ett foto i timmen. fredag.


9.00
Frukostdags. Äter ägg och knäckebröd med cheddarost samt lakritste.


10.00
Går till jobbet. Är så himla trött. Kunde inte sova natten innan, hatar sådana nätter, när man bara vankar av och an fastän man ska upp om fyra timmar.


11.00
På jobbet. Här är lite grejer på mitt skrivbord.


12.00
Slutar för dagen! Så himla lyxigt. De bygger om på vårt kontor och vi är tvungna att stänga extra tidigt för att de ska borra nån grej. Går och tränar.


13.00 – 16.00
Klipper och färgar håret. Såhär blev det.


17.00
Hänger på internet.


18.00
Dags att göra sig iordning! Tänkte att jag skulle visa vilka kombinationer jag valde mellan nu när det ändå är ett foto i timmen och allt. Ja, först den här. Sammetströja från American Apparel och kjol från Asos.


Magtröja från AA och kjol från Asos.


Linne från Asos och kjol från H&M.


Eller den här, allt från AA.


19.00
Sminkar mig och är redo! Det blev den sista outfiten.


20.00
Går till Aria och äter middag med Christian och Erik.


21.00
Vi äter massa smårätter, mozzarella, lamm, köttbullar, baconinlindade fikon och räkor.


22.00
Går vidare till cigarrbaren Hudson Bar and Books.


23.00
Dricker mousserat vin och pratar om jätteviktiga saker. Sedan glömde jag helt bort kameran, men kom hem runt halv fyra efter lite hippsomhappande runt om i stan. Bra fredag!
.


my friday, one photo every hour. Please click in english below faq to read.

Kommentarer

 1. Du tar ju så sådana fina foton. Att det enklaste och mest vardagliga som ett frukostägg kan bli så fint i din kamera, det är otroligt. Ha en fin måndag!

 2. Vackra du, så fina ögon du har!
  Jag kom precis hem från utlandet där det blev massa hångel med en annan och jag känner mig som en ny människa nu, nu har jag släppt honom lite till, han äger mig inte lika mycket han som krossade mitt hjärta. Det har hänt nu. Ville bara säga det. Inne på 3:e månaden nu, still alive!
  Kram

 3. Hej Sandra! Jag undrar bara om Q&A är avslutat nu? För det var ju en del frågor som du inte svarade på … sånt som kanske var lite ifrågasättande, sånt om klass och din priviligierade uppväxt och sånt. Men jag fattar ju om du inte är så pepp på att svara på det. Tycker du att såna frågor bara är löjliga, typ att folk bara är missunnsamma och avundsjuka?

 4. Hej! MIn bästa väns pojkvän gjorde slut i lördags, och jag befinner på andra sidan världen. Hur gör man för att trösta genom skype när det känns som om man borde sitta bredvid och krama? Det finns ju inget jag kan säga. Vill så gärna vara där för henne nu, men jag kan ju inte vara det :(

 5. DU är min stora förebild. Jag tycker att du är så himla stark. Jag har försökt gå vidare från en kille i två år(!) men inte kommit alls lika långt som du. Jag hör fortfarande av mig, han tror att vi är vänner men jag är fortfarande kär i honom. När vi träffas ibland så är det som tiden stått stilla. Det värsta är att jag finns där för honom precis när han vill och skulle han bara säga att han ville ha mig och ingen annan så skulle jag vara där på en minut. Det känns farligt att känna så stark att man är villig att ge hela sig själv sådär till någon. Jag vet bara inte hur jag ska kunna gå vidare.

 6. Vicky – den dar Loreal Lash Architect! Gjort i manga ar, tycker toppen.

  thesadbox – heja!

  mimmi – har svarat pa typ 5% av Q&A.. Forra gangen jag hade det holl jag pa i ett halvar innan alla fragor hade betats av.

  F – det ar frisoren som gor, han bara blandar lite, tror inte den heter nagot.

  Ellinor – whatsapp! Smsa hela tiden, lat henne prata ut via sms och skypa!

  A – hoppas verkligen det ordnar sig snart. det ar valdigt kampigt att ta sig vidare. Om jag vore du skulle jag VERKLIGEN sluta hora av mig. Klipp alla banden, det kommer ga enklare da. kram

 7. Så kul med ett foto i timmen! :) Kjolfrågor! Hur är leopard-kjolen i storleken? Och är den gröna kjolen gammal eller ny? Superfina outfits!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>