åtta veckor sedan.


Gudars skymning vad mycket jag har på jobbet nu. Den där himla stormveckan krånglade till livet litegrann, det borde vara omöjligt att jobba igen en hel himla vecka man nu måste man ändå. Så idag kan jag tyvärr inte bidra med något mer än den här bilden som streetstylebloggen New Yorkers Unposed tog på mig för ungefär 8 veckor sedan utan att jag visste om det. Jeansjackan är Monki, kjolen från AA och skorna Opening Ceremony. Så var det med det. Och ursäkta att det bara blir massa klädinlägg hela tiden.

Förövrigt fullkomligt betagen av den här låten.

.


Streetstyle photo of me from the blog New Yorkers Unposed from about 8 weeks ago, when it still was summer.

Kommentarer

 1. Hej Sandra! Mer eller mindre off-topic så vill jag bara berätta att du är fantastisk! Jag har läst din blogg i snart tre år nu om jag räknar rätt och jag tycker bara om den mer och mer för varje inlägg. Jag har lärt mig så mycket av dig och den här bloggen, lärt mig hur jag ska hantera saker och lärt mig att våga mer. Det är på grund av dig jag vågat sätta min plan om att flytta till London som något mer än en dröm och faktiskt börjat planera det på riktigt. Går bara första året på gymnasiet än så länge men håller planerna i sig tills studenten så är jag på första bästa flyg så fort jag slutat skolan.

  Jag vill nog mest bara tacka dig för att du är så otroligt jävla skitbra. För att du skriver så bra att jag aldrig lyckats bli oberörd av något ämne du tagit upp, för att du fått mig att både skratta rakt ut och gråta så det gör ont av hur mycket jag kan relatera till så mycket du skriver. Du är en av mina största förebilder och du är vissa dagar anledningen till att jag lyckas dämpa ångesten litegrann. Tack, tack så otroligt mycket.

 2. Underbar låt! :)

  Tänkte bara tipsa om en fin text jag hittade på en tumblrblogg jag följt ett tag, utan att någonsin fattat att tjejen som har den är svensk. Hursomhelst så skrev hon den här texten, och den skärde verkligen rakt in i hjärtat på mig. Tog slut med min kille för ett tag sen och tycker att den här texten/dikten/whatever beskriver allt som har med kärlek att göra. Från den underbara förälskelsen till rädslan över att det helt plötsligt bara är borta. Ehm ja… här är länken till den i alla fall:
  http://hereifallagain.tumblr.com/post/35857407522/du-tittar-mig-rakt-in-i-ogonen-jag-later-blicken

 3. Hoppas få lite råd om en sak här eftersom både du och folk i kommentarsfältet är bra på det
  Hur har du handskats med att din pojkvän kollar på porr? Jag har börjat störa mig jättemycket på det och det känns så hemskt och töntigt eftersom jag absolut inte själv skulle vilja att min pojkvän inte ville att jag skulle se på porren jag ser på. Men jag vet inte hur känslan ska gå över, det är nog särskilt det faktum att han älskar stora bröst och att jag har medium/små som är jobbigast.. Jag VET att det inte ändrar hur han ser på mig, (Jag går ju inte runt och dömer hans penis bara för att jag gillar att kolla på större!) hur mycket han älskar mig, vårt sexliv lider inte, så VARFÖR är det så jävla jobbigt och hur försvinner känslan? Blir galen, har någon nåt råd?

 4. Anonym: Jag är ingen expert men vill ändå hjälpa till lite! Åh alltså jag tyckte också vetskapen av att han kollar på porr var skitjobbig, så för det första vill jag säga att det kanske inte är så smart att prata om det överhuvudtaget. Det är väl det jag lärt mig från mitt förhållande – fråga inte saker du inte vill ha svar på! Men du kollar alltså själv på porr? Då är det ju lite ”even” ändå. Själv gillar jag inte porr för att det ofta är kvinnoförnedrande, och det var huvudsakligen därför jag inte gillade att mitt ex kollade på det. Men tänk såhär: Han är ihop med dig och tycker att du är snyggast i världen! Antingen kan ni välja att inte prata mer om att ni kollar på porr, acceptera att den andra gör det, eller så kan ni ju ta ett gemensamt beslut att sluta kolla på porr haha… Lycka till! <3


 5. Emma – tack fina fina du!

  elin – fint!

  Anonym – hmm. jag tycker i overlag att allt som man tycker ar jobbigt i ett forhallande maste man prata om. allt fran om han tuggar med oppen mun eller gor nagot man inte gillar nar man ligger. om det har gar runt och skaver i ditt huvud maste du ta upp det, framforallt for att lugna dig sjalv. jag skulle saga det precis som du har skrivit om det har, du har ett vettigt resonemang som han kommer forsta och jag skulle ta upp att jag far angest over att han gillar stora brost och man sjalv inte har det och sa, det kan vara skont bara att hora honom saga att man ar knapp. :) Sa det ar val mitt rad, beratta hur du kanner, forsok losa den jobbiga kanslan tillsammans med den du ar kar i. puss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>