Kommentarer

  1. Dette må være min favoritt til nå!!! Fantastisk, du er så utrolig god Sandra!

    Dog kan jeg lett se for meg du kommer til å treffe en elegant franskmann en vakker dag. :)

  2. Hela du är så bra. Så himlahimla bra. Hjälper och tröstar vilsna tonårsflickor fast att du själv kanske inte alltid mår så bra. Jag hoppas vi ger dig någon tröst tillbaka och att vi är till någon hjälp när du vill gråta ut dina ögon och röka sönder dina lungor. Lite som din bloggfamilj. Jag hoppas verkligen det, för du ger oss så mycket att det minsta du förtjänar tillbaka är lite pepp och tröst och hejaheja.

    För hela du är så bra.

  3. Din bästa krönika någonsin! Dog av skratt och är numera död. Och jag som mådde som en sådan pestråtta. Tack;)

  4. Hahahahhaahah alltså den här texten var rolig! Jag tycker om att du inte bara skriver fint och hjärtskärande och betagande, utan roligt också! Humor är så underskattat hos kvinnor.

  5. Jag använder alltid Juicy Tubes av varianten Pamplemousse. Det gör mig alltså oemotståndlig enligt den franska normen? Tres bien!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>