flirt.


Har ej något mer intressant att tala om idag än att jag har ett nytt läppstift. Somnade kl nio igår efter att ha sett två avsnitt American Horror Story och trodde att jag skulle av dö av rädsla. Hann därför inte ens fundera ut något mer intressant än detta läppstift. Men varför rekommenderar netflix skräckdrama till mig? Och varför trycker jag play. aja, I alla fall.


Läppstiftet är från Chanel och heter Flirt (no. 69). Det är korall-godisrosa! Allt blir så grått på vintern, det kan vara viktigt att tillföra lite färg till världen.


Såhär ser det ut på. Jag tycker om det. Glad tisdag, jag vaknade upp tidigt och hängde jultomtar i mitt kök, snart är det jul!
.


New lipstick from Chanel in to shade Flirt (no 69).

sandra
 1. Thessaly skriver

  Jag fattar inte varför netflix rekommenderar skräck till mig häller. Jag kollar typ aldrig på det för jag blir så himla rädd! Jag tror att det är för dom har så få bra program nu och det kanske är billigt för dom att köpa rättigheter till dåliga horrorfilmer.

  Snygg färg för vintern!

 2. Määndy skriver

  Förmodligen för att American Horror Story är en så jäkla bra serie helt enkelt!!!!!!

 3. Amanda skriver

  Jag skrev att jag inte hade något intresse av skräck och har som tur är inte fått några rekommenderade, dock ber den mig ofta betygsätta filmer Netflix hävdar att jag sett trots att jag hävdar motsatsen.

  Och supersnygg färg till dig! själv håller jag mig till dramatiskt rött, önskar jag hade lite mera variation

 4. Cute girlie | Sophie and the City skriver

  [...] here to check out Sandra’s [...]

 5. Cute girlie | Sophie and the City skriver

  [...] Click here to check out Sandra’s blog. [...]

 6. thesadbox skriver

  Jag har en vinröd från Chanel som gör mig väldigt lycklig varje gång we’re hitting town :D

 7. Emily Dahl skriver

  Alltså jag är HÄRDAD skräckfantast, men säsong 2 av AHS är fan magstarkt till och med för mig. Jag tror det är tvångssituationen som gör mig helt panikslagen, alltså GAH. Varför tittar jag?! Jag vet inte… Jag är nog lite knäpp.

 8. Mikaela skriver

  netflix rekommenderar skräck till mig med… fattar inte varför! har ju ändå fyllt i att jag inte gillar det ;)

 9. Amanda skriver

  AMERICAN HORROR STORY är en kategori för sig själv, seriöst en av de bästa serierna som finns där ute i tvseriesfären svär!

 10. Anna skriver

  Hej Sandra. I have the same lipstick and I love it for everyday use! It’s not too strong but still so pretty.

 11. Maja skriver

  Vad söt du är på de två sista bilderna!

 12. Victoria skriver

  himlans fint! älskar färgglada läppar…vad kostar chanel-läppstift i usa egntligen, mindre än här?
  och finns det någon som kan tipsa om var man kan hitta chanel-läppstift & nagellack i Sverige? Har liksom inte sett något i butik, men jag går ju å andra sidan mest på h&m…

 13. lilla S skriver

  Läppstift är så underskattat, gillar att det verkar bli mera populärt! Det känns så mycket mer dramatiskt och vuxet än typ läppglans.

 14. Fie skriver

  Fortsätt titta! Världens bästa serie :D

 15. nina skriver

  Jag gillar sådana här vardags-inlägg!
  kram pårej!

 16. Lina skriver

  Jag älskar American Horror Story!

 17. olivia skriver

  åh läppstift blir alltid så fint! kul att du berättade om det!

 18. xyz skriver

  Victoria – finns bland annat på Åhléns, Kicks, Affection och andra parfymerier

 19. Lisa Marie skriver

  Tack och lov att jag inte tittar på den. Alltså jag tror jag skulle dött med en gång. Till och med Scream är lite för jobbig för mig. Himlans fint läppstift!

 20. Johan Andrén skriver

  Fi fan va fin du är!

 21. f skriver

  så fin färg!
  American horror story är en av dom bästa serierna som finns! Vad tyckte du? :)

 22. Synne skriver

  Så frisk farge! Jeg er helt enig i at det føles ekstra bra om høsten og vinteren!

 23. Christina skriver

  F-I-N-T! Måste önska mig i julklapp!

 24. Emma skriver

  Oj vad det slog mig att du inte alls skrev som du brukar göra här. Inget negativt alltså men det bara slog mig. Himla fint läppstift förresten, jag inhandlade också ett häromdagen, i tid till alla julbord och sånt man ska på..

 25. modesty blaise skriver

  elskar när du skriver sånn hverdagslig og litt aja dette gjorde jag hejsann och tack. mere sånt!

 26. nathalie skriver

  Jag hade hört att American Horror Story skulle vara superbra (vilket den säkert är!) men jag pallade bara 2-3 avsnitt för jag är sååå lättskrämd! Har lärt mig att jag ska hålla mig ifrån all sorts skräck :p

 27. Gry Sol skriver

  Så jävla vacker Sandra!

 28. Nina skriver

  Such a wonderful colour, and it looks amazing on you!

 29. mim skriver

  gorgeous colour! is it called ”flirt”? it’s coming up as being called ”wink” on english translation so im not sure if it’s getting lost in translation a bit or if im mixing up the names!

 30. Nathalie skriver

  Fint fint! Förövrigt älskar jag American Horror Story. Förhoppningsvis blir du inte lika rädd om du fortsätter titta:) Fast handlingen är rätt konstig emellanåt.
  Men se ändå!

  kram

 31. Lovisa skriver

  Hej fina, underbara Sandra! Vill bara berätta att du, och din blogg är min ljuspunkt, hur kasst jag än mår så blir det alltid bättre av att läsa dina visdomsord och kika in i din dansanta värld.

  Har en fråga, har du någon tumblr? Och finns det någon speciell du kan tipsa om?

  Kram från ett svenskt, troget fan!

 32. MW design skriver

  Åh du e så fin (och läppstiftet likaså) Har följt din blogg ända sedan du började blogga och ville bara säga att du inspirerar! :)

 33. sandra skriver


  Victoria – alltsa detta ar ju hemskt men jag kollade inte pa prislappen. men allt ar ju billigare har om man handlar med svenska pengar, annars ar det val samma pris for mig som har lon i dollar. googla vetja! kram

  mim – it’s called FLIRT not wink :) stupid google translatior

  Lovisa – min pinterest ar nog lite som min tumblr. har hittar du den: http://pinterest.com/niotillfem/pins/ puss

  MW – tackar! <3

 34. Maria skriver

  Veldig fin farge! Litt Flirt trenger man i livet sitt.

  Jeg elsker American Horror Story selv om jeg må pause flere ganger fordi det er så skummelt. Liker ikke skrekkfilmer, men det er noe spesielt med denne serien. Den er bare så utrolig bra og klaustrofobisk. Kanskje Netflix anbefalte den fordi Ryan Murphy har laget serien (samme som har laget Glee), jeg fikk helt sjokk når jeg oppdaget det.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem