Q&A part 8.

Dags för frågestund i videoformat igen! Denna gång tar vi upp tårtor, djur, bokhus och lite annat.
.


Q&A part 8 in video, sorry no questions in english in this one. Next time!

sandra
 1. vican skriver

  HATA FUCKING BANANKRÄM ! WHY GOD WHY ?! jag vet att en inte ska hata men alltså, bananskräpet förstör ju allt tårtor och har fan i mig traumatisera mig efter alla barnkalas och fikor en tvingats förtära skräpet på. Varför kan inte fölk smeta på lite nutella eller hallon mixat med grädde och vaniljsocker ?

  Så nu var det ute ur systemet.
  Vican heter jag, tack för mig.

 2. joanna skriver

  god you are so effing cute i could die!

 3. Elise skriver

  Åh du er lyspunkt midt på natten når jeg ikke får sove. Suss på nesen din!

 4. marie skriver

  vad hette redigeringprogrammet? fnackme?

 5. Antonia at Swedish Love Affair skriver

  jag gillar faktiskt banankräm:)

 6. Helena H skriver

  Åh fina Sandra. Har aldrig hört dig prata förrut för jag har inte lyssnat på videoinläggen, bara tittat på filmerna. Åh jag hade inte alls tänkt att du pratade så bred stockholmska, nästa lite söderkis över slangen. Jag trodde nog att du typ bratade som Veronika magiio, lite uppsala, ellet bröt på franska med italiensk ton, inte vet jag varför, det bara kändes så;)) för det är i de sammanhangen som du passar så bra in.
  Stor kram på dig, du är lika fin i bred stockholmska!!

 7. Yrsa skriver

  Du är så himla söt Sandra! Ser detta nu innan skolan börjar och känner att jag kommer vara på bra humör hela dagen! puss

 8. Maja skriver

  Alltså jag dör när jag tittar på dina videos för du är så söt!!!

 9. matilda skriver

  det är som att få ett fint paket såhär på morgonen när dina videoklipp kommer upp!

 10. jilll skriver

  haha bebisutter <3 jag trodde val skulle vara med på top3!

 11. stina skriver

  Du uppdaterar så himla ofta nu för tiden. Älskare! Sluta aldrig!

 12. winona skriver

  @Marie hun sier Snapseed! :)

 13. Therese skriver

  Åååh va du är fin!! Har någon slags konstig, destruktiv relation med banankräm… vi kommer inte fram till om vi tycker om varandra.

 14. Liss skriver

  <3<3<3<3

 15. The Wallflower skriver

  ÅÅ, elsker dette. Banankrem, haha.

 16. Yohanna skriver

  Tycker verkligen om dina v-logs.
  Kanske för att jag är för lat för att läsa dina svar i normala fall men för nyfiken för att låta bli.

  två tummar upp!

  Yo

 17. Kajsa skriver

  Kan du inte visa hur du gör en sock bun? Jag har ungefär lika långt hår som du, men när jag försöker är det ändå som att det är för kort!

 18. Kajsa skriver

  Hej Sandra.
  För tre veckor sen var jag i New York för första gången och blev helt kär. Jag vill vara där nästan jämt, eller liksom jämt, eller ja, jag mådde bra & kände mig hemma där, vilket jag aldrig gjort någonstans förut. Jag har läst din blogg jättelänge & alltid älskat den och nu sitter jag här, går igenom dina inlägg från när du flyttade till New York och framåt, framförallt tittar jag på dina fina videos (& grinar lite) och önskarönskar att jag ska kunna åka och vara där i maj nästa år. Men hur som helst, så himla glad att du & din blogg finns när jag saknar, för New York kändes liksom såhär för mig, som den ser ut genom dina bilder. Hur knäppt det än nu låter. Jaja. Det här blev sådär. Puss.

 19. Lisa Marie skriver

  Du är helt fantastisk! Och så himla fin! Och finaste snickarklänningen (eller shortsen kanske för jag tror inte det är snickarbyxor) som du har på dig. Världens bästa Sandra! Och jag avskyr också banankräm dessutom. Det påminner om en hemsk banankräm jag fick på tänderna som liten hos tandläkaren. Herrejösses vad äckligt!

  Puss <3

 20. Sofia skriver

  Jag tycker det är jättefint med dina frågestunder i videoformat! Det vore jätteroligt om du filmade när du gjorde mat! :) kram!

 21. Katja skriver

  Bebisutter är ju som bebislama och som bebissäl – helt oemotståndligt! <3

 22. Wilma skriver

  så himla söt!

 23. Lene skriver

  Altså banankrem…det tror jeg ikke vi har i Norge..hva er det? Er det typ grädde med moset banan?? I såfall er jo det kalas-godt :)

 24. My skriver

  JAG HAR EN FRÅGA!
  jag lyssnar på swedish house maffia, festar på white room, kollar på big brother och åker till stockholms veckan på gotland. tror du att vi skulle klicka?

 25. Hanna skriver

  Bäbisutter! Haha, vad söt du är

 26. rebecca skriver

  du är så himla fin.

 27. Astrid skriver

  Jag tycker verkligen det är jättekul med alla dessa frågestunder. Det känns som att man får en klarare och klarare bild av dig som person. (Lite läskigt att man tror att man lär känna en person utan att ha träffat dem… ) Men fortsätt med Q&A, jag gillar verkligen dig Sandra!

 28. mina skriver

  skrattade av ditt ”Ett hus BYGGT av böcker!” sött :P

 29. Linda skriver

  Älskar att du gör videosvar på frågorna!

 30. Louise skriver

  Bebisutter, hahahahaha jag dör! Jättegulligt

 31. Davi skriver

  Sandra, I love your blog and your posts. Actually, i’m a fan of your photos. But, i can’t understand what you right haha. Would you blog something in english too? I mean, put some texts translated to english, but not by chrome. Could u?

  I know it’s ask for so much, but you have fans all over the world, so it’s better for u!

  Kiss kiss!

 32. Sanna skriver

  Du är så sjukt vacker, Sandra!

 33. Sara skriver

  jag behöver hjälp. Är så himla förälskad i någon som jag inte tror känner något för mig. Det finns problem, här är dom
  1. Vi träffades på en turistort i medelhavet och bambambam, du vet. Men vi bytte nummer och han skrev. Sen träffades vi en vecka senare och åt skräpmat. Och sedan kom han till mig två helger senare (ca 30 mil mellan oss) problemet är att jag inte får bukt med om han bara vill ligga eller inte. Han är så sluten liksom.
  2. Jag har sjukt svårt för att vara seriös, ska alltid skämta bort allting och lägga till flörtgubbar när det egentligen borde vara en helt vanlig smile detta = att han tror att jag är oseriös.
  3. Hur gör man när han nyss gjorde slut med sin tjej, bor 30 mil bort och är usel på att ge komplimanger och småprata. Men han trots detta är den första på två år som man vill ligga vaken hela nätterna för att smsa med. Vill inteinteinte bli sårad!!

 34. sandra skriver

  Är det verkligen råttor & möss öööverallt i NY? Hur spanar man en musfri lägenhet? Cheerios

 35. P skriver

  En liten film med tema ”Q&A på engelska” kunde kanske vara något för dina engelstalande läsare. Har svårt att tro att någon av de övriga läsarna skulle misstycka.

 36. Laufey skriver

  du ar fin! kan du posta mer photon pa din vardag. typ vad du pysslar med, ditt jobb, vagen till jobbet, gatorna du gar och cafeerna. annars bara fortsatt med och vara sa javla fin. xxx

 37. Alexandra skriver

  Du ser precis ut som Lisa Ekdal i video snutten:)

 38. sandra skriver

  tack alla! <3

  Kajsa - joo kan visa men det maste ju finnas hur manga youtube tutorials som helst!

  my - antagligen inte

  davi - yes, next time i will add subtitles, good idea!

  Sara - sag att du gillar honom. Gor det! Typ, jag gillar dig, kan vi inte ses nagon gang. annars angrar man sig sa mycket!
  Sarad blir man alltid for eller senare, hellre hanglar jag pa vagen dit och ar blixtforalskad. puss

  Sandra - saklart det inte ar, men det ar vanligt.

 39. Synne skriver

  Haha, det er så gøy å se og høre deg snakke! Du låter annerledes inne i hodet mitt når jeg leser bloggen, liksom! God helg!

 40. Karolina skriver

  Hahaha åh, dör på bebisutter<333 trodde helt klart att du skulle säga kanin??? Jag älskar banankrämen (som väl bara är mosad banan?) och jag vill också ha en liljekonvaljsparfym!!!

 41. Mariaaaa skriver

  SANDRA. vad gör man när man är 15 och okysst???? ska man bara vänta?? eller vara på och ta första bästa om det blir fest? få det gjort? eller ska man vänta?

 42. sandra skriver

  maria – jag var också femton år och okysst en gång för länge sedan. det kommer fröken, oroa dig inte! kyss någon när det känns bra i magen! här är min historia: http://rodeo.net/niotillfem/2009/12/det-gor-inte-ont-men-det-kanns-som-att-det-gor-det-det-kanns-som-att-det-gor-sa-javla-ont/

 43. Davi skriver

  Would be great if ur videos have subs!

  But I mean, all your blogs with alternative texts in english!

  Thank you so much for responding me! I realy appreciate that!

 44. Ana skriver

  yes, q&a videos with english subtitles please! i would really love to know what are you speaking about and not just look at you :D

 45. Sofie skriver

  Sandra, du er så himla söt, jeg elskar at du och din blogg findes!!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem