the goodbye august party.


I torsdags hade jag fest! Det var dags att någon tog ansvaret för att fira av sommaren.


Vi var runt trettio personer som trängdes i mitt vardagsrum.


Som Sara till exempel.


Och Marie och Erik.


Trille.


Sanna.


Mustasch-Erik.


Christoffer och Fanny.


Jag hade gjort jelloshots med citronsmak!


jag och Erik var glada.


Freja var fin i håret som alltid.


Mathieu.


Max.


Jag och Mathieu tog polaroidkort. Vi sitter bredvid varandra på jobbet nu och bygger en slags utställning vid våra platser med bilder på oss, det blir väldigt snyggt.


Vid halv tre tiden vinkade folket adjö för att gå och sjunga karaoke och då städade jag och Sara lägenheten samtidigt som vi sjöng till Spice Girls det högsta vi kunde. Mycket bra start på långhelgen.
.

I had a party last Thursday, for no particular reason other than to celebrate the last days of summer. We were almost 30 people who had yello shots, danced to Spice Girls and spilled beer on the floor. Lovely Thursday night.

Kommentarer

 1. Hej Sandra

  Jag är en sjuttonåring som har följt din blogg sedan 2010 tror jag. Det var samma år som jag insjuknade i anorexi. En förjävlig sjukdom för er som inte vet. Den bryter ner dig både fysiskt och psykiskt.

  Nu – efter en jävla massa ångest, tårar, dödsönskan, lyckorus, mer ångest och livsgläjde – är jag faktiskt frisk. På riktigt. Och jag vill ju hemskt gärna säga att din blogg gjorde mig frisk, men det krävs lite mer än en fantastisk blogg till det, så tror jag att det på något sätt gav mig lite hopp om att man faktiskt kan ha ett liv. Ett riktigt fint sådant till och med. Men takfester, öl, fina skor, bra vänner och pasta.

  Så med hela detta vill jag bara säga Tack för att du inspirerar mig och massa andra vilsna tonårstjejer (och killar också för den delen) till ett fint liv.

 2. Så fint det ser ut! Det virker som en bra måte å avslutte sommeren på og begynne på et nytt kapittel av livet som du skrev for et par poster siden.
  Kunne du ha fortalt hvor du har kjøpt serveringsbrettet ditt med elefanter?

 3. Vem är Max? Han är verkligen vacker! Måste bara få säga det. Han har ett väldigt vackert och fascinerande ansikte :)

 4. Vad härligt. Och tyckte jelloshotsen såg underbart goda ut, de är något annat än ubåten som jag fick sälja i tid och otid när jag arbetade som bartender.

 5. Er restauranten gjestene går forbi på det hjørnet en brasiliansk restaurant? Om det er så tror jeg jammen jeg spiste der når jeg var i New York i mai. Fint.

 6. alltså.. man kan ju bara drömma och hoppas på att Mathieu är singel? men så väl kan det nog inte vara, eller???? :)

 7. Har du enbart svenska vanner? Typiskt svenskt att bara umgas med svenskar, du hade ju kunnat forbli inSthlm. Embrace America!


 8. charlotta – sa fantastiskt fint skrivet. och gud va bra att du mar battre. puss!!

  Katarina – fran svenskt tenn!

  Mina – japp det ar det!

  Sofia – haha jo han e singel kom hit och hangla upp honom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>