Q&A part 3. video edition.

Det var några som ville ha svarsstund i videoformat och det skulle väl gå att ordna! Ljudet är lite lågt så höj vetja. Och ursäkta att det bara blir massa svar på frågestunder hela tiden…måste ta med min kamera ut på äventyr, den har varit så tofflig på senaste.

 


Q&A part 3, video edition! One question is in english yaay

sandra
 1. Marlene skriver

  Vad fin du är… :-) Glad fredag! <3

 2. Ida somfan skriver

  Haha, vad söt du är!

 3. Kajsa skriver

  Vad roligt det var att höra din röst, jag blev positivt överraskad!

 4. Jennie skriver

  Underbart. Synd på äpplefilmen, hade varit väldigt intressant..:)

 5. Sofie skriver

  Jag har tänkt kommentera en miljard gånger. Sen så blir det ju att man liksom drar sig för det för att förlora kommentarsoskulden känns lite speciellt. Men det är ju ändå fredag, så. Din blogg är så fruktansvärt fantastisk, det är en av dem få jag faktiskt följer. Fan vad bra du är Sandra! Ha en underbar fredag! puss

 6. bella skriver

  so nice!

  I was able to understand only one question (that one that is in english, of course) but still, so very nice video.

  It’a really great that now I know your voice and I can read your posts thinking about it :)

 7. Sofie skriver

  Åh! Fint. Riktigt kul med svar i denna form.

  Du är fantastisk. Hoppas du får en grym fredag!

 8. ett annat slags liv skriver

  Du är så fin och härlig och fantastisk!

 9. Paula skriver

  Åh vad mysigt! Jag vet att du tyckt de vart obekvämt att spela in videobloggar/prata på bloggen, och framförallt att spela in när du pratar engelska vet jag att du inte velat (om jag inte är helt ute och cyklar?) så jag säger bara YOU GO GIRL! Grym både på att prata, göra videobloggar och prata engelska!! :)

 10. annie skriver

  Gilla filmer! Kul med ljud också, du låter ju inte så mycket i bloggen annars. Vill fö säga att jag tycker din stil har blivit roligare och bloggen mer innerlig sedan det tog slut i början på sommaren. Som att ditt liv har en ny vibrerande nerv på nåt vis. Spännanade är det i alla fall! Trevlig helg!

 11. Fia skriver

  Sweet. Både du och filmen i sig.

 12. sanna skriver

  riktigt kul att se dig svara och inte bara läsa svaren :) du har ju ett leende av guld kvinna :) glad fredag. kram

 13. Linnéa skriver

  Nämen! Så fint! Gjorde mig löjligt glad av någon anledning. Och be inte om ursäkt för frågestunderna, tycker de är så mysiga. Man kommer ju dig närmare som person. Glad fredag!

 14. kaneli skriver

  Du är så söt! och vilken rolig omväxling med video ibland!

 15. mimi skriver

  it’s so weird to hear your voice haha!
  i only understood your english question but that’s okay :)

 16. Alexandra skriver

  Vilken bra video! Du är så glad och har sån fin dialekt! Jag är från Norrland och tänker (av någon konstig anledning) att alla som jag inte hört prata ska prata norrländska. (Stört också eftersom jag nu bor i Uppsala?!) Nu fick jag i alla fall massa energi för att gå till skolan!

 17. Sara S skriver

  Mer Q&A på video, det var ju skitbra!

 18. Lovisa skriver

  Bara så trevligt att höra (och se) svaren i videoformat! Mera video!

 19. Misha skriver

  Love that we now can hear and see how you phrase/accentuate/emotionally deliver those pretty words of yours :)

 20. rosie skriver

  du är så söt och fin och bra och jag GILLAR verkligen det du gör. och jag blev så glad när du sa glad fredag för då kom jag ihåg att fredagsnatten är så sjuuukt ung just nu (för att det är ju morgon. hehe). det är liksom 14 timmar kvar av fredagen. hur bra som helst och jag är jättepepp nu. tack snyggsandra.

 21. Elina skriver

  Åh så himla söt du är :)
  vad roligt att du inte alls låter som man har tänkt sig under alla åren!

 22. Ida skriver

  För mig fungerar det inte? Använder Chrome, om det är till nån hjälp.

 23. sara skriver

  Söting! Glad fredag på dig också:)

 24. pauline skriver

  Åh men söt, fin, underbar, rolig…

 25. charlie skriver

  Grattis på Fredagen!

