det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt. för om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti.


Såhär såg jag ut igår kväll. Cammotischan är köpt på ebay för fem dollar, chokern är ebay den med (3 dollar!) kjolen är AA och skorna är buffalos. Snart måste jag verkligen skaffa mig en ny, mindre kamera så jag kan ta med den ut. Den jag använder nu är en tegelsten. Hoppas personen som snodde min kamera har så otroligt jäkla roligt med den och lever sina lyckligaste dagar. Annars är det inte okej.


.


Last night’s outfit. T-shirt and choker from ebay, skirt from american apparel and platforms from buffalo.

Kommentarer

 1. Alltså det är farligt att titta in på din blogg för du är så fin i ditt hår att jag vill klippa mig och jag vill ju egentligen inte alls klippa mig… Men jag tittar ändå :)

 2. Sandraaaa här kommer en helt orelaterad fråga: Jag har precis flyttat till London och allt är sjukt awesome MEN jag behöver tips på hur man klarar av sexistiska + kapitalistiska attityder som är 100 gånger starkare här än i Sverige? Gissar att det är typ samma i USA, Hur tacklar man sexistiska TV-reklamer och att det tydligen är helt ok att säga att ”det här är en tjejmacka” på jobbet. Eftersom mackan är för svagt kryddad. Eh.
  Tack för peppig blogg!

 3. Fin du är! jag har legat i sängen hela dagen, kollat på Dear Lemon Lima som du tipsade om för ett tag sen och saknat honom som krossade mitt hjärta, som nu är på väg till andra sidan jorden, förmodligen med någon annan. Ja krossat hjärta forever känns det som.

 4. maskinen och buffalos, blir det bättre? jag har köpt mina egna buffalos nu, svara 10 cm högs, vintage. så. himla. kär.

 5. Om du vill ha en ny mindre kamera kan jag verkligen verkligen VERKLIGEN tipsa om Fujifilm Finepix x10! Grym kamera, dessutom otroligt retrosnygg (påminner om dianakameran till utseendet). Jag har själv en sån, och jag känner flera professionella fotografer som helt gått över till dess ”storasyster” x100:an och lämnat sina 70 000-kronorskameror på vinden. x10 har ett intelligent EXR-läge som helt enkelt anpassar skärpdjup, slutartid, fokus, iso och allt sånt beroende på motivet (plus tusen manuella inställningar såklart som jag inte orkat lära mig). Blir magiskt bra bilder helt enkelt! Jag hade med mig den på tågluffen i somras, och den är lätt och smidig som en kompaktkamera (men med kapacitet som en systemkamera). Kostar ca 4 000.

  http://www.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_x10_review/

  Sen har jag en fråga: Håller på att göra fotoalbum på blurb. Såg att de har lite olika pappers-tillval. Jag undrar bara vilket papper du har tryckt på? Deras semi-matta standardpapper eller ”matte finish”-pappret? Ser nämligen ut som att du har ett lite mattare papper (snyggt alltså!) så tänkte höra vilket. Puss!

 6. Sandra du måste se en film som heter ”Like Crazy”. Pleasepleaseplease du kommer älska den. Finaste filmen jag vet! :)


 7. tack for kameratips!

  Miranda – man sager ifran! skitsamma om de blir sura, de lyssnar anda och skams. och vagra gora sadan reklam sjalv, vad an de sager. ”jag kan tyvarr itne sta for sadant har” kommer man langt med. kan jag sa kan du! puss.

  Ellen – hmm har inget lappstift pa mig :)

  thesadbox – <3

  Anna Martina - oh gud vad trakigt. Scarfs kommer man langt med! och mossor och baskrar! puss.

  Linda - tack for filmtips!

 8. Det enda camouflage-plagg jag äger är en extra stor t-shirt som min bästa vän hade när han gjorde lumpen i Litauen. Sov i den jämt när jag saknade honom som mest.

 9. Jag tänkte bara tacka dig för att dina texter har hjälpt mig genom svåra stunder i mitt liv. Jag har just skrivit ett inlägg om att det är viktigt att berätta sanningen och jag nämner dig som en förebild, läs om du har tid, men jag ville iaf verkligen tacka för dina heartbroketexter och att du erkände att du mådde dåligt efter the breakup. Så att alla kan få se att man överlever också.<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>