WAY OUT WEST!


Idag (idag idag idag idag IDAG!) åker vi till Way Out West. Jag orkar inte med hur mycket jag har längtat efter att promenera omkring med öl i plastglas, dansa till musik man tror att man kan texterna till, skratta ihjäl sig med cirka alla av ens favoritpersoner och kanske till och med bli upphånglad av någon vacker när man minst anar det. Nu måste jag genast springa iväg till bilen som tar oss ner och iväg.
Ses där, kom fram och hälsa så kramas vi! <3

(och just det, jag vet att kommentarerna har krånglat, men nu ska det fungera att kommentera som vanligt igen!)
.


I’m off to Way Out West, Sweden’s best festival. I’m so excited, especially to see Jonathan Richman!

sandra
 1. elin skriver

  ska absolut komma fram och krama dig om jag ser dig! hihi

 2. sparven skriver

  meen åååå ha det så fantastiskt och dansa för oss som inte är där och ät en massa god veggie-mat! hörde att dom bara ska ha veggie-mat och det är en himla fint och bra tycker jag (:

 3. Preggot Tish skriver

  Det är så himla fint att se dig glad. Du verkar glad. Jag hoppas du får det fantastiskt fint med dina vänner. Skål. Ta en öl åt mig. Har hört att man inte ska dricka öl när man är gravid. Bäst att jag avstår! ;)

 4. Hejregina skriver

  Åh åh åh!

 5. Rana skriver

  finaste sandra, blir så glad över att du är glad. hoppas du får det underbart och skrattar mycket.

 6. Elin skriver

  Ha en superfin festival dear, och ser jag dig ska du få en kram ;)

 7. Linnéa skriver

  Åh! Drick, dansa och sjung åt mig med. Hånglet kan du få ha för dig själv, min hångelkvot blir uppfylld här hemma. Men se till att uppfylla din egen kvot!

 8. Lorissa skriver

  Är det sant att way out west bara serverera vegetariskt i år? :)

 9. JustinaVera skriver

  Åh vad härligt med festival! Dör. Lite. Och så fina bilder också, jag blir faktiskt lite avundsjuk tror jag. ;)

 10. Fia skriver

  Hoppas du får det fint på way out west. Jag ska själv inte vara där och dessutom är jag för blyg för att be någon jag inte känner på riktigt om en kram så därför skickar jag en virituell kram:) Hoppas den värmer.

 11. pauline skriver

  Hade gjort allt för att få vara där! Dansa lite extra åt mig!

 12. Elin skriver

  Vad tycker du om att festivalen ska vara vegetarisk då? :)

 13. SWEET PETROLEUM skriver

  Awesome pictures!!
  //

 14. tina skriver

  åh vad roligt! ha kul, dansa och drick mycket öl som är liite för avslagen.

 15. m skriver

  blev inget way out west i år för mig, jag drog till kreta istället efter min skilsmässa.

  ha det fint!
  från ett soligt Grekland!

 16. Ia skriver

  Ha så skoj och hälsa Göteborg från mig! Grattis på födelsedagen förresten!

 17. unga fröken karlssons Esteterier skriver

  Avis avis avis avis AVIS! Ha det kalasbäst! <3

 18. Libertad skriver

  That’s one of the festivals I always wanted to go (you know I’m a music festival girl at all, haha!)! This year looks so great, with Blur, Bon Iver… Kraftwerk and Flo!!! And one of my favourite bands ever, Refused :( !! Dennis Lyxzen is one of the greatest artist for me <3, I love every project he does!
  Also Miike Snow and First Aid Kids… those adorable girls are simply perfect!
  Enjoy, yaw!

 19. Libertad skriver

  Oh my, just read that yesterday Refused announce that they’re coming back to Barcelona, yaaaaw! :D !!

 20. Katarina skriver

  Ha det härligt!

 21. ida skriver

  så avis!!!!!! ååååååå
  hångla med en söt göteborgare åt mig så slipper jag gå här på labbet i regniga uppsala och bara vänta på att tiden ska gå.
  pussar!

 22. Maja skriver

  Jag vill också Jag vill också Jag vill också Jag vill också!!!

 23. freddi skriver

  ha så kul<3

 24. Pauline skriver

  Har börjat kolla på serien Girls nu eftersom du har tipsat om den. Bra grejer!

 25. emma skriver

  Ha så kul! Lyssnade på dig i Hallå p3 igår förresten, himla bra du var. Gillar att du numera är ”hångeltanten” :)

 26. Inspire me, Darlin' skriver

  Om jag ser dig vågar jag kanske komma fram och säga hej ^^ Hursomhelst så hoppas jag att du får det galet fint :D

 27. Sorella skriver

  Sa roligt det later. Jag har inte kikat in hos dig pa ett bra tag da jag gjorde slut med min pojkvan och jag var helt i bitar och hade ingen lust att tanka pa bloggar alls. Kul att komma tillbaka och se vad du haller pa med, alltid lika kul att lasa :) . Hoppas du far toppen mysigt :) .

 28. tjej skriver

  vad tycker du om hemsidan Rookie? (http://rookiemag.com/) kan varmt rekommendera den för dig (och alla andra som läser egentligen), dom har alltid fina bilder men främst fina texter om allt som har med livet att göra – kärleken, föräldrar, vänner, skolan, framtiden… pussar & kramar!

 29. sista skriet - second hand skriver

  där är väl han martin?? har träffat han på peace and love och hultsfred! hehehe

 30. Funkisen skriver

  Tror (läs: är rätt så säker) att jag såg din vän Joakim på wayoutwest igår! Han gick förbi mig och jag försökte klura ut varför jag kände igen honom så himla mycket. Och då kom jag på att jag hade sett foton på honom på din blogg :D Hälsa honom att han hade en fin vit hatt hihi.

  Hoppas du får det fint på way out west! Kram

 31. oroshjärta skriver

  Gud dör på översta bilden!! Stannar dock i kungliga & ser Anttila på lördag. Have fun du LEVER!!!!! L.O.V.E

 32. donnasandra skriver

  Hoppas du har det fantastiskt Sandra!

 33. Tina skriver

  Du hade din fina batmantröja på dig när jag såg dig på vippen och jag hann bara tänka att ”grabba henne i armen och säg ‘Sandra, din blogg är fantastisk’” men i samma sekund var du putsväckborta. Jag hoppas iallafall att du har haft lika härliga WOW-dagar som jag och att jag nästa gång är lite snabbare så jag hinner säga det till dig. Men tills dess… Sandra, din blogg är fantastisk!

 34. sonia skriver

  Åh! Ha det så roligt, önskar jag också var där!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
🎈🗻 hello from above the Atlas Mountains!
Arkiv
Twitter @niotillfem