spice girls.
Gruppbild från i lördags! Gudars vilken fin kväll det var.
Visar bilder snart, har ett litet orkankollektiv hemma förtillfället och bakar bröd och dricker rödvin. Hela New York har ju stängt ner för att stormen kommer snart. Om en halvtimme närmare bestämt har de sagt. Håll i hatten.
.


Us as Spice Girls form last night! Jac as Victoria, Chiara as Mel B, Berta as Mel C, me as Geri and Matilda as Emma.

Kommentarer

 1. Så grymt fina ni är!!!! O ett så himla bra tema att köra på :) det är den där helvetesorkanen förresten som gör att jag o min mamma inte alls kommer iväg till new york idag. :/ vi ska se om vi kan hitta på något annat o ta resan senare, typ i början av nästa år eller så….

 2. Jag dör vad fina ni är!
  Men jag hoppas verkligen att orkanen inte är sådär allvarligt stor och sådär, men lite spännande är det nog trots allt.

 3. det sägs ju ”be careful what you wish for” och kanske ska man därför inte riktigt önska sig ett orkankollektiv, men gudats vad gulligt det lät.

 4. Det lät väldigt mysigt detdär med att baka bröd och dricka rödvin när vädret håller en inomhus. Hoppas på att allting går bra och att folk inte kommer till skada & hoppas att ni får det jättetrevligt. Jag känner att jag vill gärna ha ett oväderkollektiv i mitt rum och bara umgås <3

 5. Varför tror så många unga tjejer i dag att girl power och feminism är att posera avklätt och sexigt ”för sin egen skull”?

 6. Jag gillar ändå lite att vi har stormar som synkar över haven! Stora Sandy hos er och lilla Sandy hos oss här i Sthlm. För herrejisses vad det blåser, regnar och liksom.. dundrar. Hade varit mysigt om jag inte skulle släpa mig till gymmet. Men skam den som ger sig!

 7. Linda, det där med att unga trot att det är feministiskt att vara lättklädd vet jag inget om men hur menar du att man ska klä sig för att vara feministiskt klädd? För mig är en viktig sak med feminism rätten att få välja själv, att inte styras av normer. Till exempel välja själv hur man villl klä sig, vare sig det är täckt från topp till tå eller lättklätt.

 8. Ge oss en liten update när du kan så vi som läser din blogg och bryr oss om dig vet att du är saker när stormen snart slår till i n.y. Stay safe!! Kram

 9. You gals looked all SO AMAZING, I’m loving this so much!! And I’m jealous too; as I’m working the day after Halloween I’m staying at home this year, sigh! :(! But I’m really glad you had a lovely night, yaw!

 10. Hej Sandra! Himla fina ni var! Idag kollade jag på the royal tenenbaums och kom att tänka på hur kul det vore om du klädde ut dig till margot i den filmen hehe. Ville bara säga det.

 11. Hej!

  Varifån du hittat ditt klänning?

  Oh, I can’t speak swedish. :( Where did you find your dress? It’s amazing! Can it be bought online?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>