WAY OUT WEST!


Idag (idag idag idag idag IDAG!) åker vi till Way Out West. Jag orkar inte med hur mycket jag har längtat efter att promenera omkring med öl i plastglas, dansa till musik man tror att man kan texterna till, skratta ihjäl sig med cirka alla av ens favoritpersoner och kanske till och med bli upphånglad av någon vacker när man minst anar det. Nu måste jag genast springa iväg till bilen som tar oss ner och iväg.
Ses där, kom fram och hälsa så kramas vi! <3

(och just det, jag vet att kommentarerna har krånglat, men nu ska det fungera att kommentera som vanligt igen!)
.


I’m off to Way Out West, Sweden’s best festival. I’m so excited, especially to see Jonathan Richman!

Kommentarer

 1. meen åååå ha det så fantastiskt och dansa för oss som inte är där och ät en massa god veggie-mat! hörde att dom bara ska ha veggie-mat och det är en himla fint och bra tycker jag (:

 2. Det är så himla fint att se dig glad. Du verkar glad. Jag hoppas du får det fantastiskt fint med dina vänner. Skål. Ta en öl åt mig. Har hört att man inte ska dricka öl när man är gravid. Bäst att jag avstår! ;)

 3. Åh! Drick, dansa och sjung åt mig med. Hånglet kan du få ha för dig själv, min hångelkvot blir uppfylld här hemma. Men se till att uppfylla din egen kvot!

 4. Hoppas du får det fint på way out west. Jag ska själv inte vara där och dessutom är jag för blyg för att be någon jag inte känner på riktigt om en kram så därför skickar jag en virituell kram:) Hoppas den värmer.

 5. blev inget way out west i år för mig, jag drog till kreta istället efter min skilsmässa.

  ha det fint!
  från ett soligt Grekland!

 6. That’s one of the festivals I always wanted to go (you know I’m a music festival girl at all, haha!)! This year looks so great, with Blur, Bon Iver… Kraftwerk and Flo!!! And one of my favourite bands ever, Refused :(!! Dennis Lyxzen is one of the greatest artist for me <3, I love every project he does!
  Also Miike Snow and First Aid Kids… those adorable girls are simply perfect!
  Enjoy, yaw!

 7. så avis!!!!!! ååååååå
  hångla med en söt göteborgare åt mig så slipper jag gå här på labbet i regniga uppsala och bara vänta på att tiden ska gå.
  pussar!

 8. Sa roligt det later. Jag har inte kikat in hos dig pa ett bra tag da jag gjorde slut med min pojkvan och jag var helt i bitar och hade ingen lust att tanka pa bloggar alls. Kul att komma tillbaka och se vad du haller pa med, alltid lika kul att lasa :). Hoppas du far toppen mysigt :).

 9. vad tycker du om hemsidan Rookie? (http://rookiemag.com/) kan varmt rekommendera den för dig (och alla andra som läser egentligen), dom har alltid fina bilder men främst fina texter om allt som har med livet att göra – kärleken, föräldrar, vänner, skolan, framtiden… pussar & kramar!

 10. Tror (läs: är rätt så säker) att jag såg din vän Joakim på wayoutwest igår! Han gick förbi mig och jag försökte klura ut varför jag kände igen honom så himla mycket. Och då kom jag på att jag hade sett foton på honom på din blogg :D Hälsa honom att han hade en fin vit hatt hihi.

  Hoppas du får det fint på way out west! Kram

 11. Du hade din fina batmantröja på dig när jag såg dig på vippen och jag hann bara tänka att ”grabba henne i armen och säg ‘Sandra, din blogg är fantastisk’” men i samma sekund var du putsväckborta. Jag hoppas iallafall att du har haft lika härliga WOW-dagar som jag och att jag nästa gång är lite snabbare så jag hinner säga det till dig. Men tills dess… Sandra, din blogg är fantastisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>