ett foto i timmen. fredag.


9.00
Frukostdags. Äter ägg och knäckebröd med cheddarost samt lakritste.


10.00
Går till jobbet. Är så himla trött. Kunde inte sova natten innan, hatar sådana nätter, när man bara vankar av och an fastän man ska upp om fyra timmar.


11.00
På jobbet. Här är lite grejer på mitt skrivbord.


12.00
Slutar för dagen! Så himla lyxigt. De bygger om på vårt kontor och vi är tvungna att stänga extra tidigt för att de ska borra nån grej. Går och tränar.


13.00 – 16.00
Klipper och färgar håret. Såhär blev det.


17.00
Hänger på internet.


18.00
Dags att göra sig iordning! Tänkte att jag skulle visa vilka kombinationer jag valde mellan nu när det ändå är ett foto i timmen och allt. Ja, först den här. Sammetströja från American Apparel och kjol från Asos.


Magtröja från AA och kjol från Asos.


Linne från Asos och kjol från H&M.


Eller den här, allt från AA.


19.00
Sminkar mig och är redo! Det blev den sista outfiten.


20.00
Går till Aria och äter middag med Christian och Erik.


21.00
Vi äter massa smårätter, mozzarella, lamm, köttbullar, baconinlindade fikon och räkor.


22.00
Går vidare till cigarrbaren Hudson Bar and Books.


23.00
Dricker mousserat vin och pratar om jätteviktiga saker. Sedan glömde jag helt bort kameran, men kom hem runt halv fyra efter lite hippsomhappande runt om i stan. Bra fredag!
.


my friday, one photo every hour. Please click in english below faq to read.

sandra
 1. Vick skriver

  Hej!
  Undrar lite vad du använder för maskara?
  pöss

 2. Linnéa skriver

  Du tar ju så sådana fina foton. Att det enklaste och mest vardagliga som ett frukostägg kan bli så fint i din kamera, det är otroligt. Ha en fin måndag!

 3. kim skriver

  Look how adorable your hair cut is! You are cute as a button!

 4. hanna, förbanna skriver

  vad fin du blev i håret! Och 17.00-bilden är ju fruktansvärt söt!

 5. Lisa Marie skriver

  Åh du blev så fantastiskt fin i håret! Och dina bilder är bara så himla bra och så himla fina!

 6. Anna skriver

  Vad fantastiskt gott det lät med lakritste, varför dricker man inte det oftare..?

 7. thesadbox skriver

  Vackra du, så fina ögon du har!
  Jag kom precis hem från utlandet där det blev massa hångel med en annan och jag känner mig som en ny människa nu, nu har jag släppt honom lite till, han äger mig inte lika mycket han som krossade mitt hjärta. Det har hänt nu. Ville bara säga det. Inne på 3:e månaden nu, still alive!
  Kram

 8. Tove skriver

  jag ÄLSKAR dina ”ett foto i timmen” inlägg!!

 9. Nathalie skriver

  Du är fin och bra! Tycker förövrigt bäst om outfit numero 1 e Tre.

 10. kaneli skriver

  ”ett foto i timmen” är typ de roligaste inläggen!

 11. anna s skriver

  vilket roligt inlägg! Rätt så unikt ändå ju.

 12. mimmi skriver

  Hej Sandra! Jag undrar bara om Q&A är avslutat nu? För det var ju en del frågor som du inte svarade på … sånt som kanske var lite ifrågasättande, sånt om klass och din priviligierade uppväxt och sånt. Men jag fattar ju om du inte är så pepp på att svara på det. Tycker du att såna frågor bara är löjliga, typ att folk bara är missunnsamma och avundsjuka?

 13. F skriver

  Din hårfärg är så fin. Vad har du för nyans eller vad kallas den? :)

 14. Kajsa skriver

  Skön arbetsdag. Så borde alla vara.

 15. Ellinor skriver

  Hej! MIn bästa väns pojkvän gjorde slut i lördags, och jag befinner på andra sidan världen. Hur gör man för att trösta genom skype när det känns som om man borde sitta bredvid och krama? Det finns ju inget jag kan säga. Vill så gärna vara där för henne nu, men jag kan ju inte vara det :(

 16. Frank skriver

  Hej, skulle vilja ha ett inlägg med potentiella brevvänner. Som du haft tidigare, fast länge sedan nu.

 17. A skriver

  DU är min stora förebild. Jag tycker att du är så himla stark. Jag har försökt gå vidare från en kille i två år(!) men inte kommit alls lika långt som du. Jag hör fortfarande av mig, han tror att vi är vänner men jag är fortfarande kär i honom. När vi träffas ibland så är det som tiden stått stilla. Det värsta är att jag finns där för honom precis när han vill och skulle han bara säga att han ville ha mig och ingen annan så skulle jag vara där på en minut. Det känns farligt att känna så stark att man är villig att ge hela sig själv sådär till någon. Jag vet bara inte hur jag ska kunna gå vidare.

 18. sandra skriver

  Vicky – den dar Loreal Lash Architect! Gjort i manga ar, tycker toppen.

  thesadbox – heja!

  mimmi – har svarat pa typ 5% av Q&A.. Forra gangen jag hade det holl jag pa i ett halvar innan alla fragor hade betats av.

  F – det ar frisoren som gor, han bara blandar lite, tror inte den heter nagot.

  Ellinor – whatsapp! Smsa hela tiden, lat henne prata ut via sms och skypa!

  A – hoppas verkligen det ordnar sig snart. det ar valdigt kampigt att ta sig vidare. Om jag vore du skulle jag VERKLIGEN sluta hora av mig. Klipp alla banden, det kommer ga enklare da. kram

 19. Linda skriver

  bra dag! och du är så fin i vad du än tar på dig.

 20. Anna skriver

  Ditt hår blev superfint!!!

 21. maria skriver

  Så kul med ett foto i timmen! :) Kjolfrågor! Hur är leopard-kjolen i storleken? Och är den gröna kjolen gammal eller ny? Superfina outfits!

 22. liisa skriver

  tre bra saker: 1 foto i timmen igen! håret! sammetströjan i första outfiten, dör lite.

 23. sona skriver

  Sandra ditt hår är så j ä v l a fint!!!!!! kramkramkram

 24. M skriver

  ohhh vad fint håret blev :D

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem