Way Out West day one. ♫


I torsdags bar det äntligen av till Way Out West!


Det här var mitt crew utan bananer. Jonna, Michelle, Jenny, Devi och jag.


Och så med bananer.


Vi lekte quiz-lekar i bilen med olika teman. Jonna hade geting-och-snäck-tema, Jenny hade filmer-med-döden-tema, Michelle hade kändis-tema och jag hade mat-tema.


Sedan var vi fraaaaamme.


Vi placerade oss direkt i gräset med öl.


Så fint att vara på festival tyckte vi.


Vi mötte upp Ea i vimlet.


Sexpack med olika bra grejer.


Sedan blev det mörkt och då träffade vi Joakim & lite andra för att dansa till Hot Chip.


Vi var vansinnigt pepp på dom.


Vi dansade så mycket så att allt smink ramlade av och en tjej i publiken försökte knuffa bort Jonna. VASSARUSARU sa vi till henne då.


<3!


Michelle, Jenny, Jonna och jag tog kort på olika känslostämningar vi hade haft under dagen. Det tyckte Joakim och Viktor var mycket bra.


Sedan bar det iväg vidare utanför festivalområdet.


Vi gjorde ett pitstop på en bar för lite whiskey.


Sedan gick vi till Jazzhuset där något punkband spelade. Vi var inte hundra på om punk var vår grej men kom fram till efteråt att det helt klart var det. Mycket dansant.


Vid fyratiden fick det vara nog med kalas.


En mycket bra första kväll i ett fint Göteborg.
.


Our first night at the Way Out West festival.

Kommentarer

 1. Soooo cool! You saw Hot Chip, they’re pretty cool! I saw at Elsa’s blog that Florence & the Machine was playing on WoW, she’s so gorgeous!
  <3

 2. Åh vad jag önskar att jag var på Way out West! Bor ni utanför festivalområdet, ni tältar inte alltså? Vi tältade här i danmark i 4 dagar till en festival, det var det häftigaste jag har fått göra fast en viss person också var med på tältet bredvid..

 3. r: Spelar det någon roll? Jonathan richman spelade också på en klubb, hmm vilken var det? Var det någon som såg det där bandet Mark vad dom nu heter… ;)

 4. M: Nej, det spelar ingen roll vem som spelade var, men eftersom Sandra skrev ”något punkband” så tänkte jag bara att det kanske vore kul att veta att Refused spelade på Jazzhuset den kvällen. Det var alltså inte en Wow-spelning, utan en ”hemlig” spelning som inte var utannonserad (vad jag vet, jag råkade själv hamna där av en slump).

  Det var bara kul info till Sandra, ingen annan behöver på något vis känna sig påhoppad eller förolämpad eller vad det nu är för känslor det råkade väcka. Jeez.

 5. Fy bad synd att jag missar WOW igen pga av semesterplaner! får planera semestern runt festivalen nästa år, men stranden i sydeuropa är ju heller inte fy skam

 6. NÅGOT PUNKBAND?!?!?!?! Stod och köade i en och en halv timma för att få se världens tre mest anrika punkband, Adolecents, zero boys, OCH REFUSED (!!!) men kom inte in.

 7. ”Något punkband. Mycket dansant” ”Vilka pärlor för svin.
  Stekiga stockholmare, ängsliga hipsters. Sjuttis på Schuttis och stekarfrilla på lillebror. Vad är skillnaden på dig och andra östermalmsbrudar?


 8. Naomi – 23mm canon

  Camilla – namen det var inte refused, tror vi missade dom. det var nagra andra. men de var bra! kram

  rana – yay!

  felice – oh attans! vi koade ocksa i hundra ar, men vi sjong for alla i kon!

  ludde – haha idiot.

 9. Jag såg Joakim på way out west, det hela var lite märkligt för jag tyckte jag kände igen honom sen kom jag på vem det var. han är verkligen snygg, på riktig. :) kul för dig! :)

  såg även dig.

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>