Kommentarer

  1. Så sjukt bra att Zacke är med! Låten är fantastisk, och något säger mig att du skulle gilla musikvideon också :)

  2. Har du sett musikvideon till Breezeblocks? Den är nämligen klart sevärd, enligt mig i alla fall. Både speciell och komplex i sin simplicitet, hur paradoxalt det än må låta.

  3. Vet inte om du hinner läsa alla kommentarer menmen. Måste bara säga att jag tycker det är så fantastiskt jävla fint att du och Joakim har hittat tillbaka till varandra. Är så avundsjuk på er vänskap men också så fantastiskt lycklig över att det finns så fin vänskap som ni verkar ha. Puss på er!

  4. En annan sak. Om du har tid och lust skulle jag (och kanske/säkert även andra) uppskatta ett förslag på halloweenoutfitsinlägg. I år verkar det som vi ska gå på någon halloweenmaskerad och det är ju kul och så… Gillar tanken på att klä ut mig (gick teater på gymnasiet för tusan, men det är ju tio år sen!) men så kollar jag Buttericks och.. åh. Ska man gå som någon himla sjuksköterska då? Haha. Som sagt, ett inspirationsinlägg där skulle verkligen uppskattas. Du och dina vänner verkar bäst på att klä ut er.

  5. Sandra, när ens förhållande precis tagit slut och man vill göra massa saker för att hålla hjärnan upptagen av andra tankar finns det bara en blogg jag vill besöka och det är din. Man orkar inte titta på alla perfekta bloggare med perfekta förhållanden. Du är bäst i hela vida internet!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>