Kommentarer

 1. haha, det där med att kolla instagram när man vaknar gäller också mig, liksom för få ögonen att vilja titta på nåt och vakna!

 2. Hej Sandra! Jag vet att du är en normal privat människa och inte någon magisk rådgivare (fast du är väldigt bra på att både vara lite magisk och ge råd). Jag kan ändå inte låta bli att fråga om lite råd, bara för att du är så bra liksom.
  Så, here goes.. Jag är nitton år gammal och är i ett alldeles nytt fint förhållande med en kille jag råkar vara kär i. Jag är även nästan frisk från en jobbig ätstörning, man skulle kunna säga att jag är i den viktigaste delen av mitt tillfrisknande just nu, och jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag har fortfarande några kilon att gå upp, och om min pojkvän t.ex säger att han gillar min mage blir jag så otroligt rädd och faller tillbaka lite i gamla tankar. Jag har nämnt för honom att jag var sjuk innan och att jag fortfarande behöver gå upp lite i vikt, men det kändes inte som att han riktigt förstod och jag vill inte ta upp det igen, än i alla fall. Så han vet inte att jag fortfarande har det rättså jobbigt.
  Vi har lite olika mathållning, jag äter hälsosam mat och kan äta mycket, han äter mer energirik mat än mig och äter rättså lite. Detta innebär jävla ångest och uschigt. Det känns som att jag har fastnat och allt jag vill är att kunna bete mig normalt (äntligen) och kunna vara i ett förhållande. Jag vet inte hur jag ska göra, och jag vet att det är hmskt att gnälla om detta till någon jag aldrig träffat, men var skönt att få skriva av sig.

  Tack för att du skriver så bra, tar så fina bilder och gör internet så mycket mer intressant! Må din vecka vara finemang, Pöss och Kram!

 3. Det första jag gör när jag vaknar:
  - läser din blogg, och hoppas varje gång på ett nytt fint och finurligt inlägg. Varje gång gör det min morgon lite sprakande.

 4. I don’t know how to make subtitles but could you please please simply write under each video a script of all the questions and answers (you don’t even have to translate it in english, we could use translator) ? I know it would in a way nullify the purpose of the video, but I’m sure all your foreign readers would be reaaally happy :)

 5. Nej varför är de så korta, vill ju titta på dig mera varje gång! Snälla ha videoinlägg emellanåt, du har så himla mycket utstrålning! <3

 6. fast ellen, hon är ju hetero(?), tror nog att alla som inte är det kan översätta det till ”könsneutralt” svar? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>