usa drinking team.I torsdags gjorde jag och Nina stan som medlemmar i USA Drinking Team. Jag hittade bilden på de rökande 40talstanterna för några månader sedan och skickade den till damen ifråga och skrev att det här är ju vi i framtiden. Inte kunde jag väl veta att framtiden skulle vara så nära inpå. Vill nu aldrig mer ha något annat plagg än den här tröjan på mig. Nina hittade dom här.
.


Nina and I pretended that it was my birthday (again!) two nights ago. She handed me a USA Drinking Team sweatshirt in the beginning of the evening and then we had one of the weirdest but funniest nights in a very long time. Stay tuned for photos.

Kommentarer

 1. Satt och hade lite tid över. Klickar in mig på en hel massa av dina best of- inlägg. Jag har läst din blogg länge, det är en av mina bästa. Men trots att man läst allt förut så känns det liksom så i hjärtat och magen varje gång man läser dina fint ihopsatta meningar. Man kan läsa dem om och om igen. Du är så himla duktig, Sandra! Jag hoppas du skriver en bok en vacker dag. Kram!

 2. Jag måste bara fråga en sak som jag undrar över. Du ser så himla glad ut nu och dt är verkligen partypartyparty hela tiden, som precis nu med tröjorna …. Men för bara några veckors sen så fantiserade du om att Ludde dog under en buss. har du liksom helt kommti över honom mu??
  Och vad var det egenligen som hände jag fattade inte riktigt. Först var det sperlyckigt i san diego och sen bara?


 3. Sophia Gilmore – skreened.com

  Isabelle – åh tack vad himla fint sagt <3

  Miranda - Det har gått 77 dagar och jag gör mitt bästa för att försöka må bra. Mitt liv är större än en skrattande bild på en blogg. Det går en gräns över hur mycket man vill/kan skriva ut om sig själv och hur man mår, speciellt när han är så oerhört glad förtillfället. Men vill du ha ett "hej är du glad nu eller?"-svar så varsågod: Nej, det fucking suger för det mesta, men man gör sitt bästa för att hitta platser och stunder att vara glad i.

 4. Hej Sandra. Jag vill bara reagera på kommentaren som undrar om du är glad nu, samt ditt svar. Du är så jävla mycket coolare än ditt ex. Fattar att du är ledsen. Ni var ihop för några månader sedan, ni var kära osv. Men nu när ni inte är det längre och man typ kollar hans instagram så framstår han som en tönt. Du däremot, framstår som så mycket finare, starkare, äkta. Jag tror du kommer bli en ännu bättre människa nu. Jag var bara tvungen att säga det.

  Jag är lika gammal som du, det tog slut mellan mig och mitt ex för ungefär två år sedan (efter åtta år tillsammans), och först nu tror jag att jag har jag kommit över honom helt. Men fan vilken mycket bättre människa jag är idag än vad jag var då. Och det här är för övrigt första gången jag kommenterar, trots att jag har följt dig sedan typ…2005 eller 2006? Du är ta mig fan underbar. Du vet det säkert redan, men ifall du glömmer någon gång.

 5. Jag håller med Linnea. Fantastiskt fint skrivet förresten! Du är en så fin person Sandra och även om han ser glad ut så försök att strunta i honom och hur han är och hur han beter sig. Du är så stark som försöker hålla modet uppe så gott det går och speciellt för att glädja oss och vara den Sandra du alltid har varit. Du är stark och du är kämpe och om du tänker efter riktigt noga så vet du om att du är det.

  Du är fantastisk! Glöm aldrig aldrig någonsin det.
  Och du är min förebild på alla möjliga sätt som finns.

 6. Åh sandra, han är ute med en annan ikväll och jag vet det och har bara lust att ringa från dolt nummer och telefonterrorisera henne. Varför är det han som har gått vidare först när jag inte ens kan gå i närheten av en annan :(

 7. thesandbox: Fina du! Bara för att han är ute med någon annan behöver det inte betyda någonting alls. Han någonting alls. Det kan vara helt oskyldigt och det kan till och med vara en vän som han bara vill ventilera sina tankar med. Men försök jag vet att det är så himla svårt men försök att strunta i honom och vad han gör! Fokusera på dig själv och gör sådant som du tycker om att göra. Det spelar absolut ingen roll om du inte kan gå i närheten av någon annan just nu för det går över! Den där hemska känslan och rädslan som du har den går över om du bara låter den göra det. Allt kommer att ordna sig till det bättre och innan du vet ordet av mår du fantastiskt igen men ge det den tid det behöver. Läk dig med fina filmer, gott godis, mysiga låttexter och underbara vänner under tiden. Kram!

 8. Alltså, ursäkta, men är det inte lite märkligt att vissa läsare här kollar på en killes instagram, bildar sig en uppfattning och tycker saker för att en bloggare de läser var ihop med honom för ett tag sedan, men är det inte längre?

  Det är otroligt sorgligt när någon får sitt hjärta krossat, och Sandra skriver på ett sätt så det känns som att man känner henne. Men de flesta av oss gör inte det. Vi vet INGENTING om deras relation eller om Ludvig, och att ”stalka” någon online (även om han valt att ha öppna konton) och kalla någon en tönt utan att känna personen i fråga känns väldigt unket.

  Och lite läskigt.


 9. TF – jag har ju länkat hans instagram flera gånger när vi var ihop så det är väl inte så jättekonstigt. Och det är väl ganska uppenbart att de som kommenterar inte är några knäppisar, det är precis som när en vän är ledsen, man är på deras sida. Tycker inte så jättesynd om Ludvig för att någon skriver så, han klarar sig. Tro mig.

 10. TF – Jag skulle inte kalla det att stalka någon för att man har sett personens bilder på instagram. Och så skrev jag inte att jag vet hurdan han är, jag skrev hur han framstår i mina ögon, i jämförelse med hur Sandra framstår. Jag har bildat mig en uppfattning, precis som folk i allmänhet gör både gällande personer de känner eller inte känner. Mina ord är inte en universell lag.
  Jag känner varken Sandra eller hennes ex, och vet inget om deras relation. Men nu är det Sandras blogg jag läser, inte Luddes (han har kanske ingen), jag påstår inte att Sandra är min kompis, men på ett liknande sätt som man stöttar sin kompis när en relation har tagit slut så stöttar jag den Sandra jag känner genom det som framgår på bloggen, mer än så kan jag inte göra. Ludde har säkert folk som står på hans sida också

 11. Amen puss!
  Nu dricker jag ju typ aldrig alkohol. Och är inte i USA särskilt ofta. Men man vill ju vara en av dom! Helst på 40-talet men helt klart med er också. Liksom stå i mitten och vara lite kortare än er andra.

  För övrigt så är jag en smula depp över att jag, som planerat, nog antagligen inte åker till New York en vecka i höst som jag skulle. Planen var att hälsa på ett par vänner som bor där och lämna Mikael hemma och semestra själv. För det behöver man ibland. Men nu blir det inte så antagligen. Men OM det hade varit så hade jag helt klart kollat om du velat ses. Äta middag/dricka knäppa drinkar eller vad som. Och ge dig ett lager Lakrisal såklart!

 12. This is better than any drinking game I’ve ever heard of! I hope I can convince my friends to do this, as it’d make a night out soo much more fun! Have you read ”The Dice Man”? Is that what this is based on? If not, read it… you’d like it! :)

 13. Sandra, hoppas verkligen jag skulle kunna få svar, men jag förstår om det är omöjligt. Jag ska beställa likadana (härmapa jag vet). Men kan inte få texten centrerad. Texten är i mitten men alla 3 textraderna börjar på samma sida, jag vill ju ha som er att hela texten är centrerad. Jag var sämst på att förklara med hoppas du ska kunna hjälpa! Du är bäst, puss och kram från Agnes!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>