friday & dumplings.


I fredags hade jag och Chiara bestämt oss för att laga dumplings och summer rolls hemma hos mig.


Vi hade bjudit över alla till åtta men det tar ju så himla lång tid att vika, så middagen var inte redo förrän vid halv elva.


Himla gott blev det i alla fall.


Christian och Linn.


Adrian och Freddy.


Sara och Chiara.


Jag tror vi åt runt 80 dumplings. Sjukt ändå.


Sedan gick vi ut i natten och dansade! Fin fredag.

(Några av bilderna är Freddys och Chiaras)
.


Chiara and I made dumplings and summer rolls at my place this weekend. It took forever to dice&fold&roll them, but they turned out delicious. We invited a bunch of people over and ate a zillion dumplings and then went out and danced.

sandra
 1. sara skriver

  undrar lite ibland om du bara har snygga vänner?

  hur som helst – nu vill jag också laga dumplings. tack för inspon :D

 2. Nina skriver

  this looked fun :) Now I want dumplings. How long did it take you guys to make the meal?

 3. Amanda skriver

  Det är så gott med dumplings så det är synd det alltid tar så lång tid att göra, ser jättegott ut iaf!

 4. Anna Martina skriver

  Mmm, låter gott! Kan du inte göra inlägg med recept på dumplings och summer rolls?

 5. cecilia skriver

  hej sandra! alltså, hur gör du med kameran när du går ut och dansar på klubbar? vill så jätte gärna ta med mig kameran ut men hur ska man kunna dansa med den svängandes runt en (den kanske till och med bara slår in i någon annan om man gör någon komplex piruett) och att lämna in i garderoben känns ju inte särskilt säkert. behöver tips!

 6. cheyenne skriver

  those dumplings look gooood.
  i really want to try to make my own some day!
  xo, cheyenne

 7. Helene skriver

  Fast det gör ju inget att det tar lite tid, då blir det en massa skönt häng medns maten blir klar, och det är ju trevligt det med!

  Maten ser verkligen god ut!

  Kram

 8. Linda skriver

  Men hallå! Du som alltid brukar lägga ut recept1 Jag vill oxå prova, och bäst o prova nåt nån annat faktisk lagat så man vet hur det blev, och inte bara surfar fram nåt recept nån helt random lagt ut på nätet. :)

 9. Bettsy skriver

  Jag håller med föregående talare som ville ha ett recept inlägg. Jag & en vän ska ha nyårsfest med asiatsik mat och det ovan ser ju muchos smarrigt ut=)

 10. Isabelle skriver

  cecilia: när jag tar med mig kameran ut och dansar har jag den alltid i en tygkasse som får hänga på axeln när den inte används. Det är klumpigare än en liten väska så klart, men en vänjer sig och handtagen är för korta för att den ska svänga ut och slå i någon annan när en snurrar runt.

 11. Frida/Dezdemona skriver

  Christian är så himla lik den finska polisen i serien The Spiral (SE DEN!!!)

 12. m. skriver

  Till cecilia: Ha din kamera i sin väska och ha väskan i en tygpåse så kan du dansa och ramla och hitta på vad du vill utan att den går sönder. Jag har fått öl på min åtskilliga gånger men den funkar ändå, luktar lite illa bara. Och går den sönder har man iallafall fått en himla massa asgrymma bilder, alltid nått.

 13. Alice skriver

  oh my it looks so delicious!! i’m jealous at your patience!

 14. SWEET PETROLEUM skriver

  Mmmh they looks so good and healthy too :D

 15. Linnea skriver

  Sandra, sluta aldrig blogga, snälla. Allt här är så fantastiskt fint och bra och beroendeframkallande. Din blogg är den enda jag skulle sörja om den försvann.

 16. olivia skriver

  åh älskar dumplings, åt det för nån vecka sen! och bilderna är ju så himla fina

 17. Lise skriver

  Åååh, ser så gott och mysigt ut.

  Jag drömde om dig inatt förresten. Du hade tagit hand om ett gäng hemlösa hundvalpar som du letade hem åt och hade tryckt upp femton flyers som du gav till personer som såg snälla ut och såg ut att heta Henrik eller Patrik eller andra ”i-namn” (ett uttryck jag inte hört innan min dröm, tror jag). Såna personer var tydligen extra pålitliga. Sen vaknade jag.

 18. Linda skriver

  Jag måste fråga en sak – Hur är du släkt med Mira Fröling, och är du släkt med Eva Fröling och Tilde Fröling då också?

 19. klara skriver

  alltså sandra jag hoppas verkligen att du svarar på detta, även om jag fattar att man inte orkar och så men ändå, åh. <3
  jag har skrivit om samma kille till dig flera gånger här, men alltid med olika namn, för allllla mina kompisar läser din blogg så man ba ehehe.
  vi har varit halvt på g i snart ett halvår, går i samma gymnasieskola, han har legat med andra tjejer och kysst andra tjejer, så jag har liksom trott att han inte vill alls. Men i helgen låg vi med varandra, och vi är liksom bra kompisar, så han borde inte göra så om det inte var nåt mer tycker man juh men alltså jäva helvetes fan vad allt är jobbigt. vi sågs idag för första gången sen i helgen, han var jättegullig och som vanligt och snäll och fin, och jag började i princip gråta, för jag insåg hur sjukt jävla kär jag är i han och hur jag bara vill att han ska vara det i mig oxå. allt känns så osäkert för jag vet inte hur han ser på oss nu, inte heller hur länge man ska vänta, inte heller vad jag vågar göra. vi hänger i samma bekantskapskretsar så alla vet allt man gör, vilket gör allt mycket värre.
  fyfan vad långt det blev men jag sitter och gråter sönder min kropp så att det gör ont, för jag vet verkligen inte vad jag ska göra. pusspusspusspusspusspuss

 20. Emmett skriver

  Hej Sandra! Jag ska till NY över jul och nyår och har läst din NY guide. Jag har bara en liten fråga, som man förvisso kanske inte håller koll på om man inte har någon allergi, men ändå: när man äter ute på restauranger i NY, finns det laktosfria alternativ på menyerna eller får man helt enkelt avstå från såser och sånt?

 21. Anna skriver

  Till Klara:

  Jag är inte Sandra men jag är en 24-åring som varit i samma sits som du, hoppas att det är okej att jag ger ett råd eller två? Du säger att du har varit på g med en kille i ca ett halvår, men att han under den tiden legat med andra tjejer. Jag vet att det inte är vad du vill höra, men om man ligger med andra är man inte på g.
  Det här med att ha känslor för sina kompisar är så himla knepigt och det bästa man kan göra är faktiskt att reda ut begreppen. Säg till honom att du är kär om du vågar, och se vad han säger. Men var beredd på att det kan bli jobbigt; de flesta ligger inte med andra om de vill vara ihop med en speciell.

  Kram

 22. Jenny skriver

  Linda: Sandra mamma är tillsammans med Tilde och Miras pappa. De är alltså ej riktiga syskon. Så nu vet du :)

 23. klara skriver

  okej alltså en grej, han har legat med EN annan tjej. jag vill inte låta tofflig som ba: han får göra vad han vill jag tänker ändå vänta, men jag älskar honom. faktiskt. och jag hatar att jag gör det.

 24. chi skriver

  Åh summer rolls, det är få vietnamesiska rätter jag kan tillaga men banh cuon är en av dem! Så himla enkelt egentligen, ser för gott ut! Puss

 25. Angela skriver

  Klara: hjärtan!

 26. Linda skriver

  Jenny: Eller snarare Sandra:
  Tildes pappa är väl Örjan Ramberg och hennes mamma är väl knappast ihop med honom vad jagvet?

 27. Anna skriver

  Klara: om du verkligen känner så har du inget att förlora på att berätta det för honom :)

 28. sandra skriver

  Alla som undrar over recept – har publicerat dumplings-recept pa bloggen flera ganger tidigare. Sok pa ”dumplings” sa borde ni hitta alla! kram

  Ang Mira – Mira ar min styvsyster. Hennes pappa ar min styvpappa. Hennes mamma ar Eva Froling. min styvpappas var alltsa ihop med Eva Froling innan min mamma. Tildes pappa ar Orjan Ramberg.

  Cecilia – man kan ha den i en tygvaska, eller som jag, bara i ett band runt axeln sa far den val sla in i lite folk ibland. gor val inte sa mkt :)

  Lise – haha! sa bra drom.

  Klara – tycker Anna svarade himla bra pa din kommentar. Sag hur du kanner, eller visa det for honom. De kommer du slippa undra. Undringen ar varst.

  Emmett – hmm, ar nog olika pa olika stallen. du kan hora av dig till d du e sugen pa i forvag och fraga?

 29. madde skriver

  Anna: Hej! :)

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem