tionde augusti.

Idag fyller jag år!
Jag absolut älskar födelsedagar så det här kommer helt klart bli en bra fredag, på festival och allt dessutom.
Här kommer det traditionella födelsedagsinlägget, det blir sjätte året jag gör det, så nu kan jag liksom inte bara sluta med det.

Lite 10 augusti genom åren!
.

Slutet av 80talet – jag fyller tre eller fyra

Mina födelsedagar när jag var liten tillbringades på vårt landställe på Ingmarsö. Just den här födelsedagen hade jag fått två reklambroscher av min farfar som jag satt på min klänningskrage. Jag tyckte dom var det finaste jag sett.
.

2001 – jag fyller 17 år

Min 17:e födelsedag inträffade Emmabodafestivalen. Jag var förälskad i en pojke med skorrande R och vi lyssnade på David&theCitizens och han höll mig i handen. Mina vänner gav mig cigaretter och öl i present eftersom det inte fanns så mycket annat i närheten på en festivalplats.
.

2002 – jag fyller 18 år

Jag firade att jag blivit myndig med en fest på mitt landställe. Det var en fantastisk liten födelsedag med bubbel och kvart-i-tre-pizza. På bilden öppnar jag ett paket med en regnjacka i : )

2003 – jag fyller 19 år

Min 19:e födelsedag (eller den firades 2 dagar innan som ni kan se på bildens datum) festades av på klubben Metropolis. Den innehöll en himla massa dans och hångel. Nathalie är damen på bilden.
.

2004 – jag fyller 20 år

På min 20:e födelsedag hade jag stor fest på mitt landställe dagen innan jag fyllde år. Självaste dagen åt jag kräftor med mina kompisar och familj. Jag försöker alltid äta kräftor på min födelsedag, det är något av det godaste jag vet. jag har förövrigt blåbär i tänderna på bilden.

2005 – jag fyller 21 år

På min 21:a födelsedag hade jag bara en liten middag med min familj och mina närmaste vänner.
På bilden syns Jonna, min dåvarande pojkvän Tobias, Nathalie och jag. Vi drack champagnedrinkar, åt kräftor och hallontårta. Dagen efter åkte jag till Emmabodafestivalen och Maja, Tove och Filip lät mig välja vad jag ville från överskottsbolaget som födelsedagspresent. Det blev en ljusblå bandare med högtalare man kunde flytta runt. Fantastiskt.
.

2006 – jag fyller 22 år

När jag fyllde 22 firade jag av mig själv på en karaokebar med massa kompisar och sedan klubben Trädgården. Och jag hade visst sanslöst långt hår. Om man ändå kunde få ha det igen. Det är förbannelsen med att blondera håret.
.

2007 – jag fyller 23

2007 bodde jag i New York tillsammans med Michelle. Så Michelle överraskade mig med drinkar och karaoke på lower east side!
.

2008 – jag fyller 24.

Jag hade kalas på mitt land. Kräftor, såpbubblor och lösmustacher!
.

2009 – jag fyller 25.

På min 25:e födelsedag hade jag stor 25årsfest på mitt landställe. Vi hade långbord, ballonger och tolv kilo svenska kräftor. Så fint.

2010 – jag fyller 26 år.

På min 26:e födelsedag fick jag kräftor hemma med min fina familj.


Och sedan blev jag överraskad av mina kompisar med mini-kalas på lilla baren på Riche. Började gråta av gladhet som man nog kan se på bilden : )

2011 – jag fyller 27 år.

När jag fyllde 27 bodde jag ju i New York. Drack Whiskey Sour på en uteservering.


Och sen åt jag citronpasta med många bra personer.

Nu är jag 28! Ska fira med festivalöl och festivalregn.

.


It’s my 28th birthday today! Here’s some of my birthdays throughout the years.

Kommentarer

 1. Grattis på födelsedagen! Ta vara på dagsljuset och allt därefter. Må hermeliner dansa polka och kasta konfetti mot skyarna. Fortsätt skriva din fina blogg. Tack och hej.

 2. お誕生日おめでとうございます♪(≧∀≦)
  いつもブログ楽しみに読んでます♥
  28歳のサンドラも幸せでありますようにー♪

  Happy birthday Sandra<3
  i always read your fashionable blog;)
  all the best to you !!

 3. STORT GRATTIS!! Hoppas du har det underbart på wow, när det är vegetariskt och allt :) Jag lyssnar på konserter på P3 och önskar jag var där.

 4. Grattis. & saknar du kräftor är det bara att ta sig från festivalområdet och bort till Feskekörka så kan du nog styra upp lite ad-hoc kräftis.

 5. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, VÄRLDENS BÄSTA SANDRA!! Hoppas du får en helt underbar dag med massa festivalande, solsken och pussar! PUSS OCH KRAM DU ÄR BÄST!

 6. Ett stort grattis! Jag önskar dig en otroligt fin dag, och en massa hångel med fina festivalkillar såklart! Jag fullkomligt älskar din blogg och blir så himla glad i själen när jag ser att du har uppdaterat.. Du är bäst! Kram

 7. Grattis på din dag! Din blogg och du är så uppskattade.
  Hoppas du blir firad ordentligt och att du har det toppen på festivalen! :)

 8. Grattis Sandra! Fira ordentligt! :D
  Det är min födelsedag i morgon, jag tycker så så SÅ mycket om födelsedagar! Ska fira min med att ha ett stort kalas med cirkus-tema.
  Och om min mormor levde, skulle hon fylla 100 idag!

 9. Grattis Sandra!
  Det är så fint att man liksom kan dina födelsedagar. Jag som älskar upprepning och tradition tycker detta är ett av de viktigaste inläggen i bloggen och ser alltid fram emot det haha. Grattis igen!

 10. Grattis på födelsedagen Sandra!!! Min kompis smsade precis mig från wow och skrev att hon stött på dig och hälsat från mig (för innan hon åkte sa jag att hon skulle hälsa från mig om hon såg det OCH DET GJORDE HON!!!) så jävla sjukt :D Kraam

 11. Grattiskram! Vad gulligt att din födelsedag är så nära min (9 augusti). Jag har nyss upptäckt din blogg och uppskattar den mycket!

 12. Där ser man. Grattis! En liten present: nästa gång hjärtat värker kan du prova att snurra bort eländet. Jag vet inte om det blir spännande bloggposter eller krönikor när man gör det enklare för sig, men…

 13. Grattis fina Sandra (med den underbaraste bloggen) i efterskott!! :D vad fin du var i långt rödbrunt hår förresten! :)

 14. Det är konstigt det där att känslor kan komma snabbt o sen försvinna lika plötsligt. Tänkte på det igår, när det inte längre berör. Processen är mkt snabbare nu än förr. åldern gör en klart hårdare. Det är nog mest den där chocken, hur man inte att föreställt sig personen så galen, det är verkligen blodigt elakt söka upp någon för att vilja uppnå svartsjuka. Jag undrar verkligen hur osäker man är det. Det är ju planerade påhitt, larviga saker. Men en sak är bra med att bli äldre, efter chocken försvinner känslor i inget berör. Är inne i en hektisk period just nu som snart är över. När personen ifråga söker upp på heltid genom andra för att psykiskt bryta ner mig. Inget som hjärtat att klappa. Det löser sig Sandra vad glad att lude e så sjuk att han försöker påverka ditt yrkesliv för att överföra sitt sexliv till din vardag o hindra dig från att vara ifred. Va glad för det. Ta hand om dig! Ha det bäst på wow!

 15. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!
  jag spenderade din födelsedag med att ha sex med världens gulligaste kille hela natten. hoppas du är stolt. puss <3

 16. Jag skickade dig en grattishälsning på twitter igår men du får en fin gratulation i efterskott här också. Grattis på födelsedagen världens bästa och finaste Sandra! Och en kompis berättade att hon hade sett dig på Way out West igår och jag blev så himla avundsjuk för hade jag varit där hade du fått en bamsekram plus massa gratulationskramar också. Du är så fin!

 17. Grattttttis, så himla mycket grattis! Hoppas att ditt tjugoåttonde blir ett fantastiskt år, kram på dig! (förresten, tack så himla mycket för att du orkar blogga här och så, tack vare dig har jag dansat en massa timmar jag inte hade dansat annars, tacktacktack så himla mycket)

 18. grattis fina du

  såg din radiodebut, mkt fin intervju, never change, always stay the same and be true to yourself, not for any boy or any girl in the world!

  hoppas du har kul på WOW, själv streamar jag den hehe

  hugs <3

 19. Gratulerer med overstått! Mammaen min har bursdag i dag, 11. august og hun fikk det fineste været og at Norge vant OL-gull i håndball! Bra bursdag altså.

 20. hörde nåt så gulligt idag när jag jobbade och hade på radion, någon frågade: Har du sett någon kändis på festivalen? en person svarade: JA, JAG HAR SETT SANDRA, JAG ÄLSKAR HENNES BLOGG NIO TILL FEM…. och du, jag håller med henne. du är underbar. kramar.

 21. Fantastiskt att du bara blivit snyggare för varje år som gått! Och jag tycker du passar finfint i kort hår :) Undrar hur du skulle se ut med långt blont dock… Känns som om det kanske skulle ta bort lite av den söta känslan och förvandla den till något annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>