välkommen på middag.

I onsdags hade Christian och Linn finaste spaghetti-med-köttfärsås-middagen hemma hos sig. Det kändes lite som mitt New York-liv komprimerat till ett rum. Hade med mig kameran och filmade kvällen, så ni också skulle få vara med. Välkommen på middag.

 

Music: Jazz K Lipa – Wonderful
.


Christan and Linn had dinner last Wednesday. We ate spaghetti bolognese, drank red wine and it felt a little bit like my life compressed into one room. A wonderful feeling. Made a video, enjoy!

Kommentarer

 1. Spaghetti och köttfärssås kan ju vara en av de där topp tio-rätterna som man vill äta hela livet, från man är riktigt liten tills man blir megagammal.

 2. Vem har plats med ett sååå stort bord som rymmer så mycket folk? Jag dör så himla fantastiskt. Har man super-bordet får man fanimej stå för att vara host för super-kvällar minst en gång i veckan!

 3. alltså vafan lyssnade just på EXAKT DEN LÅTEN fast originalet, liksom playade videon och pausade min musik så att de smälte in i varandra perfekt!!!!!! så jävla kusligt !

 4. Du och Joakim hade varit ett så fantastiskt fint par! I klippet när ni står bredvid varandra i videon så glittrar det om er ju! Det ser ut som om ni är ett par!

 5. hehe, så kul med alla kommentarer om joakim! :) men jag tycker på riktigt att mathieu är den vackraste mannen som går på denna jord! :) blir lite avis på det att du har en hel hop med vackra män i din umgängeskrets… :)

 6. hej finaste sandra. vad är det för kamera du har och filmar med? och i viket program gör du alla dessa sockersöta små filmklipp? de är helt enkelt magiskt fina! stor kram från eddy

 7. Gud! Jag älskar detta, underbart med film ju. Känns som ett intro till en spännande film om en massa coola och bra kompisar.

  Bra, bra, bra Sandra! Mer sånt!

  Kram

 8. Haha, vad roligt att Joakim har typ tusen små fangirls här! Men utan att jag vet någonting över huvud taget (obviously) har jag ändå en lite känsla av att han är jättekär i dig, Sandra. Och alltid har varit det. Det är något med hur han tittar på dig.

 9. Wow, ser ut att ha varit en helt fantastisk kväll! Tack för att du tog med oss! Jag tycker så mycket om att du delar med dig av glittret i ditt liv och lyckas få mitt liv i Uppsala att bli lite färgrikare. Vilken kommunikationsförmåga du besitter. Ta hand om dig!

 10. Jag får aldrig ligga vad ska jag göra??? Hjälp! Jag vill ju se ruff o stark, sådär manlighet ut. Om jag säger att jag köper sex är jag tuff och manlig då???? Vill tjejer ha MUF då? Jag är så osäker. Tjejen jag vill ligga med tycker jag är larvig.

 11. Oj, minns låten från Hitch! Ville alltid skaffa den men visste inte namnet :) Tack! Och underbara filmer du alltid har, förrästen.

 12. Niklas; allvarligt, vilken tjej tror du skulle tycka det var tufft med en kille som säger att han köper sex? Är du seriös?? Var bara dig själv och försök att skaffa dig lite skälvförtroende det kommer du längst på. För din egen skull också, inte bara för att få tjejer eller ligga. Det vi tjejer gillar är killar som är sig själva, där insidan liksom strålar ut och man märker vilken bra person det enda sättet du kan få det är genom att lita på dig själv och skaffa självförtroende, alltså riktigt självförtroende, inte sånt som kommer genom vad du köper utan sånt som kommer från insidan, finns inger mer attraktivt än det och det går inte att peka ut något enskilt som gör att man får det eller har det det kan va massa saker såsom att du är trygg i dig själv, gillar dig själv, tror på dig själv (utan att trycka ner andra eller bli överlägsen), att du känner att du är värdefull och inte låter någon ta dig för givet. Gör sånt du tycker är roligt och skit i vad andra tycker finns inget coolare än människor som lever sitt egna liv och glr det dom vill liksom. Då blir du även glad och spontan och får andra glada och det är också väldigt attraktivt. Du måste tänka på vad som är attraktivt och vad som inte är det, det är det som är hemligheten. Är det attraktivt att sträcka på ryggen, titta sig omkring och tänka ”jag är fan bra ju nu går jag och gör något kul”; det kommer automatiskt göra dig på bra humör och folk kommer lägga märke till din positiva attityd och lockas av att vara nära dig. Ha även på dig fina kläder du själv känner dig bekväm i det gör mycket för självkänslan det också och tjejer tittar mycket på sånt plus coola skor liksom du måste signalera att du har lite koll ialfl och inte visa dig sluskig och ovårdad liksom. Lite tips bara! :) ett annat bra tips är att vara social och glad, PRATA med folk och tyck det är kul, ta fram det som är du och visa din personlighet ( det som är bra med dig). Man kan prata om vad som helst, det viktiga är oftast att våga skapa kontakt och det gör du lättast genom det jag först tipsade om, att tro på dig själv osv. Och om någon inte vill prata med dig so what ska du bara tänka äh vilka trista människor och gå vidare liksom alltid finns det andra som vill umgås! :) sen brukar det mesta flyta på naturligt tycker jag, prata, ha kul, skratta, ställ frågor och var nyfiken på den du pratar med, tänk inte på hur du skall få ”hem” någon utan var där för att ha roligt bara och skulle någon nappa (vilket man inte kan förvänta sig att någon gör jämt, plus att der skall ju också vara någon som DU tycker om) är det väl bara ett plus i kanten. Lev livet å tänk inte sp mycket, bara gör då kommer det mesta automatiskt och när folk märker vilken kul o spännande snubbe du är som det alltid händer något runt så kommer de automatiskt komma nära dig och då är det DU som kan välja! :) kram och lycka till!

 13. Ps; sen är det viktigt med respekt. Respektera dig själv, dvs var inte desperat ( finns inget värre) låt inte folk vara taskiga mot dig eller trycka ner dig, umgås inte med folk som inte respekterar dig och gillar och uppskattar dig, du är värd bättre, plus respektera andra lika mycket, var shysst och så.

 14. Ps 2; kort sagt; var glad, rolig, snäll, men låt ingen trampa på dig! Det är så lätt att bli utnyttjad i dagens samhälle, du måste ta hand om dig och respektera dig själv som person! Kram igen :)

 15. Hej Sandra! jag har en fråga till dig, om jag säger Uppsala, vilka är de första fem ord du tänker på i kronologisk ordning? tack för mig och hej hej!

 16. Åh vad mysigt ni verkar ha det och vilken härlig lägenhet de har. Och du sedan! Vad grym du är på att redigera filmer! /Lina

 17. Alltså åh gud. Ditt liv är som en film! Och den där Joakim skulle man vilja stoppa ner i en säck och ta hem från New York omedelbums!

 18. Jag har alltid tänkt att det bara blir så hemskt att bli äldre. Bästa tiden är ju nu! Men du ger mig alltid hopp inför framtiden. Ni verkar bara göra precis vad ni vill och alltid ha det så mysigt och åh. Längtar nästan efter den åldern nu. Förstår du hur jag menar? kramkalas

 19. åh, alltså tack för dina fina blogginlägg. Jag längtar nästan varje dag tills jag ska få se vad du har lagt upp. Just nu befinner jag mig i en väldigt inspirationslös period och jag är väldigt pysslig av mig så det är jobbigt att inte ha någon fantasi eller få någon inspiration. Det känns liksom ibland som att jag är fast. Men din blogg ger mig faktiskt mycket inspiration. Här om dagen gjorde jag faktiskt (tack vare dig) en citronpasta istället för att äta mackor som jag gjort många dagar det här året. Jag tror att din blogg inspirerar många. Du kommer med så bra råd och åsikter och jag får känslan av att du verkligen vågar vara dig själv. Det är så coolt.
  Jaja, nu blev det en lång kommentar, men jag brukar aldrig kommentera i din blogg (vet inte varför) så ja.
  Men tack än en gång för att du skriver och lägger upp så fina bilder. Man tänker verkligen ”åh här är en tjej som har lyckats med det hon vill.” Du är i New York liksom, hallå. Lycka till med allting! Tack och hej.

 20. haha, sa roligt att ni ar sa betuttande i joakim :)

  eddy – anvander en 550 D med 50 mm fast objektiv. Redigerar i iMovie.

  malin – INGEN aning. Har aldrig varit dar. De har lite broar typ?

  lotta – fint att du kanner sa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>