way out west day 2. ☂


På Way Out West-fredagen fyllde jag år! Jag älskar ju födelsedagar mer än allt ungefär. Jag fick paket på morgonen. I det här låg det massor av svenskt godis och True Blood säsong fyra och fem. Hurra!


Sedan bar det av till en regnig festival.


Framme. Vi spanade lite på de här fina men inte så goda äpplena.


I och med att jag fyllde år fick jag bestämma vad vi skulle göra. Det blev förstås (dubbel) öl och St. Vincent. Michelle var måttligt road.


Sedan mötte vi upp Ea och Mathieu.


Mathieu överraskade med champagne! Och så tvingade jag dem att sjunga för mig.


Sedan kom förstås regnet. Men det gjorde inte så mycket.


Vi träffade Elsa.


och Linn.


Och Diana.


Klipp till 6 timmar senare för jag glömde visst att ta foton. Vi såg i alla fall Bon Iver och Blur och det var hur bra som helst. Sedan gick vi ut från området och samlade ihop oss.


Vi gick på hemmafest där alla killar bestämde sig för att klä av sig kläderna. Kan verkligen rekommendera sådana slags fester.


Vi dansade lite och åt glass med shots i och sedan var det klart slut med födelsedagen!
.

Second day at the festival. It was my birthday and we celebrated with champagne and saw almost every band, my favorites were St. Vincent, Bon Iver and Blur.

Kommentarer

 1. Vilka fina kort Sandra! Jag är så glad att jag kom fram till dig i bajjemajjekön (trots att jag fegade ur första gången jag såg dig). Verkar som du fick en fin festival och andra fina dagar i Sverige. Lägg gärna upp mer kort på din vän Joakim, han är något av det finaste.. Såg honom på festivalen och kom helt av mig. ; )
  Sluta aldrig skriva!
  Kärlek!

 2. Ser finfint ut!
  Men säsong 5 av true blood kan det väl inte vara eller? Den har inte gått klart i USA än.

 3. Så tjusig du var på din födelsedag. Väldigt krydd-flicke-aktigt:) Skorna är att dö för. Kjolen i förra inlägget var dödssnygg också.

 4. platåskorna är fantastiska, go superhjälte-sandra!
  Jag ska till sverige över helgen, enda fördelen med att bo i danmark att man kan åka tåget över bron och vara på svensk mark igen på en 40 minuter. Sen att det tar flera timmar att ta sig till kompisar och föräldrar är en annan sak.. men ändå, fina sverige :)

 5. hände mig också för inte så länge sedan. satt på en efterfest med mina närmaste killkompisar som klädde av sig helt näck. ville inte vara sämre så jag gjorde samma sak. gissa hur många miljoner nakenbilder jag har i min iphone nu, haha!

 6. Sandra! Jag måste bara säga att jag älskar dina nyc-guider! Jag har varit i NY nu i 2 månader och ska bo här i minst ett år och jag uppskattar verkligen att man kan hitta personliga och fina guider som dina här! Själv har jag lite som du blivit alldeles kär i West Village/Greenwich village och ska dit nu i helgen. Och tack vare dig har jag nu skrivit upp några fler stopp på vägen!

  Ta hand om dig fina du!
  / Emelie

 7. Alltså, LINN! Jag dör vilket charmigt leende. Alla dina vänner ser förövrigt supersnygga ut! Och vet du, en gång såg jag Michelle och Joakim på ett uteställe här i Stockholm och blev helt varm och luddig i magen när jag tänkte på vilka fina människor dom är (så som du framställt dom i bloggen iaf hehe. helt knäppt egentligen ju :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>