tiki disco.


Vi har ju haft långhelg i helgen och jag var ledig i måndags. Därför tog vi tunnelbanan ut till Bushwick och gick på dagsdisco i söndags!


Det var fullsmockat av folk.


Pablo.


Frida.


Freddy.Sara.


Rakel och jag.


Sofia.


Carl Fredrik & Fanny.


De bakade pizzan direkt framför en.


Så det är klart vi beställde en. Med champinjoner närmare bestämt.


Sedan dansade vi & dansade igen.


Och vid sjutiden drog vi in till Manhattan för andra äventyr. En mycket bra söndag.
.


We went to Tiki Disco in Bushwick last Sunday to dance, drink pineapple drinks and eat pizza!

Kommentarer

 1. jag älskar unisexnamn på tjejer, som charlie, joey osv. så när jag läste texten tänkte jag ”freddy, koolt namn!”. sen sa jag det för mig själv på svenska (”freddi”) och fick en sjukt obehaglig saltkråkan-flashback. ÄNNU en anledning att flytta till NY, alltså.

 2. Hi Sandra, could you please please please tell me the name of a videogame you told us about a few years ago? It is a cute robot (kinda) in his quest to get his limbs back (I only remember a bathtub as his stomach). I played the demo and iIt was so cute so I was thinking of buying it, but now I can’t remember the name.
  Thanks!

 3. Här är det laundry day och vin rakt ur flaskan med min roomie. På en onsdag, det är ostrukturerat och kul, så har det varit sedan han gjorde slut med mig, varje onsdag, <3

 4. vad är det bästa man kan göra för att få honom att förstå att jag gillar honom?
  Först gillade han mig, sen trodde han att jag inte gillade honom för jag är dum i huvudet som inte fattade att han gillade mig, sen kom sommaren, och nu i korridorerna är vi obekväma och halvstela, kramas lite för länge ibland, och märkliga blickar i matsalen.
  Jag är osäker på hur han känner fortfarande, och vet inte om jag vågar riskera våran vänskap med att säga att han är den finaste människan jag träffat. men det borde jag ju. han är så jävla fin. åhhhhh sandra hur gör jag?
  pusspusspusspuss.

 5. Vad härligt med dagsdisco! har själv haft fest på söndagar, ganska kul eftersom man kan börja tidigt och alla ändå kan hinna hem i tidigt för att förbereda sig inför måndag!


 6. Elise – and the first version is called Samorost!

  carita – asch bara gort! sag precis sa, att han ar den finaste manniskan du traffat! det alskar alla.

  Noa – haha that’s weird. it’s me outside my work!

 7. Hur gör du när du är barbent i så där korta kjolar? Har du något magiskt trick som gör att kjolen inte åker upp när det blåser eller är du okej med att råka visa rumpan ibland?

 8. Haha Sandra, jag bor i Berlin och upptäckte nyss att du lyckades fånga en bra kompis till mig på instagram-bilden. Han har varit utbytestudent i New York och kom hem för några dager sedan och igår låg vi i hans säng, pussades och pratade om NY hela natten tills det blev morgon. Världen känns ju så liten ibland :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>