7 days. 7 outfits.

Här kommer en hel veckas kläder tagen ur en ganska trasig iphonekamera.


Måndag.
Måndag gick i svart. Tröjan är från när jag var sexton, löskragen under är från COS, kjolen är American Apparel och skorna är buffalos.


Tisdag.
Tisdag blev det dags för strumpbyxor första gången den här New York-sommaren. T-shirt från APC, kjol från Asos och vita kängor från Dr Martens.


Onsdag.
Blus från Opening Ceremony, minns inte märket nu, kjolen från AA igen och skorna Buffalos.


Torsdag.
På torsdagen hade jag fest! Hade magtröja från American Apparel, kjol från Asos och skor från Opening Ceremony.


Fredag.
På fredagen åt jag godaste kycklingen på mitt nya absoluta favoritställe Buvette och sedan gick jag på BBQ i Williamsburg. Hade Batman-tröja från Lazy Oaf, kjol från American Apparel och Buffalos.


Lördag.
På lördagen åkte vi till stranden och badade hela dagen och sedan åt jag middag på Meatballshop. Gick hem och sov i tolv timmar efter det, man blir så himla trött av solen. Hade klänning från nastygal.com och platåskor från Jeffrey Campbell.


Söndag.
Alltså idag! Ska iväg på dagsfest i Bushwick och ser ut såhär. Magtröjan i mörkblå sammet är från American Apparel, kjolen blir alltså 4:e gången den får komma ut den här veckan och skorna är samma som dagen innan.

*

Och sedan vill jag säga tack och tusen tack igen för över 170 genomtänkta & fantastiska kommentarer till förra inlägget. Jag hoppas ni kan förstå hur mycket de betyder för mig. Så himla mycket i alla fall. Tack.

sandra
 1. my skriver

  så jävla stilig. Finns liksom inget bättre ord för dig. STILIG.

 2. N skriver

  man kanske inte ska säga sånt men du ser väldigt ohälsosamt smal ut vid benen. Hoppas du tar hand om dig.

 3. Catharina skriver

  <3 elsker buffalo'ene

 4. Bettina skriver

  Du er fin!!

 5. Libertad skriver

  Aaaaaw cute! My favourite one is the Monday outfit, I’m obsessed with black at the moment (again)!

 6. Astrid skriver

  SNYGGING!! Älskar den mörkblå sammetströjan!! Blir så ledsen över att AA inte finns i Göteborg…

 7. elin skriver

  så sjukt snygg stil och en inspirationskälla. jag sitter just nu (och har gjort i flera dagar) och lyssnar på din spellista 60s. på spotify. bra musiksmak och klädsmak helt enkelt. pussochtahandomdig

 8. elin skriver

  förresten så kan jag tipsa om min spellista; http://open.spotify.com/user/%c3%a4elin/playlist/2S2Zx82wu5xDyldTycRHLV .
  hoppas du gillar den.

 9. Marie skriver

  I think self-respect and taking care of your health!!! is extremely important for (young!!!!)women, I seriously think you are sending out the wrong singals to your young readers. Begging him to take you back, crying for months, not eating, drinking and smoking alot. Come on, he is not worth it, but your health and mind is!!

 10. Julia skriver

  Finfinfin! Dessutom har du min drömfåtölj (i bakgrunden på första bilden). <3
  @N: Jag vet inte om du läst Sandras modiga och ärliga inlägg från igår (?). Jag gissar att du inte gjort det vilket gör det magstarkt att kommentera hennes utseende negativt och sen låtsas som att du bryr dig!

 11. niki skriver

  Men shit Sandra, ska man verkligen vara sådär smal?! :o

 12. thesadbox skriver

  Batmantröjan <3
  Du är fin och modig och stark och ärlig. Och hjärtesorg är jobbigt och jag önskar att du, jag och alla andra människor med brustet hjärta får känna lite lycka och börja andas igen. Kram

 13. emilia skriver

  @Marie, men du kan ju vara tyst.

 14. Karin skriver

  Du är så himla vacker/ursnygg/söt/fin/döläcker Sandra! Din stil och hela du är bara ååh… Ta hand om dig, alla vi läsare vad du går igenom. Underbar blogg <3

 15. Karin skriver

  Förlåt, men inte normalt att som 28-åring ha samma klädstorlek upptill som då du vad 16 :-( ((((

 16. Emma skriver

  Att ta sig friheten att kommentera DIN KROPP är egentligen helt befängt. Vi vet ju ingenting. ”ska man verkligen vara sådär smal?” NEJ, man s k a ingenting alls, se ut som du vill och sluta kommentera andras kroppsformer bara för att du kan. Det är ohövligt. Och dumt.

 17. Anna skriver

  Kass uppfostran på flera av er som kommenterar, R.U.D.E.

 18. Malin skriver

  Karin: Jag har i princip samma klädstorlek upptill som när jag var sexton. Jag är 29 nu och är högst normal.

 19. Linnéa skriver

  trots att jag ofta tänker hur mycket jag avskyr när en del öser en massa komplimanger över en annans utseende (det är fint och snällt eftersom det är av välmening men känns så fruktansvärt ytligt ibland) så måste jag säga att du är så himla gullig.

  (p.s tänker att gullig är dels att du ser gullig ut men även ÄR gullig. sådeså)

 20. Sandra skriver

  Detta är den bästa feel-good-låten, lite för att hon svär åt den ”nya tjejen” i hans liv :) .svinbra även när man mår bra!

  http://www.youtube.com/watch?v=JUDbSL-5GHQ

 21. Linnéa skriver

  Ge er med att kommentera Sandras kropp! Det angår verkligen inte er alls och hon har dessutom (vilket hon har noll skyldighet att göra) förklarat att hon gått ned i vikt och varför. Är så jävla less på att kvinnors kroppar ska kommenteras och bedömas jämt och ständigt. Förstår att vissa av er förmodligen tycker att ni ”menar väl” men det ni gör är bara otrevligt och ouppfostrat, det hör sannerligen inte till god ton att kommentera, bedöma eller ifrågasätta andra människors vikt, det är nämligen deras ensak.

 22. Alice skriver

  I thought about you tonight, I saw a pink bike parked at Stureplan :)

 23. Maria skriver

  What Linnéa said.

 24. Helena skriver

  Tack för dina outfits bilder, dom inspirerar. Varför? JO för att:
  1. Du har ett underbart leende på bilderna som får mig att le!
  2. …
  Ja, asså jag skrev och skrev en lång lista över hur inspirerande och vacker på alla möjliga sätt du är men så kom jag på att det jag egentligen vill säga går att sammanfatta så jag gör det så hinner du läsa alla andra fina kommentarer också:

  Du är du och dessa bilder (och ditt inlägg) visar att det räcker och det blir banne mig massa över!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  massa kärlek <3

 25. Madeleine skriver

  du är så rackarns fin sandra! bästa klädstilen någonsin.

 26. frida skriver

  Är sexton nu, får mig att undra om jag kommer att ha något från min gaderob kvar sen när jag blir vuxen.

 27. Teresa skriver

  Hmm. Makes me think. If someone displays themselves and shows off their OUTFITS, do you have the right to comment on he BODY? I don’t think so. It is about the fashion and how Sandra expresses herself through wearing the nice nice nice stuff she wears.
  Do you think your criticism will make her want to gain weight? It’s just none of your business and just rude.
  So if you’re a girl who wants to continue bringing girls down, continue with the size-criticising. If you’re a girl and believe in feminism, just let everybody do their thing, if they wanna be Adele or Kate Moss, because it does not matter. ”Worrying” and ”being a bad role model” are just excuses. Love what you do Sandra, thanks, you light up my morning nearly every day.

 28. sara skriver

  alla kläder är så himla fina men jag är så sjukt svag för den där randiga klänningen! så väldigt, väldigt fin på dig!

 29. Amanda skriver

  Du är så söt i dina korta kjolar och magtröjor! jag har haft en del magtröjor i sommar, så kul med höga jeans, känns så lekfullt på något sätt!

 30. oroshjärta skriver

  Flickhjärta där!

 31. Caroline skriver

  Åh, du er så FIN på håret! :)

 32. Elin skriver

  Du ser ut som någon i en manga-serie. En liten älva i gigantiska skor.<3

 33. Linda skriver

  Du är så sanslöst fin att det inte är klokt! Älskar platåskorna. Måste införskaffa ett par omedelbums.

 34. Lisa Marie skriver

  Alltså du är så fantastiskt fin. Jag blir så himla glad när jag ser bilder på dig för du är helt underbar och jag är så förälskad i den första svarta outfiten. Hade jag varit fin i kjol hade jag köpt den med en gång men jag ser inte riktigt klok ut. Massa kärlek till världens finaste Sandra!

  Och Linnea jag håller så med dig. Kan inte människor bara sköta sitt? Så himla tröttsamt att alla skall lägga sig i alla andra och deras liv. Vi är faktiskt enskilda individer och ingen har någon som helst rätt i att klanka ned på Sandras vikt eller på någon annans vikt heller för den delen.

 35. Vicky skriver

  skitsnygg som alltid men mest av allt älskar jag dig för att du skrev hela förra inlägget och la ut här. tack och tack.

 36. Siri skriver

  Alltså jag vill ha den där kjolen, så himla bra den verkar. Och tusen pussar, takfester och taxvalpar till dig för att du är så bra och stark och skör samtidigt. Skriver aldrig i kommentarsfält, men läser din blogg som besatt nuförtin!

 37. Nathalie skriver

  Jag tycker du är jättefin och jag tycker din stil är jättefin den med.
  Dessutom tycker jag inte att du har någon som helst skyldighet att vara förebild/whatsoever för dina läsare, så skriv om vad du vill och gör vad du vill och de som inte gillar det behöver inte läsa (angående nån engelsk kommentar där uppe nånstans). Kraam

 38. mia skriver

  åh, den svarta kjolen från AA ser helt perfekt ut! du råkar inte veta exakt vilken kjol det är? har länge letat efter en liknande.

  ps, du är himla bra du.

 39. Freja skriver

  Undrar vad det är för kamera du använder när det inte blir den trasiga iphonen? Funderar på ett inköp. Kram

 40. Sarah skriver

  Alltså vissa kommentarer är ju sjuka. Varför bry sig om att kommentera kroppar? Men när det gäller smala så är det okej att pika. Undrar vilken hysteri det skulle bli om Elsa Billgren fick kommentarer som ”Men ojdå Elsa, börjar bli lite väl stor nu?”. Herregud.. att man inte kan låta för vara sig själv.

 41. Vilde skriver

  Du inspirerer og du ser fantastisk ut! Det gjør du alltid, enten du ser ut som du gjør nå eller veier 10 kg mer. Det er ikke tallet på vekta som avgjør.

  Så folkens, slapp av litt med det vektfokuset. Det er ikke kult å kommentere andres vekt, enten de veier 30 eller 300 kg. Dere har vel levd lenge nok nå til å innse at folk ser forskjellige ut, og det er en bra ting! Og til det ”at det ikke er normalt å bruke samme str som da man var 16″. Jo, det er normalt. Alt er normalt. Det er normalt å veie 100 kg mer enn da man var 16 også. Det finnes ingen fasit. Tipper dere som kommenterer er ”lei av slankehysteriet”, men dere er jo verste av de alle som stadig legger fokuset til nettopp det. Dette var et innlegg om klær. Klær! En ukes antrekk! Ikke vekt, ikke slanking, ikke mat. Slapp av, pust ut, Tenk på noe annet, det er herlig befriende!

 42. Linda skriver

  Jag blir också alldeles matt och ledsen på er som kommenterar hennes vikt. Hon har ju förklarat varför hon har gått ner 5 kg. Med tanke på alla matinlägg så är det väl knappast någon som kan tror att hon är anorektisk…? Jag är 37 och har samma storlek upptill som när jag var tonåring…inte alltid så kul men alla kan ju inte vara så j*vla snyggt och kvinnligt kurviga, TROTS att vi äter normalt och inte har ätstörningar. Blir så trött på alla som inte tror på att man kan vara naturligt smal, utan ska klanka ner på en. Jag skulle aldrig komma på tanken att säga till en överviktig person att den personen borde banta… Skärpning folket.

 43. Isa skriver

  Ibland kan det vara skönt att göra en makeover för att gå vidare. Skippa magtröjorna och dina Buffalos som om jag sks vara ärlig faktiskt känns väldigt mycket fjortis känsla och skaffa en ”vuxnare” stil.

 44. sandra skriver


  Jag måste faktiskt säga att jag tycker det är så jäkla otrevligt att kommentera vikt när jag sagt att jag gått ner för att jag mått jävligt dåligt. Jaha, jag är smal, jag vet, vad vill ni att jag ska göra med den informationen? Jag publicerar ofta matinlägg och uppmanar ingen att banta, herregud, ni borde veta att jag inte har nån ätstörning, jag älskar mat&restauranger&recept och skriver ofta om sånt. Det är inte fel att vara smal, alla kroppar ar olika, men det är fel att uppmana till bantning, hets och skinnytips a la kissie, men jag gör inget av det. jag är bara ledsen just nu, ni vet ju det.

  Tack alla andra för fina kommentarer.

  Mia – kjolen är en knäkjol som heter typ pleated skirt eller så, kortat den med cirka 15 centimeter!

  Freja – har en canon 50d och en canon 550d.

  isa – sån himla ska-vara-trevlig-men-vill-.egentligen-pika-kommentar. själv tycker jag att det är så himla befriande att alla får klä sig som man vill oavsett ålder.

 45. Linda skriver

  Jag kan förstå att många läsare reagerar på att du är smal (säkert mest på grund av omtanke), men jag tycker ändå inte att någon av oss har rätt att kommentera det bara för att du råkar vara en offentlig person. Vi är så många som uppskattar ditt sätt att skriva och hur du delar med dig av dig själv både när det gäller lyckliga och olyckliga saker, personligen jublar jag lite inombords när jag upptäcker ett nytt inlägg :) När jag blev dumpad rasade jag i vikt men märkte det knappt för att jag var så ledsen. Det måste få vara så att man prioriterar att laga hjärtat först. Bry dig inte om elaka kommentarer Sandra, var stolt och nöjd att du är påväg upp ur den värsta sorgen! Din blogg är den bästa!

 46. M skriver

  Det är rätt kick ass Sandra!!!!

 47. Lisa Marie skriver

  Isa: Det bestämmer väl faktiskt inte du? Sandra ser helt fantastisk ut och hon får ha på sig precis vad hon vill. Det är så himla enkelt att vara otrevlig och kritisera bakom en datorskärm men jag undrar om du skulle våga vara så elak mot Sandra om du träffade på henne.

  Sluta kritisera och vara så dömande. Jag tror inte ens att du mår bra av det faktiskt.

 48. Isa skriver

  Självklart får du klä dig presic hur du vill. Förlåt för min dumma kommentar . Men jag håller fast vid att en ”makeover” kan vara som en nystart när man varit med om ngt jobbigt.

 49. Hannna skriver

  Fy satans vad du är snygg. HELT galet, plus att du klär dig så in i hellvetes bra.

 50. ida skriver

  isa, fint att kliva fram och be om ursäkt . tummen upp :)

 51. Rebecka skriver

  Onsdag och Söndag är lätt favoriterna! HELT OTROLIGT vilken garderob du har sistah!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem