Q&A part 11. video edition.

Frågestund del elva kommer här i videoformat. Denna gång tar vi upp kräftor, svartsjuka och instagram bland annat.

.

Q&A part 11. One of the questions is in English. I tried to make subtitles in imovie but didn’t manage to! If anyone knows how, you can tell me and I’ll try to fix it for next time.

sandra
 1. Moa skriver

  haha, det där med att kolla instagram när man vaknar gäller också mig, liksom för få ögonen att vilja titta på nåt och vakna!

 2. Amanda skriver

  You’re so adorable!

 3. Josefine skriver

  Trevligt detta, det första man vaknar. Du är bra du Sandra!

 4. Julia skriver

  Alltså vilket charmigt skratt du har!

 5. ida skriver

  alltså vilket charmtroll!!! sååå glimten i ögat. söt är du med! morgonpuss på dig!

 6. Anna Martina skriver

  Kloka ord om svartsjuka! Den filmen blev en bra start på min dag :)

 7. Erica skriver

  Du är så grym!!!! Älskar dina videosvar!

 8. catarina skriver

  så bra & söt som alltid hihi!

 9. lauren skriver

  Oh, so wish I could understand!!

 10. Malin skriver

  Hej Sandra! Jag vet att du är en normal privat människa och inte någon magisk rådgivare (fast du är väldigt bra på att både vara lite magisk och ge råd). Jag kan ändå inte låta bli att fråga om lite råd, bara för att du är så bra liksom.
  Så, here goes.. Jag är nitton år gammal och är i ett alldeles nytt fint förhållande med en kille jag råkar vara kär i. Jag är även nästan frisk från en jobbig ätstörning, man skulle kunna säga att jag är i den viktigaste delen av mitt tillfrisknande just nu, och jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag har fortfarande några kilon att gå upp, och om min pojkvän t.ex säger att han gillar min mage blir jag så otroligt rädd och faller tillbaka lite i gamla tankar. Jag har nämnt för honom att jag var sjuk innan och att jag fortfarande behöver gå upp lite i vikt, men det kändes inte som att han riktigt förstod och jag vill inte ta upp det igen, än i alla fall. Så han vet inte att jag fortfarande har det rättså jobbigt.
  Vi har lite olika mathållning, jag äter hälsosam mat och kan äta mycket, han äter mer energirik mat än mig och äter rättså lite. Detta innebär jävla ångest och uschigt. Det känns som att jag har fastnat och allt jag vill är att kunna bete mig normalt (äntligen) och kunna vara i ett förhållande. Jag vet inte hur jag ska göra, och jag vet att det är hmskt att gnälla om detta till någon jag aldrig träffat, men var skönt att få skriva av sig.

  Tack för att du skriver så bra, tar så fina bilder och gör internet så mycket mer intressant! Må din vecka vara finemang, Pöss och Kram!

 11. Amanda skriver

  Det första jag gör när jag vaknar:
  - läser din blogg, och hoppas varje gång på ett nytt fint och finurligt inlägg. Varje gång gör det min morgon lite sprakande.

 12. The Wallflower skriver

  Du er fin. Jeg må óg sjekke instagram med en gang jeg våkner:)

 13. Lisa Marie skriver

  Så himla fint! Och ditt skratt är bara så bäst <3

 14. L skriver

  Appropå helt ingenting. Jag såg City Island igår som var en fin feel-godd film. Den ena killen påminner lite om din Joakim. Kanske inte så mycket i filmen, men på andra bilder. Steven Strait heter han.
  http://www.imdb.com/name/nm1711829/

 15. Ana skriver

  I don’t know how to make subtitles but could you please please simply write under each video a script of all the questions and answers (you don’t even have to translate it in english, we could use translator) ? I know it would in a way nullify the purpose of the video, but I’m sure all your foreign readers would be reaaally happy :)

 16. RORY skriver

  omg att vara typ 30 men se ut som världens hetaste 17åring dang

 17. sonia skriver

  du är så himla charmig och söt och så ger du alltid så bra tips och svarar alltid bra svar!

 18. Teresa skriver

  Oh how fine it would be to have subtitles <3 I'll send you a link here! If you google "imovie subtitles", there are a few video tutorials, too. You're magnifique, Sandra. http://m.wikihow.com/Add-Subtitles-to-a-Movie-using-iMovie6

 19. Teresa skriver

  PS: It seems to be possible to still add them afterwards, when they’re already on Vimeo: http://www.universalsubtitles.org/en :)

 20. Adele skriver

  åh dina videofrågestunder är ju det goaste!

 21. nathalie skriver

  ååh, så fin du är!

 22. kaneli skriver

  låter ju superlöjligt med instagram direkt när man vaknat men jag gör det med :D

 23. Marit skriver

  Åh, jeg vil ha livet ditt! Eller, egentlig ikke, jeg er jo mamma og sånn og det er fint det også. Men… bare av og til. Puss! :)

 24. Karin skriver

  Söt som socker är du…och klok!

 25. Vera skriver

  Nej varför är de så korta, vill ju titta på dig mera varje gång! Snälla ha videoinlägg emellanåt, du har så himla mycket utstrålning! <3

 26. ellen skriver

  lite trist med heteronormen i ditt svar angående svartsjuka. annars är du så himla fin och bra sandra, heja dig! puss!

 27. Jessica skriver

  Herregud! Du är ju verkligen sötast i världen!

 28. Sanna skriver

  fast ellen, hon är ju hetero(?), tror nog att alla som inte är det kan översätta det till ”könsneutralt” svar? :)

 29. Nelli skriver

  du är så himla gullig!!

 30. linn skriver

  Hej! Du har världens finaste röst. Det var det jag ville säga. Hejdå!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
🎈🗻 hello from above the Atlas Mountains!
Arkiv
Twitter @niotillfem