 26. Kattis skriver

  Jag tycker att du är himla bra!

 27. Madelene skriver

  Du är så himla söt! Om man får fråga något till så skulle jag hemskt gärna vilja veta hur du lägger din ögonmakeup, för den är så fin.

 28. sanna skriver

  haha så söt :D

 29. Sanna Elisabeth skriver

  Glad fredag!

 30. jenny skriver

  alltså du är ju så fiiin, önskar att jag vore äldre och bodde i new york så att vi kunde bli vapendragare och bästisar

 31. becky skriver

  Så himla SÖÖÖT!! Jag fick just en liten ”girlcrush” för dig tror jag :P Puss!

 32. Lilla Anna Märta skriver

  Vilken bra film! Gillade det om äpplet haha. Jag blir så otroligt glad av dig fast jag aldrig ens har tträffat dig. Såg dig en gång på way out west i somras med dina vänner men var alldeles för blyg för att gå fram och hälsa! tror helt enkelt jag har blivit en bättre människa pga dig. Tack för det! :) ha en fin fredag!

 33. jilll skriver

  haha åh jag älskar dig!

 34. Karin skriver

  åh sandra, vad söt du är när du pratar. du verkar vara en så himla glad och trevlig människa! kram på dig!

 35. Rebecka skriver

  Du är så fin!

 36. Moa skriver

  Hurra! Vad bra!

 37. Anastasia skriver

  Vad roligt att få höra dig prata! :D Ha en underbar helg, bästa Sandra!

 38. Amanda skriver

  Mer sånt här! Man blir så glad av att se dig och höra dig prata!

 39. Påfågeln skriver

  du är ju så fin jämt! hoppas du får en toppenfredag :)

 40. Stickan skriver

  Jag har följt din blogg slaviskt i fyra år för jag tycker du är så himla bra. Men efter den här videon…. Shittttt jag tycker om dig tusen gånger mer nu! Du är bäst Sandra <3

 41. Sanna skriver

  Åhå mer sånt här! Du är så himla fin, herregud.

 42. hanna skriver

  DU ER SÅ FANTASTISK FIN, SANDRA! Ha en veldig fin fredag :) dans dans dans!

 43. Bea skriver

  Jättefint Sandra!

 44. Sofie skriver

  Du är så gullig så jag dör. Tack för all inspiration du ger mig, du är så himla bra på alla sätt och vis!

 45. Frida skriver

  Du är så söt människa!!!

 46. ELIN skriver

  Men Sandra! Du e ju bara så gullig att man smäller av! Kan inte tänka mig något annat än att alla vackra unga män, hundvalpar och småbarn skulle bli dödsförälskade i dig du charmiga, fina människa!! Tack för att du är någon man kan beundra och bli glad av. Tycker du är otrolig. Ha en dunderbra fredag och helg! Kram från mig

 47. Ida skriver

  <3 dialekten!!!

 48. Lisa Marie skriver

  Alltså åh vad jag älskar dig! Du är så fantastisk och så gullig! Och din dialekt gör så jag smälter <3

 49. Helene skriver

  :-) Underbart. Glad fredag, bästa hälsningen, den blev man ju riktigt glad av.

  Roligt med videoformat, alltid kul att höra dialekten. Tyckte du påminner lite om Leila Lindholm (Leila bakar).

  Glad fredag!

 50. Thérèse skriver

  Ida: Jag använder också Chrome och det funkar för mig så jag tror inte problemet ligger där.

 51. Ana skriver

  more questions in english!

 52. Alexandra skriver

  Hej, första gången jag någonsin kommenterar på en blogg för mig med, magisk uppmaning. Men kände att det var på sin plats, du är en grymt snygg och smart tjej med vacker prosodi. Fin fredag!

 53. Karin skriver

  Åh jag älskar att du la upp ett videoinlägg, det är så kul att se personen live! Och du är så supergullig och underbar också, även fast det bara är frågestund! Mer video!!

 54. Nina skriver

  Du är så himla söt!

 55. madeleine skriver

  Vad gullig du är ! Och om jag får va lite dum så måste jag säga att det är litet bra att du är singel igen, för jag gillar nog din blogg mest då! Då får vi liksom ha dig för oss själva lite och jag gillar dina singel-äventyr!:)

 56. Maja skriver

  Du är så söt Sandra!

 57. Edith skriver

  charmig du e! glad fredag!

 58. Linda skriver

  Blir nästan lite kär i dig Sandra (Och då är jag ändå hetero rakt igenom, så ta det som en stor komplimang) Speciellt när man får se dig på riktigt såhär.
  har klickat in mig på din sida minst två gånger om dagen det senaste. Bara för att få se om du har skrivit något såntdär hjärtskärande som du kan så bra. Men. Med slutsatsen att allt ordnar sig.
  Den pojken jag är så jävla kär i, hånglade med en annan förra helgen. Mitt framför mina ögon.
  Jag ramlade på asfalten och skrapade upp min fot då, dina texter blir som plåster.
  Puss.

 59. Teresa skriver

  YEAH MORE QUESTIONS IN ENGLISH, PLEASE! :) Fine Sandra, you look so nice. It would love to get to know you and hear stuff besides cigarettes and even though I’m German, Swedish is so hard so learn! ;)
  My question is: When you do short movies and you want to be in the picture, how do you direct your friends on what to film and are they always glad to do it? TACK SA MYCKET :)

 60. louise skriver

  haha du är så cool. trodde inte din röst skulle låta som den gjorde! vet ej vad jag föreställde mig. mycket begaglig!

 61. svea skriver

  hejsan! vad kul med en video! du har sån fin röst tycker jag. och så är du så SJUKT snygg. alltså det känns lite dumt att kommentera någons utseende såhär eftersom att du kanske känner någon ”press” på att vara snygg då, även fast jag kommenterar på ett positivt sätt. men du fattar. menar inte att hetsa dig, ville bara vara lite gullig och berätta vad jag tycker. för övrigt skriver du helt stört grymt också. älskar din längre texter. brabrabra. ha en kanonfredag! pussar

 62. Nathalie skriver

  Kul att höra din röst!:)

 63. Emilia skriver

  din blogg har blivit så braaa!!

 64. Nella skriver

  GLAD FREDAG på dig! Älskar fredagar. Det regnar i Stockholm men jag är glad ändå. Bästig svarsvideo du gjorde! :)

 65. Karin skriver

  Fint som snus! Mer sånt! Du verkar så himla bra! Om man kommer till NY, kan man inte få fest med dig då?
  Kram

 66. Elisabeth skriver

  DU ER SØT!
  skulle ønske vi kunne gå på eventyr sammen en dag.

 67. Cecilia skriver

  Åh mer sånt här format!!! En fråga också: vilka är dina bästa lekar att köra på (för)festen? Jag har idétorka! Helst inte sådana som tar hela kvällen.. ;)
  Tack för mest unika och härliga bloggen!!

 68. Erica Carolin skriver

  Du er verdens søteste. <3

 69. Linda skriver

  vad kul med svar i videoformat! du är så söt.

 70. Karoliina skriver

  Herre gud du e så söt!

 71. Alexandra skriver

  Åh, det här gjorde liksom min eftermiddag. Det kändes så dåligt före.. :)

 72. farbrormalin skriver

  Vilka intressanta små sammanträffanden det kan bli ibland. Precis när jag hade plockat upp en Dumle ur min godispåse här hemma så sa du ”jag gillar Dumle till exempel”. :)

 73. Linn skriver

  Du är så jävla bra. Önskar att jag vore lite mer som dig!

 74. Linda skriver

  Har inte följt dig så länge men du har snabbt klättrat till en favorit i bloggosfären – du skriver fantastiska inlägg (en gudinna med ord), du är kreativ, inspirerande och söt och så passar du bedårande bra i videoformat också. :)
  Det enda jag önskar dig, och alla andra med samma (o)vana är att fundera på om rökning verkligen är din grej? Känner mig lite som en moralkärring nu men ni förtjänar bättre.
  Kram

 75. Frida skriver

  Alltså du är nog det vackraste jag sett

 76. S skriver

  ÅH vad jag gillar videosvar! Jättehärligt att se dig ”live”.

  Jag kom på att jag har en fråga, men jag kunde inte ställa den när du bad för att då hade inte frågan poppat upp i mitt huvud än, men nu gick jag igenom dina ”best of”-texter och hittade din fantastiska text om högstadiet. Och jag blev så nyfiken på, hur du förhåller dig till de här människorna idag. Har de läst denna texten? Har någon bett om ursäkt? Skulle du hälsa om du sprang in i dem på gatan, pratar ni ytligt och ger en kram och går? Eller har du absolut noll och åter NOLL kontakt med varenda kotte från högstadiet utom dina bästisar? Jag tycker det är skitsvårt att helt ignorera människor man egentligen bara själv vill förinta från åtminstone den jordyta man själv sätter fötterna på.

  Vill återigen säga hur mycket dina texter verkligen berör, långt in i hjärta och själ. Hoppas kunna skriva som dig någon dag, om jag övar ordentligt.

 77. Elise skriver

  Du er så skjønn!!!!!!!!!!!! (gullig)

 78. Emelie skriver

  Du är ju så otroligt vacker och fin Sandra! Ville bara säga det. Ha en trevlig favoritdag! Kram :)

 79. kristoffer skriver

  Haha, åh, fredagshumor med äpplet. Dels att någon ställer en sån fråga, dels hur det blev i videon. Tack för skrattet :D

 80. Vicky skriver

  ja du är knäpp för att du inte gillar choklad men allt annat väger ju över. tex att du gillar: jeffrey campbell, pasta, vitlök, små hundar, marc jacobs och att rita träd.

 81. Nellie skriver

  Åh du är så fin, bara allmänt allt med dig är fint! Glad fredag till dig med :)

 82. a. skriver

  sandra du verkar så klok, ser dig som en ung version av det talande trädet i pocahontas ungefär. nåväl, nu till frågan. vad gör man när han efter alldeles för lång tid finns kvar i varje hörn av hjärtat och nu vill han helt plötsligt att vi ska ”vara kompisar” och jag kan inte säga nej men varje gång vi ses känns det som att han stjäl delar av mig och jag går sönder. jag är så rädd för att släppa taget för då blir jag ju tom och hellre ett hjärta som är olyckligt än ett som är tomt. förstår du?

 83. Sanna skriver

  Har du någonsin känt att man nästa kan bli kär fast på en kompis-sätt? Att man ser en människa och man gillar den så mycket och vill så gärna vara kompis, och får ont i magen när man inte är det. Så känner jag för dig! Liksom en vän-förälskelse! Hmm hoppas du förstår vad jag menar nu :)

  Du är bäst!

 84. Anna skriver

  jag har tänk på en sak. Hur kan kärlek vara så avgörande för människor? Min syster blev nyss dumpad av sin kille. De hade varit tillsammans i 7 och ett halv år,var förlovade, har hus ihop, två katter tillsammans osv. De har varit tillsammans sen hon gick i nian, och nu har hon ingen aning om vad hon ska göra. Hon har levt med honom alla de året där ens självständighet kommer, och nu vill hon bara dö. Jag anser att detta är fint för henne, för nu kan hon göra de hon vill/ska göra, men hon vill liksom verkligen bara dö. Jag funderar på att få iväg henne till New York så hon kan flytta dit och starta ett nytt liv eller så.

  Oj, där blev det en del, men liksom, hur gör man för att undvika att ställa kärleken i centrum när man mår som hon?

  Ha en fantastisk dag kära du!
  / a.

 85. Dette Kirschenheiter skriver

  More english questions for your american readers! Still the language is so pretty!

 86. mb skriver

  du är så fin, menar liksom inifrån och ut. det är den bilden jag har av dig iallafall. glad fredag!

 87. sofie skriver

  du er så søt!

 88. linnéa skriver

  du är så himla fin och har en så bra sminkning! gör du fortfarande på samma sätt som du beskrev i nått inlägg för länge sen eller har du några nya tricks? (usch att jag precis skrev tricks, haha)

 89. A skriver

  Alltså fy vad gullig och härlig du verkar! Och så var du hemskt fin i den där färgen på läpparna.

 90. Hanne skriver

  Så herlig du er!

 91. Mimmie skriver

  Åh! kan du inte ha fler videoinlägg?? typ bara som du snackar lite i (typ letters to cecilia på youtube) , kanske fredagspeppvideoblogginlägg??Wiiii!! puss

 92. marire skriver

  haha elsker den siste delen. glad fredag :)

 93. M skriver

  Perfekt Disney figurs röst du har!

 94. lari skriver

  it’s so great to hear your voice and see the emotions in your face, very cute. always thought your voice sounds different.
  it’s funny, i’m german and i do understand some swedish words when i read it but when you speak swedish, i really understand nothing :D .
  thanks so much for answering my question in q&a 2!
  puss

 95. tilda skriver

  har sån sjuk crush på dig (i form av att jag blir skitlycklig varje gång du uppdaterat nuförtiden). det är som att min kärlek till dig har varit bakvänd, hysteriförälskelsen har liksom kommit efter 5 år. lite knäppt men du e bäst!

 96. Johanna skriver

  Kul med video :)

 97. Johanna skriver

  Och justja, dina frågestunder är bäst!!!!

 98. camilla skriver

  Åh du är så himla vacker och underbar. Blir glad av den här videon, den behövdes en såhär trist och grå (men lite mysig) fredag som denna! Fin röst, har du också. Fina du.

 99. Moa skriver

  Kul med vidioblogg! Skulle va kul med typ ljudblogg också :P

 100. Emma J skriver

  Så himla kul!!!! Mer sånt snälla snälla Sandra! (och du måste visa äpple-videon haha)

 101. erica skriver

  Åh harregue vad vacker du är!

 102. Cammila skriver

  Hey Sandra, I’ve been reading your blog for years and years. I just wanted to drop a line to tell you that the way you share your life and your personal experiences is vital and wonderful. If the writers among us — those of us who are naturally inclined to actualize our lives and emotions through words — don’t include our turmoils along with everything else we communicate, then what hope does everyone else possibly have of knowing that all these feelings and experiences are universal?

  I’ll remember to submit a question next time, so we can get to hear you speak a little more English. ;)

 103. ellen skriver

  ALLTSÅ DU!!! blir så glad av att se dig

 104. jenny skriver

  åh sitter med en sådan tråkig uppgift och mitt hjärta är alldeles tungt och så många tänk om om tankar. vart jätteglad av den här videon kanske konstigt.. men det kändes så fint att bara höra hur du äter dina äpplen typ. men jag gillar dina långa texter jättemycket. jaja hejsvejs.

 105. Jenny skriver

  Va söt du är!

 106. A skriver

  Men herregud, du pratar engelska med världens sötaste intonation (och jag säger det som någon som har engelska som modersmål!)

 107. linnea johagen skriver

  men shit vad gullig. och snygg då!

 108. Cassandra skriver

  Mer! Jag vill bara se mer videos där du pratar. Snälla spela in fler videos. Väldigt underhållande och bra på alla sätt. Du är bra Sandra!

 109. Sandra skriver

  Vad gullig du är! Som en vuxen kattunge.

 110. Citlalli skriver

  So nice!.. More, we want more videos please ;)

 111. Maggie - en rå bohem skriver

  Hihi, vad kul med en video! Passlig längd på videon också.

 112. Karin skriver

  VET DU!!! JAG TÄNKTE BARA SÄGA EN SAK EN SAK JAG KOM Å TÄNKA PÅ IDAG:
  DU SKULLE KUNNA FÅ RYAN GOSLING OM DU VILLE, SERRI!!!!! <3

 113. Ester skriver

  Alltså jag måste bara säga att du är så himla söt att jag dör lite!

 114. Karin skriver

  förresten! jag ska till new york om en vecka! hur är vädret?? vad ska jag ta för jacka? :)
  plus! vet du om det händer ngt särskilt kul i stan mellan 23 sept och 1 okt?
  vilka är dina favoritställen just nu, helst affärer eller ställen utan åldersgräns? har kollat din guide (jättebra!!!!) men tänkte om du hade några särskilda favoriter just nu! :) <3

 115. Ebba skriver

  Å Sandra du är så låter och ser så himla fin och härlig ut när du pratar! Du är helt underbar, jag hoppas du kommer göra fler liknande videos! Kram

 116. Jag skriver

  Alltså du är jäkligt snygg i håret, så du vet.

 117. anna skriver

  men guud vad du är underbar…

 118. ida skriver

  guuud vad skoj! mer av detta. du är himla fin! charmtroll! och snyggt hår och smink hade du också. pusspuss på dig från lund!

 119. Cecilia skriver

  Haha, ”hur äter du ett äpple?” Världens mest random fråga och så himla fint att du svarade! Du är magiskt vacker och härligt intellektuell. Kram!

 120. m; skriver

  Åh, du pratar verkligen jättegulligt. Och jag äter bullar likadant.

 121. Gerda skriver

  SANDRA DU ÄR SÅ GULLI JAG TROR JAG DÖR

 122. madeleine skriver

  får ju ont i tänderna så söt du är. du pratar så fint. önskar vi var kompisar. puss!

 123. michaela skriver

  åh vad du är finast!!

