drakar, peruker, kaniner och gruvarbetare.

Jag får väldigt många kommentarer för tillfället angående undringar vad ni ska klä ut er till på halloween. Alltså. Det där måste ni ju själva klura ut, det handlar ju alldeles precis om vilken typ av person man är och vad man tycker om. Ni kan ju vara allt från en gurka till kungen! Ni kan vara er favoritkaraktär i en bok, en filmskurk, ett instagramfilter, ett väderstreck, en siffra, en bokstav, en godis, en drake, ja vad som helst egentligen. Jag vet att det där klarar ni utmärkt att komma på!

Här kommer lite inspiration från gamla maskerader jag varit på:


Marie Antoinette-festen
En av de finaste kalasen jag varit på! Magi rakt igenom kvällen.


Westwood/Chanel-maskeraden
Kris hade fest där man skulle klä ut sig i en mix av hans favoritdesigners. Knäppt och fint.


Sagofesten
Åh detta var så himla fint. Alla såg på riktigt ut som sagokaraktärer. Vi drack förstås absinth och åt tårta.


Bokstavsmaskerad
Mitt gamla jobb hade fest på bokstaven G. En kom exempelvis som Godzilla. Jag var färgen Gul.


90tals-maskerad
Man älskar ju nittiotalet. Jag var Paradisio och Joakim Lenny Kravitz


Matrosfest
Kaptener, sjömän, skeppspojkar etc..


Harry Potter-tema
Jag var Rita Skeeter och Annalinn var Sybill Trelawney.


Fest med havstema
Jenny och Matilda var sötaste Zissou-gänget.


Det här minns jag inte temat men jag och Ludde kom som Björnligan. Det är ju svingulligt att komma i gemensamt tema med den man är kär i förövrigt tycker jag. *Hopplös romantiker*


Disney-tema
Fest med Disney-tema hade vi på en båt lagom till jul. David var Walt Disney himself med sitt söta ritblock.


Halloween 2008
Halloween får vi inte glömma förstås. 2008 var jag Mimmi Pigg.


Halloween 2010
Var jag inte utklädd pga flyttat till New York dagen innan. Men på festen fanns exempelvis gruvarbetare och kaniner.


Halloween 2011
Var jag utklädd till Mimmi Pigg igen.


Och dagen efter kom jag som Hitgirl i Kick-Ass.


Hattfest
Man kan ju också bara ha trevligt litet hatt-tema!


Perukfest
Eller peruk-tema!


Rysk maskerad
Man kan ha fest med landtema. Det hade Michelle och Matilda. Jag var cirkusprinsessa.


30talspicknick
Var på Jazz Age Lawn Party förra sommaren också, som var mer som ett lajv. Sanslöst fint.
.


Inspiration for Halloween, some of the costume parties I’ve been too.

sandra
 1. Helene skriver

  Fantastisk fina utklädnader. Det är så mycket roligare med Halloween i USA tycker jag, ett större utbud av kläder och hittepå. & alla klär ut sig. var i Hollywood på Halloween 2008 och det var något av det häftigaste jag varit med om. Hoppas kunna vara i NY någon gång också. Hoppas på många fina foto från årets Halloween.

 2. Vicky skriver

  hit girl, så fierce! jag ska nog bara vara clownflicka med regnbågiga ögonfransar i år hade jag tänkt.

 3. karen skriver

  Kom att tänka på dig eftersom du nämnde att du blivit av med din kamera (fyyy vad trist!). Du filmer ju en del och kom ihåg att jag läst att Canons nya T4i är filmkamera och speciellt med det ”nya” 40mm objektivet (älskar det objektivet är så tunt och platt men superbra). Det objektivet ihop med t4i har nämligen autofokus även medan en filmar. Det har tyst autofokus. Hm, en liten förvirrad kommentar kanske men tänkte bara att det kunde vara ett tips. Hej!

 4. Maja skriver

  Så himla fin inspiration!!!

 5. The Wallflower skriver

  Åh, skulle ønske det var maskerader hver eneste helg!

 6. Harry skriver

  Kul bilder… men den där HM-reklamen är rätt så störande faktiskt.

 7. Libertad skriver

  All are great but I must say that Filip always has the best costumes (and I don’t know how
  he does it!!!).
  I’ll try to make for this year some kind of deer horns (I dunno how, but I will) for something like a ‘creepy mother nature’ costumes!

 8. Kajsa skriver

  Åh, jag älskar maskerad! Men nog är det himla svårt att komma på vad man ska klä ut sig till.

 9. Tahira Faye skriver

  Håller med om att det är fint att klä sig i tema med den man är kär i. Jag och min pojkvän gick som pilot och flygvärdinna senast vi var på maskerad tillsammans <3

 10. Gabriella skriver

  Härliga bilder, vilken inspiration!

 11. Anna i Amerikatt skriver

  Alltså ÄLSKAR amerikansk halloween. Var Sailor Moon på en fest häromdagen, Jigsaw förra året och Swedish fish året dessförinnan. Att pyssla ihop halloweenutstyrslar är typ det roligaste som finns.

 12. olivia skriver

  åååh älskar maskerader! hoppas på många sådana nu kring halloween! så underbara!

 13. Johanna skriver

  As cool blogg! Jätte fina bilder som inspirerar en och ger en ett mål att en dag också bo utomlands och se världen!

 14. Nina skriver

  Your costumes are always so good! I especially liked when you did Hit-Girl! It was fantastic! I look forward to seeing your costume this year :)

 15. KAJSA skriver

  Jisses, du är så snygg! Roligt att du vara Rita Skeeter på Harry Potter-temat, att fokusera på mindre karaktärer är hemskt tilltalande!

 16. Amanda skriver

  Vi hade en Wes Anderson maskerade förra året, och det känns som att inget tema kan klå det! det var en fantastisk fest, och allt jag föreslagit efter det har inte riktigt funkat, så jag kan fortfarande inte komma på vad vi ska göra i år….

 17. Dzana skriver

  Har angstat massor över vad jag och min pojkvän ska vara på Halloween för allt jag kommit på är typ. Musse och Mimmi Pigg. Men den där Björnliganbilden ja jo klart vi ska vara dem när björnar dessutom är favoritdjuret haha. <3 TACK.

 18. klara skriver

  okej, tänker smsa honom imorgon och säga att jag behöver prata med honom, men alltså frågan är liksom vad säger man?? hur säger man till någon att man gillar honom så mycket utan att förstöra allt om han skulle säga nej, men ändå så att han verkligen förstår hur viktig han är?? HJÄLP HATAR KÄRLEK

 19. Katharina skriver

  Åhhhh Sandra, du läsde min E-mail! Så fint, tack för inspirationen !
  Kram på dig

 20. Erica skriver

  inspirerande! :D Vill med gå på maskerad. Men har nog inte varit på maskerad sedan mellanstadiet tyvärr.

 21. Alise skriver

  Wow, mycket, mycket fina utklädnader där! Har du lagt upp mer bilder från Harry Potter-temat här på bloggen? Skulle jätte gärna se mer av dem. harry potter <3

 22. rebecca skriver

  så himla fint. kom precis på vad jag ska klä ut mig till.

 23. Sarah skriver

  Åh va härligt med maskerad. Måste genast styra upp någon! Apropå något helt annat så försöker jag hitta den där underbara bloggen du tipsade om för länge sen, den med text och ett clip till. Typ ”the face I make when my friend bla bla bla” (hehe kass förklaring men någon kanske förstår vilken jag menar?)

  Eller någon som läser denna kommentar som vet vilken jag menar?

  Puss!

 24. Klara skriver

  Sarah! Det är nog den här du menar: whatshouldwecallme.tumblr.com

 25. thesadbox skriver

  alltså rysktemat på maskeraden, jag skrattar fortfarande, hahahaha underbart! :p

 26. Linda skriver

  Herregud vad fantastiska outfits du har fått till!

 27. Anna Martina skriver

  Åh, så fint! Jag vill har alla teman till min 25 års fest! Marie Anoinette är dock mest lockande må jag säga!

 28. Ida skriver

  Era utklädnader på harry potter-maskeraden är ju klockrena! Annars är den roligaste utklädnaden jag sett När min syster och hennes pojkvän klädde ut sig till tändsticka och tändsticksask!

 29. Jeanette skriver

  Älskar det här inlägget. Perfekt inspiration inför halloween.
  Hade en dröm här om natten att vi hängde, promenerade på Götgatan och gick på hemmafester. Ganska underligt egentligen eftersom jag inte har tittat in här på ett tag. Men himla kul hade vi!

 30. Mojjan skriver

  Fiin inspiration! Men jag kan inte låta bli att undra – vad har hänt med grabbens vänsterarm på Marie Antoinettebilden!?

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem