you’re so sweet, you put hershey’s outta business.

Dags för min favorit-fredagstradition: en hel hög med vackra män att göra vad ni vill med!alla källor finns här.

Gamla kill-inlägg:
are you a parking ticket? because you’ve got FINE written all over you.
If you were a chicken, you’d be impeccable.
if you were a burger at mcdonalds, you’d be named mcgorgeous.

 


just some Friday eye candy.

Kommentarer

 1. det är så fint att tänka att nej, pojken jag pussas med är faktiskt snyggare än dom här. med undantag för johnny depp så, såklart…

 2. Chuck Bass, mmm
  Jag tog på mig min dösnygga röda klänning idag så han som sitter ett kontor längre bort får hjärtklappning. Så går det när man krossar mitt hjärta!

 3. Jag klagar inte för jag förstår att detta bara är dina personliga killsmak men jag måste ända kommentera det faktum att alla män i det här inlägget (och de flesta andra av dina inlägg gällande vackra män) är av samma etnicitet. Det är ju inget fel på att endast attraheras av caucasians, alla har vi våra preferenser, men det skulle vara roligt med liiite variation:)

 4. Tack för det Sandra, det här var precis vad jag behövde en grå fredag på jobbet. Och jävligt bra smak har du också! :)

 5. Tack gode gud för denna fredagstradition!! Detta inlägg, en stor skål godis, tacos and girlfriends on the way…. What more do you need?

  Puss på dig, Sandra! Ha en fantastisk fredag!

 6. Visst är de fina, men har du lagt märke till att alla killar du presenterar ser väldigt självupptagna ut. De liksom utstrålar att de sätter sig själva i centrum, att de s.a.s kommer först, är viktigast etc. Som ballaste killen i plugget – ungefär. Är det såna killar du tänder på? Hm. Jobbigt. För mig är det tvärtom. Jag gillar killar som ser ut som att ha någon annan i fokus än sig själva – alltså dig om du är deras deras tjej, eller sitt barn om de har något, eller varför inte världen som de vill göra till en bättre plats för mänskligheten. Dessa killar hittar man ofta mitt i vardagen. Men en skådis som får represtentera det slags ansiktet och utstrålningen kan t.ex vara Colin Firth. Han ser ut som om han kan älska någon annan än sig själv, på riktigt, på djupet, ärligt och sunt och sant. Verkar kuligare att vara ihop med en sån, tycker jag.

 7. ”boyfriendmaterial” <3!! dessa inlägg må ju vara de bästa någonsin!

  har förresten kommit på två låtar du skulle kunna addera till (om man får lägga contributions that is) covers-playlisten, A Case of You med Joni Mitchell och sedan covern av James Blake! puss!

 8. Alltså gud. Nu vill jag bara vara 14 år igen. Aldrig ha hånglat. Vara dökär i typ ALLA ( och det är okej). Cykla stan runt för en Frida-tidning med Leonardo Dicaprio-poster storlek XXL. PÅ RIKTIGT tro att vi kommer gifta oss när jag blir äldre. (Jag måste bara bli 18 och få åka till USA ensam först. Liksom lättare att vi råkar träffas då.) Fast hey – kan man inte få vara dökär i snygga killar på posters trots att man är 26,5 år? Och trots att man har en egen kille sen många år tillbaka och liksom sammanlagt hånglat med snygga pojkar/män i över 10 år nu? Jo. Jag tycker vi bestämmer att man får det.

 9. Vem är han i gif-en som är ovanför Leo DiCaprio?? Mysigt het. Alla är heta. Detta var den bästa pluggpausen ever.
  Yummy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>