krönika 27.


Veckans krönika för Sofis Mode kommer här.  Skrev en liknande som jag gjorde för våren: en lista med alla mina årstids-favoritsaker. Framförallt kanske mest för min egen skull för att jag inte alls är något höst-fan. Hösten innebär att vintern snart är här och vinter är något av det tråkigaste vi har på den här planeten. Tidningen är ute från och med idag!
.


This post is for my Swedish readers. It’s a reminder that my twenty-seventh column in the magazine Sofis Mode is out today. It’s a list of my favorite things about fall.

Kommentarer

 1. Haha åh, jag läste ”sortera alla kofotarna i färgskala”. Tyckte det verkade lite konstigt att du hade så många kofotar i garderoben…

 2. hihi, igår fick Artie sin nya jacka! Den gamla som han fick förra året var så urvuxen att den slutade vid naveln ungefär. Taxar i jacka alltså…

 3. Sandra! Alltså, TACK för att du svarade på min fråga! Blev så galet lättad att jag började grina. Har inte fattat hur sjukt orolig och ledsen jag har varit innan jag märkte hur lättad jag blev. Det är jag utan mens och bröst alltså. Fast det jobbigaste med att inte ha det är nog att man inte riktigt släpps in i gemenskapen bland de andra tjejerna, och att man kan få hånfulla kommentarer för sin brist på kvinnligt utseende. Och att jag var rädd att jag inte skulle kunna få barn i framtiden. Alla borde veta hur det skär i hjärtat när en tjej som jag vet har mens, för hon pratar väldigt öppet om det, säger ”Nej usch, barn är så himla äckliga och jobbiga, jag vill ALDRIG skaffa barn”. Då känner man ju verkligen at det är orättvist.

 4. Men hösten är ju BÄST. Det är fint överallt och så är det halloween och sen blir det JUL. Och jul och allt som det innebär är ju bara fantastiskt! Men sen blir det ju januari-mars och det är ju förjävligt men det är en annan historia.

 5. My favourite things about fall are the cold weather (but not as cold yet as in winter… although the cold of winter is one of my fav things about winter!), rain, the red-brown leaf of the trees, chestnuts, Halloween parties and costumes and everything about it; drinking hot tea in the morning, the cold you feel in your toes when you wake up, starting to use a coat again, wearing my fall-winter hats, socks and tights (I’ve been missing them so much!), eating hot soups with pasta (you can’t do that here on summer), the way light looks whe the sun goes down… geez, I should do a post about this for my blog, hahahaha! <3

 6. superfin lista! tycker att du borde skriva en sån där lisat med det finaste vi gjort helgen, du vet en sån lista! älskar dem!

 7. angående in lägenhet, har du köpt alla möbler själv eller fanns något på plats i lgägenheten redan inna du flyttade in?

 8. Åh vad härligt allting låter!! Skriver liknande listor själv inför varje höst för att få det att verka som en muntrare årstid.. Älskar också att kura i soffan, hångla, tända hundra värmeljus och dricka rödvin!! Den här hösten kommer bli den bästa någonsin för mig för i somras träffade jag mitt livs kärlek och om en vecka flyttar han från sommaren i Australien till mig och vintern i Sverige :-) Så himla fantastiskt!!!! Jag har lovar att hålla honom varm när det blir kallare ute..
  Tack Sandra för din fina blogg!! Älskar!!!
  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>