safety pints, pink platforms, geri halliwell & gainsbourg is god.
Vill ha på mig det här gärna exakt genast.

Källor hittar du här.
.


Dream wardrobe at the moment. Sources here.

sandra
 1. Angie skriver

  Underbart och inspirerande!

 2. Vicky skriver

  skulle ju totally kunna vara du på gainsbourgbilden. <3

 3. Rebecca skriver

  Hur får du pinterestbilderna att hamna i den layouten?

 4. KAJSA skriver

  Så snyggt med gröna solglasögon, verkligen något att överväga till våren!

 5. hejregina skriver

  ..trodde med att det var du på första bilden. Men fint

 6. Laura skriver

  Loads of inspiration! Thanks♥

 7. Linnéa skriver

  MUMS bara. Och att kläder är så kul är ju helt knasigt egentligen, men vad tusan!

 8. Emelie skriver

  Älskar internet-tröjan!!

 9. wera skriver

  jag är så ledsen för Vera!! : ( <3 <3 <3 <3

 10. Kajsa skriver

  Jag älskar frisyren på Gainsbourg is God-kvinnan!

 11. Johanna skriver

  ooh massa fint och inspirerande!

 12. Synne skriver

  Wednesday Addams inspirerer alltid, hoho!

 13. Emma skriver

  Hej! Jag undrar hur du regigerar dina bilder med snapseed – har du ett favoritfilter eller anvander du ”tune image”? Sedan undrar vad det var for underbar rosa jackarm vi fick smygkika pa tillsammans med din breakfast smoothie pa instagram? Hoppas att du mar bra idag! Puss pa dig, saligaste sandra! <3

 14. Maria skriver

  Jesus vad H&Mreklamen är jobbig! När försvinner den?

 15. Anna Martina skriver

  Åh, äntligen är H&M reklamen borta!

  ..och den där Svansjön liknande klänningen hade jag kunnat ha när jag gifter mig!..

 16. Anna skriver

  Du er den kuleste jenta på hele internett.

 17. madde skriver

  Hej sandra, vet du bra tips på blockers till iphone för att slippa polisanmäla folk?

 18. kläder och skor skriver

  chicka kläder och skor.

 19. Anna skriver

  Snälla hjälp!
  Jag gav mitt ex flera chanser gång på gång där han skulle visa att han ville ha mig tillbaka och han lovade att ändra sig o verkligen visa för alla att det var mig han ville leva med resten av livet. Han gjorde slut från första början helt plötsligt pga att han trodde han hade känslor för någon annan. I lördags var vi ute på samma ställe och några av mina vänner såg då honom pussa en annan, eller enligt honom pussade hon honom. Men spelar det någon roll? Han skulle ju visa hela världen att han verkligen ville ha mig tillbaka o så lät han någon pussa honom. Man kan väl knuffa undan om man märker att någon är på väg att pussa? Överreagerade jag? Är allting svart eller vitt? Min hjärna säger nej glöm honom medan mitt hjärta älskar honom så det gör ont. Snälla ge råd eller kloka ord på hur du skulle tänka!! Snällasnällasnälla svara..

 20. linnéa skriver

  mmmh <3

 21. Daria skriver

  Ahh så himla fint alltihopa.

 22. Tove skriver

  vet du var man kan få tag på dedär örhängena? -så otroligt fina!!

 23. Cath skriver

  Tu te dis féministe mais tu cautionnes la prostitution enfantine et de jeune ado mine de rien. J’ai été violée à 14 ans et après ils m’ont traitée de salope et de pute. Le violeur lui n’a jamais rien eu. Il se balade en liberté et j’ai eu si peur que ça recommence à cause de cela. J’ai encore si peur. J’étais trop petite pour avoir des rapports sexuels mais personne ne m’a écouté à cause de ces images de mademoiselle Gall ou de Brook Shield. Tu n’as aucune humanité et compassion en réalité. Tu es monstrueuse !

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem