Kommentarer

 1. Åh jag visste väl att Devendra var fin! Man skulle varit den fotografen… Fast det måste ju ändå vara meningen att det skulle bli just de två…

 2. När ska du releasa den där ”hemligheten” du nämnde i någon frågelista för ett tag sen, dör av nyfikenhet hehe :)

 3. Hej! Jag har en fråga till dig. Joakim är kvar i nyc va? Hur kommer det sig att han inte var med när du firade thanksgiving och sånt?

 4. o – det du!

  Josefine – joakim är kvar! vi bor ihop. han firade thanksgiving med några kompisar från stockholm! kram

  Julia – american apparel!

 5. Carven always have such wonderful collections! Now, if only I was that wealthy….

  I absoloutely love the tape carpet! I think I may do that, what a clever idea!

 6. devendra banhart <3

  vad tycker du om att få beröm av människor för att vara smal, om du får det? jag blir ofta upplyst om hur jag smal jag är och nu har det utvecklat en ångest över att gå upp i vikt hos mig – jag som aldrig brytt mig tidigare liksom.

  och jag känner att antingen har jag blivit ytlig eller så har jag blivit drabbad av samhällets idealhets och det känns ju rent fruktansvärt.

  äsch jag vet inte varför jag skrev detta.

 7. Fina bilder! Den sista bilden på männen fick mig att tänka på ”A simple man”. Har du sett den? Tycker det är en otroligt vacker film!

 8. Goldie är helt fantastiskt vacker. Har hon någon slags hårband som hon fäster däruppe? Måste också försöka mig på den frisyren.
  Spenderade gårdagen med att googla Ana Kras och Devendra Banhart och bli besatt av kärlek. Det kanske finns hopp, man kanske inte är frusen i hjärtat för alltid. Kram <3

 9. Goldie Hawns frisyr, ett tips; Volym, volym och åter volym! Hur då? Tvätta håret högst 1 ggr/vecka. När du sover, sätt håret i knut ovanpå huvudet, gärna med hårnät runt knuten om du har längre hår. På morgonen, ha i potatismjöl (som torrschampo dessutom med naturligt stärkelse), försök få in det i rötterna. Borsta ur håret. Klart. För varje dag mer volym, funkar utmärkt. Billigt dessutom. Håret behåller sin spänst då man inte sliter på det med för mkt hårtvätt, och fön. Försök låta håret lufttorka ifall du har tid, när du väl tvättat det.

 10. ”Försök få in det i rötterna” går ju inte, jag menar naturligtvis försök att få in så mkt potatismjöl VID rötterna som du kan. Och använd lite olivolja i topparna om de känns torra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>