon åkte sa jag att hon skulle hälsa från mig om hon såg det OCH DET GJORDE HON!!!) så jävla sjukt :D Kraam

 55. m skriver

  Happy Birthday Sandra! :)

 56. amanda skriver

  Grattis på födelsedagen! :)

 57. Linda skriver

  Grattis världens finaste Sandra! Hoppas du hade en toppendag.

 58. Elena skriver

  Grattiskram! Vad gulligt att din födelsedag är så nära min (9 augusti). Jag har nyss upptäckt din blogg och uppskattar den mycket!

 59. L skriver

  Sandra du ser ut som du just fyllt 19 :D grattisgrattis

 60. oroshjärta skriver

  JA MÅ HON LEVA<3

 61. Maja skriver

  Grattis grattis grattis grattis grattis grattis (i efterskott)!

 62. madeleine skriver

  Grattis fina du i efterskott!

 63. trillade in skriver

  Där ser man. Grattis! En liten present: nästa gång hjärtat värker kan du prova att snurra bort eländet. Jag vet inte om det blir spännande bloggposter eller krönikor när man gör det enklare för sig, men…

 64. Sara skriver

  Grattis fina Sandra (med den underbaraste bloggen) i efterskott!! :D vad fin du var i långt rödbrunt hår förresten! :)

 65. mira skriver

  happy birthday to my ultimate favourite blogger <3 kisses!

 66. Anonym skriver

  Det är konstigt det där att känslor kan komma snabbt o sen försvinna lika plötsligt. Tänkte på det igår, när det inte längre berör. Processen är mkt snabbare nu än förr. åldern gör en klart hårdare. Det är nog mest den där chocken, hur man inte att föreställt sig personen så galen, det är verkligen blodigt elakt söka upp någon för att vilja uppnå svartsjuka. Jag undrar verkligen hur osäker man är det. Det är ju planerade påhitt, larviga saker. Men en sak är bra med att bli äldre, efter chocken försvinner känslor i inget berör. Är inne i en hektisk period just nu som snart är över. När personen ifråga söker upp på heltid genom andra för att psykiskt bryta ner mig. Inget som hjärtat att klappa. Det löser sig Sandra vad glad att lude e så sjuk att han försöker påverka ditt yrkesliv för att överföra sitt sexliv till din vardag o hindra dig från att vara ifred. Va glad för det. Ta hand om dig! Ha det bäst på wow!

 67. Sabina skriver

  GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!
  jag spenderade din födelsedag med att ha sex med världens gulligaste kille hela natten. hoppas du är stolt. puss <3

 68. Lisa Marie skriver

  Jag skickade dig en grattishälsning på twitter igår men du får en fin gratulation i efterskott här också. Grattis på födelsedagen världens bästa och finaste Sandra! Och en kompis berättade att hon hade sett dig på Way out West igår och jag blev så himla avundsjuk för hade jag varit där hade du fått en bamsekram plus massa gratulationskramar också. Du är så fin!

 69. Camila skriver

  Happy birthday Sandra! I wish you all the best, you are super cute and I love your blog!!! <3

 70. Ingrid skriver

  Grattttttis, så himla mycket grattis! Hoppas att ditt tjugoåttonde blir ett fantastiskt år, kram på dig! (förresten, tack så himla mycket för att du orkar blogga här och så, tack vare dig har jag dansat en massa timmar jag inte hade dansat annars, tacktacktack så himla mycket)

 71. aida skriver

  grattis fina du

  såg din radiodebut, mkt fin intervju, never change, always stay the same and be true to yourself, not for any boy or any girl in the world!

  hoppas du har kul på WOW, själv streamar jag den hehe

  hugs <3

 72. Elise skriver

  Gratulerer med overstått! Mammaen min har bursdag i dag, 11. august og hun fikk det fineste været og at Norge vant OL-gull i håndball! Bra bursdag altså.

 73. sanna skriver

  hörde nåt så gulligt idag när jag jobbade och hade på radion, någon frågade: Har du sett någon kändis på festivalen? en person svarade: JA, JAG HAR SETT SANDRA, JAG ÄLSKAR HENNES BLOGG NIO TILL FEM…. och du, jag håller med henne. du är underbar. kramar.

 74. Catherine skriver

  Happy Birthday, my dear! Hope you’re having a great one! <3 from Austin, TX

 75. sab skriver

  vi fyller år samma dag:) grattis på oss!!!

 76. Dial V for Vintage skriver

  Yay! Happy, happy birthday to you! :)

 77. Nora skriver

  Min kusin fyller år på precis samma dag som du, och min syster dagen innan! Grattis!

 78. Madeleine skriver

  hurra och grattis i efterskott finaste sandra! <3

 79. Jannica skriver

  Stort grattis!!!! :)

 80. eleonora skriver

  Happy belated birthday, dear Sandra!!! =)

 81. Melinda skriver

  Fantastiskt att du bara blivit snyggare för varje år som gått! Och jag tycker du passar finfint i kort hår :) Undrar hur du skulle se ut med långt blont dock… Känns som om det kanske skulle ta bort lite av den söta känslan och förvandla den till något annat.

 82. rebecca skriver

  alltid lika underbar.

 83. sandra skriver

  tack alla fina!

 84. hl skriver

  åh gud vad du är lik quinn i glee på näst sista bilden! och hon är ju snygg, och sådär.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
📘🐱
Arkiv
Twitter @niotillfem