Kommentarer

  1. åh fint fint! vet du vart är skorna ifrån på första bilden? har letat i tusen år efter sådana. gamla människor är bäst med.. och ja..hela fem-listan var toppen!

  2. Den guldiga tigern längst ner till vänster var helt ljuvlig!

    ..och jag behövde läsa att det var strumpor på första bilden för att ens förstå att de fanns där :)

  3. Apropå soppor, ska vi inte ge oss på att laga egen citronsoppa? Har aldrig smakat men blivit så att säga hooked på tanken. Verkar himla gott.

  4. Otroligt fina tigrar, men soppa med ärter och ris låter helt fruktansvärt äckligt! För att inte tala om soggigt bröd, uppblött i buljong, eeuh.

  5. Åh, direkt när jag läst detta inlägg klickade jag mig in på etsy och beställde hem en collar clips; den med de svarta katterna på. Gamla nyheter var också hur gulligt som helst!

  6. Om man brukar bestämma träff med en kille och fika ensamma varje vecka sen över en månad tillbaka och skriver ganska gulliga sms om att man vill grovhångla och så fast knappt inte törs krama hejdå när man ses vad betyder det? Är det en ingång till att bli ihop eller bli kk eller bara kompis? Herregud vi är alltså tjugofem år och jag är egentligen inte blyg alls annars.

  7. Bloggen Gamla nyheter är ett så fint initiativ och Caroline, tjejen som startat den, är en väldigt gullig person! Kul att sådant uppmärksammas tycker jag. Puss på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>