flirt.


Har ej något mer intressant att tala om idag än att jag har ett nytt läppstift. Somnade kl nio igår efter att ha sett två avsnitt American Horror Story och trodde att jag skulle av dö av rädsla. Hann därför inte ens fundera ut något mer intressant än detta läppstift. Men varför rekommenderar netflix skräckdrama till mig? Och varför trycker jag play. aja, I alla fall.


Läppstiftet är från Chanel och heter Flirt (no. 69). Det är korall-godisrosa! Allt blir så grått på vintern, det kan vara viktigt att tillföra lite färg till världen.


Såhär ser det ut på. Jag tycker om det. Glad tisdag, jag vaknade upp tidigt och hängde jultomtar i mitt kök, snart är det jul!
.


New lipstick from Chanel in to shade Flirt (no 69).

Kommentarer

 1. Jag fattar inte varför netflix rekommenderar skräck till mig häller. Jag kollar typ aldrig på det för jag blir så himla rädd! Jag tror att det är för dom har så få bra program nu och det kanske är billigt för dom att köpa rättigheter till dåliga horrorfilmer.

  Snygg färg för vintern!

 2. Jag skrev att jag inte hade något intresse av skräck och har som tur är inte fått några rekommenderade, dock ber den mig ofta betygsätta filmer Netflix hävdar att jag sett trots att jag hävdar motsatsen.

  Och supersnygg färg till dig! själv håller jag mig till dramatiskt rött, önskar jag hade lite mera variation

 3. Alltså jag är HÄRDAD skräckfantast, men säsong 2 av AHS är fan magstarkt till och med för mig. Jag tror det är tvångssituationen som gör mig helt panikslagen, alltså GAH. Varför tittar jag?! Jag vet inte… Jag är nog lite knäpp.

 4. himlans fint! älskar färgglada läppar…vad kostar chanel-läppstift i usa egntligen, mindre än här?
  och finns det någon som kan tipsa om var man kan hitta chanel-läppstift & nagellack i Sverige? Har liksom inte sett något i butik, men jag går ju å andra sidan mest på h&m…

 5. Tack och lov att jag inte tittar på den. Alltså jag tror jag skulle dött med en gång. Till och med Scream är lite för jobbig för mig. Himlans fint läppstift!

 6. Oj vad det slog mig att du inte alls skrev som du brukar göra här. Inget negativt alltså men det bara slog mig. Himla fint läppstift förresten, jag inhandlade också ett häromdagen, i tid till alla julbord och sånt man ska på..

 7. Jag hade hört att American Horror Story skulle vara superbra (vilket den säkert är!) men jag pallade bara 2-3 avsnitt för jag är sååå lättskrämd! Har lärt mig att jag ska hålla mig ifrån all sorts skräck :p

 8. gorgeous colour! is it called ”flirt”? it’s coming up as being called ”wink” on english translation so im not sure if it’s getting lost in translation a bit or if im mixing up the names!

 9. Fint fint! Förövrigt älskar jag American Horror Story. Förhoppningsvis blir du inte lika rädd om du fortsätter titta:) Fast handlingen är rätt konstig emellanåt.
  Men se ändå!

  kram

 10. Hej fina, underbara Sandra! Vill bara berätta att du, och din blogg är min ljuspunkt, hur kasst jag än mår så blir det alltid bättre av att läsa dina visdomsord och kika in i din dansanta värld.

  Har en fråga, har du någon tumblr? Och finns det någon speciell du kan tipsa om?

  Kram från ett svenskt, troget fan!


 11. Victoria – alltsa detta ar ju hemskt men jag kollade inte pa prislappen. men allt ar ju billigare har om man handlar med svenska pengar, annars ar det val samma pris for mig som har lon i dollar. googla vetja! kram

  mim – it’s called FLIRT not wink :) stupid google translatior

  Lovisa – min pinterest ar nog lite som min tumblr. har hittar du den: http://pinterest.com/niotillfem/pins/ puss

  MW – tackar! <3

 12. Veldig fin farge! Litt Flirt trenger man i livet sitt.

  Jeg elsker American Horror Story selv om jeg må pause flere ganger fordi det er så skummelt. Liker ikke skrekkfilmer, men det er noe spesielt med denne serien. Den er bare så utrolig bra og klaustrofobisk. Kanskje Netflix anbefalte den fordi Ryan Murphy har laget serien (samme som har laget Glee), jeg fikk helt sjokk når jeg oppdaget det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>