<3


Titta vem som har flyttat in hos mig igen!! Min gulligaste person ska vara här i TRE himla månader och jag är så glad och pepp att jag vill gå av. Vi ska bara göra bra saker och vi ska fira julafton och nyår och halloween och fira helt vanliga måndagar för den delen också. Välkommen tillbaka fin-Joakim!
.


Joakim is back and he is staying for three months this time! I’m so happy.

Kommentarer

 1. Åh vad fint! Jag är nere i Malmö och hälsar på min bästa kompis just nu. Har inte köpt någon hemresa än. Har dessutom bestämt mig för att flytta ned hit från Stockholm på heltid (i något år till att börja med) så fort jag hittar en lägenhet här. Vi har inte bott i samma stad på över tre år och det känns som alldeles för länge tycker jag.

 2. I’m curious: What does he do in NYC? Does he also work in advertising? Also, I’m glad you have your beloved Joakim back in your arms. Hope you have the best times. And also, I’m glad for this blog. Thanks <3

 3. Så glad över att detta inlägg ännu inte har några ”MEN BLI IHOP :)))))))))))”-kommentarer. Ni gör som ni vill och hade ni velat bli ihop hade ni blivit det?! Så ja, glad.

  Finaste vännerna ever typ.

 4. Han är så snygg så man dör lite! Jag är gift och superlycklig med det men den mannen är han modell? så fin inne och ute han verkar! önskar han hittar en fin tjej, som du sandra!!!! ni är så fina ihop!!

 5. Hej finaste fröken Beijer!

  Jag har följt din blogg i många år, i fyra tror jag.
  Just nu läser jag den inte riktigt lika intensivt som förr, det går lite i perioder.
  Jag lever ett helt miserablelt liv med psykiskt ohälsa och utan kärlek (från någon partner). Ibland blir jag ledsen när jag läser din blogg, för jag skulle så gärna vilja vara mer som du. Även om du också mår dåligt (fast inte på samma sätt som jag, jag har ju diagnoser och så, men jag nervärderar inte din smärta, den kan säkert göra lika ont!) och du har ju inte heller någon pojkvän just nu (fast jag söker flickvän). Jag har inte många vänner och jag går aldrig på några fester eller sådant, för jag känner typ ingen. Och jag har svårt för att lära känna människor.
  Så ibland tar jag en kortare paus från din blogg.

  Här kommer det jag egentligen ville säga; kan du inte skriva ihop ett inlägg med bilder och text om dina nya vänner i new york? Du har kanske gjort det innan, har lite dåligt minne, och det kan ju hända att du gjort det nyligen men att jag har missat det… Det hade varit intressant att få veta lite om alla ansikten på bilderna. Skriva vad de har för intressen/vad deras hösta dröm är (om du får för dem förstås, och har möjlighet att fråga dem) och lite hur ni träffades och så. Om de är från NYC eller Sverige.

  Och en annan sak, pratar du någon dialekt när du pratar engelska? Kan du inte posta ett videoinlägg där du pratar på ”din” engelska/amerikanska?

  Kärlek!
  Anna

 6. Alltså hans profilbild på instagram (heter det så där?) skulle passa in i ditt inlägg med snygga män hur bra som helst!!

 7. Alltså jag blir så glad av detta för att jag vet att du kommer må bra nu typ.. <3 Ta vara på detta. Bli ihop om ni vill, det hade varit fint. Om ni inte vill, så är det också svinbra. Allt är bra <3

 8. tänk, om alla hade varsin Joakim. Han verkar vara den bästa pojken på detta jordklot, och ni är så himla himla fina tillsammans

 9. Till Anna med psykiska ohälsan och få vänner och ingen flickvän, vill jag bara säga: <3!!!!! Jag är alldeles säker på att massor av människor skulle vilja vara dina vänner och gå på fest med dig. Och massor av tjejer som går och drömmer om en sån som du. Det finns människor för alla och med tiden finner man varandra. Hang on in there!

 10. Har fått intrycket att han är lite rastlös och busig av sig. Fast det kanske mer var när han var yngre?

  Frågan är om det skulle funka att bli ihop när man är van att ha varandra som vänner och grundtrygghet medan det finns andra äventyr och känslostormar vid sidan av. Kanske är just det konflikten som gjort att det inte blivit av tidigare? Det verkar ju ändå finnas mycket kärlek och attraktion emellan er.

  Nu skriver många bli ihop, men om ni blev det nu skulle säkert många tycka det var för tidigt.

  Jag säger som du själv brukar göra: ha kul!

  Fina är ni :)

 11. Bara nyfiken på vad Joakim jobbar med. Har han sparat ihop pengar och tagit tjänstledigt under tiden han är hos dig, eller har han möjlighet att jobba frilans, eller är han bara en massa stålar och inte behöver jobba. Eller hur funkar det?:) Alltid kul och intressant att veta hur folk löser saker ekonomiskt! Kram!


 12. Annalisa – he is freelancing so he can work from anywhere really.

  Hei – ja gud den vill jag se!

  anna – haha nej han ar inte homosexuell.

  Anna – vilken fin kommentar. hoppas du mar battre snart. Jag har skrivit forut ett inlagg dar jag berattade hur jag kanner alla i New York, det finns under kategorin ”om vanner och familj”. Pratar ingen dialekt, pratar typ svenskengelska :) puss

  Melli – en nog en valdigt sann kommentar. kram.

  kristin – han ar frilansande designer/art director.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>