 124. klara skriver

  åååååååh vad du är vacker

 125. Malin skriver

  Oj.. Din röst lät inte som jag förväntade mig. Man läser ju i sin egna dialekt och med en röst som man antar att bloggaren har.. Det var inte bara att du pratar stockholmska, men du hade mörkare röst än vad jag trodde. En väldigt fin röst! Och du är fin med.

  Tjohej pastej

 126. maria l skriver

  Kul med videosvar ju!! Älskar att du svarar seriöst på alla frågor. Speciellt äppelfrågan. haha.

 127. Emma skriver

  Fler ”vloggar”, tack! Du är så mysig. All kärlek!

 128. Becca skriver

  Säger som alla andra, gud vad söt du är! Och jätteroligt att höra din röst. Hade tänkt mig att du skulle prata göteborgska för att jag är göteborgare och pratar göteborgska. Men eftersom du är stockholmare hade det ju varit väldigt konstigt. Ja ja. Jag är förkyld, tänker inte riktigt klart. Du är underbar, kram!!

 129. aida skriver

  åhh underbara sandra, fram med mer videos ! du är så härlig o vis och skön tjej, varför nån överhuvudtaget skulle sluta tycka om dig, är heeeeelt beyond me, girl power till dig, sluta aldrig vara du <3

 130. Gabby skriver

  Har aldrig hört dig förr och du påminner mig så himlas mycket om en av mina kompisar som är utbytesstudent i USA nu! Så nu är hon allt jag kan tänka på. Saknar henne som usch

 131. T skriver

  Oh how lovely lovely lovely! Hey Swedish people, can you help me? I understood the last question began with ”I know this is a very private thing to ask, but…” – and then my Swedish skills ended but I’m so curious! :) What was the question and what did Sandra respond? Tack! :) ))

 132. Matilda skriver

  du är verkligen toppen! kul att höra din röst också, hade verkligen inte tänkt mig den så! men vad härlig du är – hurra!

 133. Ida skriver

  Åh nu blev jag jätteglad. Vilken fin liten film. Bra start på en söndag. Hade fint. Puss!

 134. Sofi skriver

  Tummen upp för videosvar! Älskar äppelfrågan och att den sen följs av en bullfråga :) . Jag hörde dig i Hallå P3 i somras och då hade jag jättesvårt att få ihop rösten med bilden av dig men nu föll alla bitar äntligen på plats!

  And for T: What followed after the but… was ”when did you lose your virginity?” and Sandra replied ”I was seventeen.”

 135. Angelica skriver

  Åh! Jag trodde faktiskt inte att jag kunde gilla dig mer, jag menar du är typ min favorit person bland de jag inte känner. Men den här videon gjorde mig så himla glad av någon anledning! Du är en väldigt, väldigt fin person och rolig person. Tack för att du finns! :)

 136. friba skriver

  oj, vet inte varför jag kände mig så ”chockad” över att få en röst till personen man lärt känna genom bloggen. vilken ny dimension liksom! fint

 137. Emma skriver

  Du är så bra!

 138. Em skriver

  Hur äter du dina äpplen, vilka knasig fråga och vilket härligt svar. Sånt blir man glad av och jag diggar stenhårt att det ger variation till din blogg :)
  /Em

 139. C skriver

  Tyckte så himla mycket om detta videoinlägg. Det är så fint att höra dig prata för din röst är så trevlig att lyssna på och det är så fint att se hur du förmedlar svaren med gester och så, utöver ord. Tycker dock att du skriver otroligt fint också, så gillar både dina texter och videoklipp där du pratar! Sandra, du är så bra och inspirerande. Känns lite overkligt att jag följt din blogg i flera år. Fyllde 20 i somras och har följt den sedan högstadiet (jag tror det var lite innan du blivit ihop med Ludvig, tror han vikarierade lite då och då på min skola just då.. förlåt att jag tar upp hans namn, men minns inte riktigt vilket år det var…).

  Jag är förresten himla glad att du och Joakim tagit upp kontakten igen. När en människa lämnar ens liv tror jag helt enkelt att den människans roll i Livsfilmen har gjort sitt, men att allt hänger ihop i en handling. När Ludvig lämnade fick du tillbaka Joakim, så det var liksom tvunget att något drastiskt skulle hända får att sammansvetsa er igen. Jag brukar tänka så när något jobbigt händer i livet, att det är en del av handlingen. I efterhand kan man titta tillbaka och se vilka positiva saker det negativa ledde till.

