way out west day 2. ☂


På Way Out West-fredagen fyllde jag år! Jag älskar ju födelsedagar mer än allt ungefär. Jag fick paket på morgonen. I det här låg det massor av svenskt godis och True Blood säsong fyra och fem. Hurra!


Sedan bar det av till en regnig festival.


Framme. Vi spanade lite på de här fina men inte så goda äpplena.


I och med att jag fyllde år fick jag bestämma vad vi skulle göra. Det blev förstås (dubbel) öl och St. Vincent. Michelle var måttligt road.


Sedan mötte vi upp Ea och Mathieu.


Mathieu överraskade med champagne! Och så tvingade jag dem att sjunga för mig.


Sedan kom förstås regnet. Men det gjorde inte så mycket.


Vi träffade Elsa.


och Linn.


Och Diana.


Klipp till 6 timmar senare för jag glömde visst att ta foton. Vi såg i alla fall Bon Iver och Blur och det var hur bra som helst. Sedan gick vi ut från området och samlade ihop oss.


Vi gick på hemmafest där alla killar bestämde sig för att klä av sig kläderna. Kan verkligen rekommendera sådana slags fester.


Vi dansade lite och åt glass med shots i och sedan var det klart slut med födelsedagen!
.

Second day at the festival. It was my birthday and we celebrated with champagne and saw almost every band, my favorites were St. Vincent, Bon Iver and Blur.

sandra
 1. Carin skriver

  Vilka fina kort Sandra! Jag är så glad att jag kom fram till dig i bajjemajjekön (trots att jag fegade ur första gången jag såg dig). Verkar som du fick en fin festival och andra fina dagar i Sverige. Lägg gärna upp mer kort på din vän Joakim, han är något av det finaste.. Såg honom på festivalen och kom helt av mig. ; )
  Sluta aldrig skriva!
  Kärlek!

 2. liu skriver

  哇 你的星座是狮子座?

 3. Linnéa skriver

  Och Batman-tröjan fick vara med födelsedagen till ära, bra val! Den är ju så strålande fin. Fler superhjältar åt folket!

 4. oroshjärta skriver

  ha ha ha jag bryyyyter utmärkt partytrick!

 5. Emma skriver

  Ser finfint ut!
  Men säsong 5 av true blood kan det väl inte vara eller? Den har inte gått klart i USA än.

 6. Fia skriver

  Så tjusig du var på din födelsedag. Väldigt krydd-flicke-aktigt:) Skorna är att dö för. Kjolen i förra inlägget var dödssnygg också.

 7. thesadbox skriver

  platåskorna är fantastiska, go superhjälte-sandra!
  Jag ska till sverige över helgen, enda fördelen med att bo i danmark att man kan åka tåget över bron och vara på svensk mark igen på en 40 minuter. Sen att det tar flera timmar att ta sig till kompisar och föräldrar är en annan sak.. men ändå, fina sverige :)

 8. lisa skriver

  roligt att joakim är tillbaka i hänget!

 9. Vicky skriver

  hurra för dig!

 10. Olivia skriver

  Vänta nu, är det där samma Mathieu som han i N.Y? Eller finns det två? *förvirrad*

 11. Jannica skriver

  Underbara bilder!

 12. Cecilia skriver

  hemmafest med halvnakna killar är lite av det bästa jag vet.

 13. Lisa skriver

  Är inte det här din mamma? Anette Beijer på Titan, med ”sexskandalen i Ung och bortskämd”?
  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15270961.ab

 14. Lisen Edwardsson skriver

  Åh äntligen någon som älskar att fylla år lika mycket som jag! Årets bästa dag!!!

 15. sara skriver

  hände mig också för inte så länge sedan. satt på en efterfest med mina närmaste killkompisar som klädde av sig helt näck. ville inte vara sämre så jag gjorde samma sak. gissa hur många miljoner nakenbilder jag har i min iphone nu, haha!

 16. sandra skriver

  emma – jomen de avsnitt som kommit hittills!

  Olivia – det finns tva!

  Lisa – jo det ar min mamma

 17. Emelie skriver

  Sandra! Jag måste bara säga att jag älskar dina nyc-guider! Jag har varit i NY nu i 2 månader och ska bo här i minst ett år och jag uppskattar verkligen att man kan hitta personliga och fina guider som dina här! Själv har jag lite som du blivit alldeles kär i West Village/Greenwich village och ska dit nu i helgen. Och tack vare dig har jag nu skrivit upp några fler stopp på vägen!

  Ta hand om dig fina du!
  / Emelie

 18. frida. skriver

  du är så brutalt jävla vacker sandra.

 19. Johanna skriver

  Älska blur! Det var så fiiint!!!!

 20. mariell. skriver

  åh sånne festar der folk kler av seg! det er den beste typen fest, for det er bestevennfestar.

 21. Sofia - Londonbloggen skriver

  Fler fester där killarna tar av sig kläderna, tack!

 22. Hanne skriver

  Kledde alle mennene av seg? FOR EN FANTASTISK FEST!!! åååå så deilig :)

 23. sidenapan skriver

  Alltså, LINN! Jag dör vilket charmigt leende. Alla dina vänner ser förövrigt supersnygga ut! Och vet du, en gång såg jag Michelle och Joakim på ett uteställe här i Stockholm och blev helt varm och luddig i magen när jag tänkte på vilka fina människor dom är (så som du framställt dom i bloggen iaf hehe. helt knäppt egentligen ju :) )

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem