a room with music and only music is all i need.


photo source.

Jag har gjort ett rum till oss i Spotify-appen Soundroup!

Soundrop fungerar så att man hänger i rum och lyssnar exakt samtidigt som andra på musik. Man kan lägga till sina egna låtar och man kan rösta upp dom man tycker om. Det är bara att söka efter appen i Spotify och sedan logga in (genom att klicka längst ner i höger hörn) med ditt facebook eller twitter-konto. Man drar in låtar i listan bara genom att dra till app-ikonen i vänster ram eller söka när du är inne i ett rum.

Har nedanför hittar ni vårt ställe. Där kan vi hänga när vi behöver lite musikinspiration eller när vi helt enkelt inte vill känna oss så ensamma för en stund.

niotillfem-rummet.

(och det här är inte ett sponsrat inlägg förresten, då hade jag förstås sagt det, tycker bara det är en fin appidé)


.


Made a room for us in the spotify-app Soundrop where you can listen to music together with people and add your own favorites. Find it here.

Kommentarer

 1. Detta är helt fantastiskt, och det passar så utmärkt till alla niotillfemmare. För precis som du säger- fungerar så fint när man vill känna sig mindre ensam m.m. Åh, bra initiativ Sandra!

 2. BRA GREJ! denna app är ju genialisk. minns när att vi för några år sen kämpade med att göra spellistor i våra ipods och synka dom så att vi kunde åka skidor tillsammans och höra exakt samma låtar samtidigt. äntligen en app för detta, som man väntat ändå :)

 3. Har ont i ögonen för jag har läst alla dina krönikor här i alldeles för liten text och är alldeles tagen ! Väldigt väldigt fina :)

 4. Åh verkar ju vara en jättebra idé! Men jag förstår inte riktigt. Har sökt både på spotify och google play, funkar inte för android kanske? hmm.

 5. Men åh, det är ju precis det här jag känner för Niotillfem. Ännu ett rum som skapats i detta fina universum. My little hide-away :) Och tårt-bilden, dammsugarna, konditorikärlek, älsk!
  Så himla fint.

 6. Har du också ibland svårt att komma på vad du ska blogga om? Önskar du också att du kunde hålla uppe bloggtempot och behålla alla aktiva läsare… testa använd: Bloggtorka.se för att hitta ny inspiration till bloggen. Lämna även dina egna tips och få länkningar och besökare från de som ser tipsen!

  http://www.bloggtorka.se

 7. Sandra, kanske kan du eller någon annan svara. Jag har köpt revitalash och skulle precis börja men jag vet inte riktigt vad som händer med min pojkvän och mig just nu så gråter en hel del… kan man använda det ändå? Blir det inte förstört av alla tårar? Och – när slutar man gråta?

 8. Varför funkar det inte för mig?
  Är inne på datorn för övrigt.
  Men när jag går in på länken går det bara att klicka på ”Get Spotify”, och det har jag ju redan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>