det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt. för om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti.


Såhär såg jag ut igår kväll. Cammotischan är köpt på ebay för fem dollar, chokern är ebay den med (3 dollar!) kjolen är AA och skorna är buffalos. Snart måste jag verkligen skaffa mig en ny, mindre kamera så jag kan ta med den ut. Den jag använder nu är en tegelsten. Hoppas personen som snodde min kamera har så otroligt jäkla roligt med den och lever sina lyckligaste dagar. Annars är det inte okej.


.


Last night’s outfit. T-shirt and choker from ebay, skirt from american apparel and platforms from buffalo.

sandra
 1. jenny skriver

  Alltså DAMN.

 2. Elena skriver

  Alltså det är farligt att titta in på din blogg för du är så fin i ditt hår att jag vill klippa mig och jag vill ju egentligen inte alls klippa mig… Men jag tittar ändå :)

 3. Lisa Marie skriver

  Herregud vad fantastiskt fin du är! DAMN! Så söt! <3

 4. sonia skriver

  Du är så himla söt!! och jag har precis samma problem med min kamera, vad ska man göra?

 5. Sass skriver

  Canon G12! Har det med OVERALT.

 6. Miranda skriver

  Sandraaaa här kommer en helt orelaterad fråga: Jag har precis flyttat till London och allt är sjukt awesome MEN jag behöver tips på hur man klarar av sexistiska + kapitalistiska attityder som är 100 gånger starkare här än i Sverige? Gissar att det är typ samma i USA, Hur tacklar man sexistiska TV-reklamer och att det tydligen är helt ok att säga att ”det här är en tjejmacka” på jobbet. Eftersom mackan är för svagt kryddad. Eh.
  Tack för peppig blogg!

 7. Ellen skriver

  Superfin ju! Väldigt fin färg på läppstiftet :) , vad kommer det ifrån? Ha en superkul helg!

 8. Jeanette skriver

  Åh du ser precis ut som som jag såg ut i åttan :) Mysigt att se.

 9. thesadbox skriver

  Fin du är! jag har legat i sängen hela dagen, kollat på Dear Lemon Lima som du tipsade om för ett tag sen och saknat honom som krossade mitt hjärta, som nu är på väg till andra sidan jorden, förmodligen med någon annan. Ja krossat hjärta forever känns det som.

 10. Lydia skriver

  åhhh du är så fin i håret.

 11. manda da manda skriver

  du är så jävla BRA och DUKTIG och KREATIV. tycker jag.

 12. Anna Martina skriver

  Sandra, en okunnig frisör förstörde mitt hår och min frisyr idag, vad är det bästa tips när ens frisyr gör att man känner sig fulare än ful?

 13. Johanna skriver

  maskinen och buffalos, blir det bättre? jag har köpt mina egna buffalos nu, svara 10 cm högs, vintage. så. himla. kär.

 14. Alice skriver

  Looks very late 90s ! Reminds me of what I wore back then.

 15. Julia skriver

  Om du vill ha en ny mindre kamera kan jag verkligen verkligen VERKLIGEN tipsa om Fujifilm Finepix x10! Grym kamera, dessutom otroligt retrosnygg (påminner om dianakameran till utseendet). Jag har själv en sån, och jag känner flera professionella fotografer som helt gått över till dess ”storasyster” x100:an och lämnat sina 70 000-kronorskameror på vinden. x10 har ett intelligent EXR-läge som helt enkelt anpassar skärpdjup, slutartid, fokus, iso och allt sånt beroende på motivet (plus tusen manuella inställningar såklart som jag inte orkat lära mig). Blir magiskt bra bilder helt enkelt! Jag hade med mig den på tågluffen i somras, och den är lätt och smidig som en kompaktkamera (men med kapacitet som en systemkamera). Kostar ca 4 000.

  http://www.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_x10_review/

  Sen har jag en fråga: Håller på att göra fotoalbum på blurb. Såg att de har lite olika pappers-tillval. Jag undrar bara vilket papper du har tryckt på? Deras semi-matta standardpapper eller ”matte finish”-pappret? Ser nämligen ut som att du har ett lite mattare papper (snyggt alltså!) så tänkte höra vilket. Puss!

 16. Anna skriver

  Har du något bra tips på någon kamera som är liten i storleken?

 17. Matilda skriver

  ÅÅÅHH håller precis på och peppar den sången fyfaan va bra<3

 18. Linda skriver

  Sandra du måste se en film som heter ”Like Crazy”. Pleasepleaseplease du kommer älska den. Finaste filmen jag vet! :)

 19. Malin Aurora skriver

  Åh finaste du<3

 20. rebecca skriver

  du är så himla fin.

 21. Maja skriver

  SÅ HIMLA FIN OUTFIT ATT JAG ORKAR INTE

 22. sandra skriver


  tack for kameratips!

  Miranda – man sager ifran! skitsamma om de blir sura, de lyssnar anda och skams. och vagra gora sadan reklam sjalv, vad an de sager. ”jag kan tyvarr itne sta for sadant har” kommer man langt med. kan jag sa kan du! puss.

  Ellen – hmm har inget lappstift pa mig :)

  thesadbox – <3

  Anna Martina - oh gud vad trakigt. Scarfs kommer man langt med! och mossor och baskrar! puss.

  Linda - tack for filmtips!

 23. Misha skriver

  Det enda camouflage-plagg jag äger är en extra stor t-shirt som min bästa vän hade när han gjorde lumpen i Litauen. Sov i den jämt när jag saknade honom som mest.

 24. Ronja - teckenspråk och svartvit poesi samt humor! skriver

  Jag tänkte bara tacka dig för att dina texter har hjälpt mig genom svåra stunder i mitt liv. Jag har just skrivit ett inlägg om att det är viktigt att berätta sanningen och jag nämner dig som en förebild, läs om du har tid, men jag ville iaf verkligen tacka för dina heartbroketexter och att du erkände att du mådde dåligt efter the breakup. Så att alla kan få se att man överlever också.<3

 25. Matilda skriver

  Gillar att du citerar Maskinen! hehe

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Easter lunch ✨🌳🍴🍷
Arkiv
Twitter @niotillfem