en ny slags pall.


Köpte den här pallen på Ikea i våras för att kunna nå upp till mina hyllor i köket.  14 dollar kostade den.


I veckan fick den en remake och är nu vit och pastellblå. Tycker det blev så himlans fint. Dagens tips!
.


I bought I step stool at Ikea for 14 dollars and had it repainted last week in white and blue!

Kommentarer

 1. Wow, gud vilken bra idé! Jag som alltid hatar (eller tycker mindre om som man bör säga) Ikeamöbler för att de är så extremt tråkiga och ofashionabla, haha! Bra jobbat!

 2. Så fint det blev. Jag målar om allt jag har gos mig, kan liksom inte sluta när jag väl börjat, fortsätter till färgburken är slut liksom haha :)

 3. Haha nej vad roligt! Köpte en likadan pall för ett par veckor sedan och den står i förpackning fortf och väntar på att bli målad. Fint det blev!

 4. Wow! Himlar vad fin den blev! När jag återvänder hem för julfirande får jag nästa ta och måla om mammas och pappas. Det blev ju mycketmycket finare sådär!

 5. Men åh vilken alldeles utomordentligt bra idé! Det blev ju hur snyggt som helst!!! Så himla bra när man kan måla om möbler man tröttnat på så att de känns alldeles nya.

 6. Vilken fin och ljust glad pall! Jag tycker att hela du känns väldigt ljus Sandra. Som person alltså. Det är inspirerande.

  Jag har en fråga oxå. Blir du aldrig stressad av att ha en blogg?

  Jag försökte nämligen att ha en, men det gick inget vidare. Jag bara tänkte på att jag måste ha något viktigt och vettigt eller bra att skriva varje dag, och det blev så ansträngande att jag fick lov att sluta. Många som läste min (kortlivade) blogg tyckte att jag skrev så himla bra. Men det hjälper ju inte när man känner sig låst och snärjd av en massa förväntningar (som jag förstås hade på mig själv). Har du något att säga om det där?

 7. Fint! Menar du att du lämnade in den på målning alltså? Det låter så, inte minst i översättningen, men du är lite vag. Vad kostade det i så fall? Bara nyfiken, menar inte att det är något fel med det.

 8. Pallar är så himla bra grej, perfekt för oss som är korta och måste stå på tå alternativt klättra på köksbänkarna för att kunna nå översta sakerna..

  Så fint du målade den!

 9. Åh, jag har velat måla min i pastellrosa hur länge som helst nu men vet ej vad jag ska måla med för målarfärg. Vad för typ av färg använde du?

 10. Jag ska också måla min, men jag har inte kommit mig för att göra det. Det är ändå lite bökigt att måla.

  Men den där pallen blev oväntat en utav mina favoritmöbler. Oftast står den i hallen och agerar sittplats för de som behöver sitta ned för att knyta skorna. Annars använder jag den när jag ska sitta bredvid sambon vid datorn, som extrastol när vi har många på besök eller till datorn när jag ligger och badar och ser på film.

  kram

 11. najs! köpte ju nyligen den där med. får se om jag är tillräckligt handlingskraftig i min pysselhet för att ta tag i ett liknande projekt.

 12. Vad fin och fräsch den blev. Behövde du sanda något eller var det bara att måla på med heltäckande färg? Har ju lite möbler här med som kan behövas målas :)

 13. Hur kan du som kallar dig själv feminist tipsa om IKEA produkter? Ikea som raderar kvinnor (eller förvandlar dem till män) i sina kataloger?
  För att inte ens nämna att pallen kan vara gjort av olaglig rysk urskog, de använda politiska fångar för produktion i DDR, och de handlat med fabriker som har barnarbetare?
  Herregud, hur mycket behövs för att folk inte ska stötta ett värdelöst företag? Som dessutom drivs av en gammal nazist som inte vill betala skatt?
  När kommer våra skyldigheter som medvetna konsumenter in i bilden?

 14. Har också den pallen, superbra är den! Just nu har vi bara lackat den, men en dag när jag har tid och har hittat den perfekta färgen så ska jag måla min med :)

  Gillar när du visar sånt här, btw. Blir väldigt inspirerad :D

 15. Så fint det blev! Måste ju finnas mängder med sådana pallar runt om i världen som fått sig en remake på ett eller annat sätt. Det kanske t.o.m finns en blogg om det redan… vad vet jag. Har också tulpaner hemma just nu, det är så fint att få! Känns dock ovanligt tidigt såhär innan jul och allt…

 16. Framförallt Sofia-Londonbloggen, är det ett dåligt företag, det handlar inte om tajming. Det handlar om moral.

 17. ska köpa en pall till min hall som mina manliga vänner har, sen ska jag bara lägga fokus på mig, må bra och vad jag vll göra i livet. sova på natten och vara vaken på dagen när jag är ledig, inte låta någon såra mig som är en skit.

 18. Jag har en likadan pall och har tänkt måla om den vit hur länge som helst. Men nu gav du mig en ny och bättre idé med två färger, tack! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>