true romance.

YouTube Preview Image

Pyntar bort det måndagsgrå med lite hångelfint. Varsågoda.

sandra
 1. alexandra skriver

  åhh, älskar den här låten, men hade av någon anledning inte sett videon förut?
  blev i alla fall: 1. väldigt hångelsugen och 2. glad att det inte bara var heteropar.

 2. m skriver

  När dom hånglar genom gallret!!!!!!!!!!!! <3333

 3. Dzana skriver

  Trodde inlägget skulle handla om filmen True Romance, som är skitbra, men detta är i samma klass alltså. De som hånglar på marken medan vakterna eller ja springer förbi är ju en riktig händelse, är alla scener det?

 4. b skriver

  SÅ FIN. alltså blir helt galen när jag tänker på att jag har pratat med sångaren Tom Burke i ”Citizens!” (och gitarristen tror jag) innan jag ens visste vad det var för band. blev bjuden på öl och han sjöng en av deras låtar medan gitarristen spelade luftgitarr. kan ju inte låta bli att känna mig lite stolt.. bra sommarminne.

 5. Aida skriver

  Fick mig att tänka på den här videon och låten (toothpaste kisses av the maccabees) om någon inte sett den: http://www.youtube.com/watch?v=8SJmWSWQgdM

 6. wera skriver

  vet inte om det här var det som jag verkligen behövde en måndag, eller om det är det minsta jag behöver en dag som denna.
  hur överlever man de övriga fem dagarna som inte är fredag och lördag?

 7. sofia skriver

  Åh så himla fint med massa hångel!!! <3 <3 fast nu kom jag mest att tänka på den pojke jag tycker hemskt mycket om som är alldeles hemskt dålig på att kyssas. Oh the irony……;(

 8. Vicky skriver

  hångel 4 ever. kan du inte berätta om din nya profile pic? SJUKT snygg.

 9. olivia skriver

  men guuud så underbart!

 10. manda da manda skriver

  men fanalltsåjävlar. det här gjorde ju min ickehångliga måndag (och tillvaro för tillfället) oändligt miserabel.

 11. xyz skriver

  nu har det gått exakt fem månader och 8 timmar sen han sa att han inte var kär i mig länge och gjorde slut. och först nu känns det som att jag faktiskt kan komma över det här, som att jag äntligen är klar med den delen av mitt liv. finns såklart stor risk att jag kommer ta tillbaka det här och ligga på golvet och gråta i timmar igen, men just nu känns det bra i mig. hoppas att du och andra också känner er bra ändå, trots all hjärtesorg och smärta vi fått stå ut med.

  PS. älskar Tarantinos film True Romance, himla himla bra! ironiskt nog var det just det exet jag nämner ovan som introducerade den för mig…

 12. Nina skriver

  so incredibly funny and sweet <3

 13. Katja skriver

  åh, var helt såld på denna låt i våras! men aldrig sett videon, söt :)

 14. Katja skriver

  åå, älskar!

 15. Lovis skriver

  Sjukt fin.
  Hade jag tittat på den igår kväll hade jag nog dock sprängts av hångellängtan. Tur att jag väntade till idag!

 16. maja skriver

  haha runt 1.45 har ju hänt på riktigt! från protester i frankrike 2010 http://fototelegraf.ru/wp-content/uploads/2010/10/Frances-strikes-13.jpg

 17. sandra skriver

  Vicky – vi tog den pa jobbet! alla fick en :)

  xyz – puss.

 18. Johanna skriver

  ååh <3 typ finaste musikvideon jag sett!!

 19. Daria skriver

  men åh så fint.

 20. Elin skriver

  B – prata i all ära… meeen… haha. Var det i ditt camp vi satt med hela bandet på Emmaboda?
  svara svara i så fall, vore kul att träffas igen!

 21. ftrthytrgh skriver

  n är ett svin och allt är som ett stort skämt, som alla johan och bögchris. Det är en sjuk lek…. PÅ gubbvillkor, det är inget, det finns inget. Vad jag än gör får jag skit. Det kommer alltid vara så, skadekontroll. Kolla jag köper horor för att jävlas, se mig, ragga på mig. Ta saker, jävlas på jobb. så håller det på. så kommer någon kommentar då och då. jag är kär, jag kanske är kär… bla bla bla…. som att folk slagit vad. folk på stureplan i en galen lek… känns verkligen så. en galen lek är det. som går ut på att jävlas såra, lleka r5unt och vilja beröra. och han ska ha rätt äga, vara fri. så ska man sitta där.. och ta all skit. det är så gubbigt. så sjukt som en psykos. jag är trött på det…. trött på det. mig lurar man inte. jag är inte elak, jag rätt till samma krav som alla andra, likvärdigbehandling, värdighet. inte att en gris ska utnyttja en prostituerad för att jäcvla och vilja såra ha en sjuk lek. va? vad är det för någpt? det är galet… ger man kärlek får man skit, säger man ifr¨ån får man skit. vill man nätverka får man skit söker man jobb får man skit.. det ska lekas runt på jobb. alltid samma sak. att mäns sexliv ska tas i försvar.. helt ska det såras, helst ska man vara den som bara sitter på en pinne och väntar på en man som knullar runt och kallars sig ally, men han knullar inte runt han köper sex. eller vill framstå så får att jävlas för det ger honom enrgi det är sjuikt sjukt sjukt…. vad är det för människa. det är ingen människa det är en lek, en sjuk lek.. som många tar i försvar.. detta är en person som snart är 50 år.- hur långt har man kommit i livet då???? va???? hur liten är man inte på jorden då??? sjukt så jävla sjukt… sjukt att det är äckligt äcklar mig varje dag at jag vill spy… han ändrar sig aldrig.. aldrig kommer aldrig att göra. kommer leva ensam tills han dör kommer dö ensam. sitta i sin etta i vasastan och köpa horor.. och jävla med folk som han betalr för att de tar honom i försvar… så kommer någon anna kille och jävlas med för han är svartsjuk så håller det på män som vill trycka ner än av svartsjuka ocgh vill framstå som players… ftast de bara är små svin. antar att det är någon vadslagning alltihop… chris, j och nick i en liten liten krets där de tar vardnar i flörsvar och runkar runt til sjukhet.. fint va?

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem