Kommentarer

 1. Hade varit kul om man fick se hur du såg ut i din klänning och inte bara snygga Geri… :) :) Hoppas du får en fin kväll! Glad halloween fina du!

 2. sandra, din blogg är det bästa som har hänt mig.
  i love you so much. du är ås bra. GIRL POWER.
  p.s förlåt för att jag är full d.s

 3. Till Anonym 10:07
  Men vad då? Är det inte ok för tjejer att uttrycka sin feminina sida? Det är det som grejen med Spice Girls. Det är fucking girlpower och de ska få vara hur tjejiga de vill. Det är det jag gillar med Sandra, hon är en grym feminist men vägrar vara tråkig och hyllar våra kroppar, kläder, former och allt. Men självklart får killar posera så om de vill, det ska alla få.

 4. Wow, det var väldigt likt faktiskt! Märks att du har vanan inne ;) Förresten, jag utgår ifrån att du har läst Spice Girls fan-serien ”Vi håller på med en viktig grej”?

 5. Jag tänkte först att jag inte skulle besvära dig med denna fråga och den passar inte alls till inlägget men jag känner mig mer tom för varje dag som går så jag gör det nu ändå. Vi kallar honom J. Såg honom första gången när vi började gymnasiet i samma klass och då lade jag inte ens märke till honom. På ettans vår hade vi några kurser tillsammans och det var då det hände, jag blev hopplöst kär och har varit det ända till denna dag. Jag vet att han tycker mycket om mig, det har han sagt många gånger. Så som han också har sagt hur vacker och rolig jag är, hur glad han blir alltid när han är med mig och hur fin jag är. Vi har så roligt tillsammans och han får mig oberoende av dagen alltid på gott humör. Han har blivit en av mina bästa vänner och allt skulle vara bra, bara jag inte var så jävla kär i honom. Tanken av honom med en annan flicka känns som en isklump i magen. Alltid när det inte är mina ögon han tittar i eller min hand han rör brister mitt hjärta lite till. Tecknen på att han känner likadant är så många; sånger han skickat vars ord inte kan tolkas fel och om vi inte setts på två dagar saknar han mig så mycket att han vill tala i telefon hela natten osv. Jag skulle aldrig, aldrig kunna berätta det här för honom så säg inte att jag ska tala med honom om det. Jag har ingen aning om han ser mig som en vän eller mer och ännu mindre vet jag vad jad själv vill. Borde jag försöka gömma undan mina känslor och bara njuta av hans sällskap som kompis? Fråga honom hur han känner och riskera att allt ändras mellan oss? Det ända jag vet är att jag aldrig varit så här kär och att jag aldrig vill förlora vad vi har nu. Hjälp!

 6. Du är fantastiskt fin! Och du bara strålar, cirkeln är sluten som någon skrev däruppe. Så fint <3
  Själv ska man vara någon typ av vampire bride på halloween i vitt kort bröllopsklänning och jag hoppas på att han som krossade mitt hjärta ska vara på samma fest så han får lite hjärtattack, bara lite

 7. jag har redan kommenterat det här inlägget.. men ville kika in igen, och säga att du är bäst Sandra. älskar din blogg, din blogg är helt enkelt bäst! längtar alltid efter dina uppdateringar.
  hoppas du har en fin kväll.
  kram på dig!

 8. Snyggast i stan! Och Sandra, jag ser på nyheterna att ett megastorm är på väg till er! Hur är det där borta? Hamstrar ni mat, batterier och stearinljus? Funkar tunnelbanan och tar ni er till jobbet?

 9. Hej!! :) Superfin outfit!
  Ska på fest nästa lördag och ska vara utklädd till Geri, vart har du köpt klänningen?
  Mvh Charlotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>