  Hade egentligen bara tänkt lämna ett meddelande för att berätta hur mycket jag tycker om när du pratar med oss, men det råkade bli lite längre.. Jag tror förresten att anledningen till varför jag slutat följa alla bloggar förutom din är för att du aldrig slutat vara personlig. Självklart ska inte bloggare behöva dela med sig av allt som händer i ens liv, men du låter oss liksom vara med när det händer något. När du känner dig glad eller sårad. Skriver texter med känslor. Saker man kan relatera till, saker man kanske själv gått igenom eller funderat på hur man skulle agera om man någonsin gick igenom. När andra bloggare slutar uppdatera, lägger upp bilder på något de vill ha från Isabel Marant någon gång och uppdaterar lite kort från modeveckan, då känns det inte särskilt kul att följa längre. Så tack Sandra för att du vågar vara dig själv och dela med dig av dig själv här. Förstår att det måste vara svårt ibland, man blir ju så utblottad, och det är modigt av dig.

  Du är så jävla, jävla bra. <3

 140. Vera skriver

  Ååå, vad mysigt! Mer sånt här i framtiden, snälla snälla!!!

 141. Testare skriver

  test efter object cache

 142. silvia skriver

  äter också äpplet så! mina kompisar tycker jag är konstig men det blir faktiskt godast att äta det så.

 143. Lovisa skriver

  Du borde göra alla dina Q&A i videoformat! Det blir ju helt klart mycket personligare, med små ansiktsuttryck och gester och ljud. SOm om man satt och hade en fika, fast istället för ett bord som skiljer oss åt så är det dataskärmar. Massa mys!<3

 144. Cing skriver

  heeej! har följt din blogg i flera år nu! vad kul att äntligen få höra din röst! inte alls som jag har trott mig =) keep up the good work! du är så himla fin!

 145. Ingrid Alise skriver

  DU ER SÅ SØT OG FIN. Hele NY må jo være forelsket i deg

 146. lisa skriver

  sötis! jag vågade först nästan inte se videon, tänk om du hade haft jättestörande röst/sätt att prata! men jag vågade och du var lika fin som vanligt, men lät lite vuxnare och stockholmigare än jag riktigt väntat mig!

 147. Emma skriver

  Vilken underbar röst du har. Inte alls som jag förväntat mig. Med tanke på din lilla späda kropp och ditt breda tandrika skeva leende trodde jag din röst skulle vara mycket ljusare och inte så varm och behaglig att lyssna på i längden. Du har en perfekt röst för talböcker. Nästa karriär kanske!?
  Tack. Men du inser att vi kommer kräva videoinlägg minst en gång i veckan nu!?

 148. agnes skriver

  gud vad du är fin av dig

 149. ReB skriver

  Åååh. Så kul att höra din röst! Du är ju baa för sööt! Mer videos tack!! Kanske en tisdag eller torsdag fest middag möte promenad där du pratar o berättar nåt väsäntligt eller ej, valfritt, helt kort eller långt såklart. Du bestämmer. Ser mycket mycket framemot det!! Puss

 150. Linn skriver

  Du har så jävla fin röst, det måste man ge dig!
  Men om man struntar i det så är ditt rörelsemönster jäävligt likt min bästa väns rörelsemönster, vilket var en positiv överraskning!

 151. Jessica skriver

  åhnej, den här verkar inte gå att titta på längre! :(

 152. sona skriver

  åh gud du är för charmerande!!

 153. Ida skriver

  Aren’t you just the cutest thing!
  Riktigt härligt att äntligen få höra din röst!
  Älskar sånt… alltid lika spännande! När man liksom tror sig ha en aning, fast att man ändå vet av erfarenhet, att det absolut inte kommer vara som man tänkt sig!
  Blir lika chockad över att jag blir chockad varje gång!

  Jätte söta Sandra med svar på roliga frågor! FLER!

 154. Miriam skriver

  Åh, vad roligt =) Och eftersom du fått så många kommentarer så hoppas jag att du kommer göra fler videobloggar där du pratar!

 155. meg, reckless daughter skriver

  Oh, these videos make me miss seeing your sweet face in person! xoxo

 156. sara skriver

  ”sen är äpplet slut” HAHA du är hysteriskt rolig! och söt :D

 157. delfy skriver

  Vad gullig du låter! Och vettig och normal <- komplimang

 158. Limp skriver

  Hurra! Gullo!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem