Kommentarer

  1. Hej! Jag undrar hur du regigerar dina bilder med snapseed – har du ett favoritfilter eller anvander du ”tune image”? Sedan undrar vad det var for underbar rosa jackarm vi fick smygkika pa tillsammans med din breakfast smoothie pa instagram? Hoppas att du mar bra idag! Puss pa dig, saligaste sandra! <3

  2. Snälla hjälp!
    Jag gav mitt ex flera chanser gång på gång där han skulle visa att han ville ha mig tillbaka och han lovade att ändra sig o verkligen visa för alla att det var mig han ville leva med resten av livet. Han gjorde slut från första början helt plötsligt pga att han trodde han hade känslor för någon annan. I lördags var vi ute på samma ställe och några av mina vänner såg då honom pussa en annan, eller enligt honom pussade hon honom. Men spelar det någon roll? Han skulle ju visa hela världen att han verkligen ville ha mig tillbaka o så lät han någon pussa honom. Man kan väl knuffa undan om man märker att någon är på väg att pussa? Överreagerade jag? Är allting svart eller vitt? Min hjärna säger nej glöm honom medan mitt hjärta älskar honom så det gör ont. Snälla ge råd eller kloka ord på hur du skulle tänka!! Snällasnällasnälla svara..

  3. Tu te dis féministe mais tu cautionnes la prostitution enfantine et de jeune ado mine de rien. J’ai été violée à 14 ans et après ils m’ont traitée de salope et de pute. Le violeur lui n’a jamais rien eu. Il se balade en liberté et j’ai eu si peur que ça recommence à cause de cela. J’ai encore si peur. J’étais trop petite pour avoir des rapports sexuels mais personne ne m’a écouté à cause de ces images de mademoiselle Gall ou de Brook Shield. Tu n’as aucune humanité et compassion en réalité. Tu es monstrueuse !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>