halloween!

HEJ EL OCH INTERNET! Blev så oerhört glad när jag gick hem idag till en lägenhet med varmvatten och tända lampor. Har haft den knäppaste knäppaste veckan och kånkat runt på kläder och smink och fått sova lite här och var. Nu är det över! Det firar vi med att gå igenom vad jag gjorde på Halloween förra lördagen.
Tror på riktigt att det var den roligaste festen jag varit på typ någonsin.
Min kamera blev ju stulen så jag fick använda en jag inte var så haj på plus ett trasigt objektiv så bilderna blev sådär. Men ändå!


Kvällen började med att alla medlemmar i Spice Girls möttes upp hemma hos Adrian och Matilda. Matilda var himla fin som Emma.


Chiara var Melanie B.


Jag var ju Geri ni vet.


Chrissy var gymnast! Någon väldigt känd som jag glömt bort namnet på nu.


Jac (eller Posh Spice) och Christoffer.


Vi hade gruppfoto i sängen efter att ha googlat upp det här fotot.


Vi!


Jac sprang ut för att fixa sushi.Jag och Chrissy.


Sedan var det dags att röra sig.


Till Williamsburg och fest hemma hos Pablo och c/o!


De skulle flytta ut dagen efter och hade sprayat väggarna med självlysande färg.


Vi var runt 200 personer i en lägenhet inte större än typ 50 kvadrat. Folk öv.er.allt. Plus DJ.


Aviva var skelett!


Fanny som typ världens sötaste morot.


Victor var svartvit.


Ibland fick man inte plats i lägenheten så vi hängde lite i trappen också.


Freddy och Fanny.


Rasmus och Janelle som Karl-Alfred och Olivia.


Mathieu var ju ganska så läskig.


Lite älvor.


Clemens var tiger.


Och Christian! Gudars. Ingen förstod hur han hade gjort det.

Ja, sen hade vi mest bara roligt hela tiden:


Festen slutade vid fem-tiden av att badrummet svämmade över så då åkte vi ett litet gäng hem till mig och hade efterfest och alla stannade kvar när hela orkanen kom och så, så det var ju himla fint.

Men det finns  liksom inga bilder i världen som kan beskriva hur himla roligt vi hade, och som tur var filmade Matilda hela kvällen!
Den är så HIMLA fin, kolla här:

Farewell South 5th from Matilda Kahl on Vimeo.

.

Best Halloween party EVER.

Kommentarer

 1. ååå va fint! och roligt!

  sandra, hur får en ditt TYP utav liv egentligen? alltså, många roliga kompisar att hänga med osv. vad tror du är de typ största anledningarna till att du lever så himla kul och hur gör du för att få det så kul? dina bästa tips för ”ett roligt liv” typ, önskeinlägg ja!!

 2. Åh, så kul ni verkar ha haft det! Är folk i USA mer toleranta mot sina grannar än i Sverige? Jag menar 200pers på 50kvm och folk i trapphusen hade fått mig vräkt. Hahah!

 3. Det finns inget mer oinspierande än ensamma gråtande hatande män som lever i en fivitv verklighet där de tror de är kungar och players med femhundra barn. Sen skriker lilla hjärtat måste hävda sig när verkligen kommer ikapp, då me självförsvar och stördhet. Vad är grejen med att enbrt skapa problem, vad driver det betennde är detta någon slags personlighetsstöring som man måste vara psykolog för att fatta

 4. Ahh! I loved all your Halloween costumes! Especially Victor’s black and white one and Christians zipper thing. It was definitely an extended party because of the hurricane! Glad you are all safe and sound :)

 5. Sandras liv i NY ar verkligen inte typiskt, vill jag bara saga, som ocksa bor i NY (har bott har valdugt lange). Jag gillar den har bloggen valdigt mycket men jag hoppas att det inte sitter unga manniskor darute som tror att det ar sahar de flesta lever i NY. Sandra har inte haft nagon el, sa hon har val inte haft TV/internet, men den senaste veckan i NY har varit valdigt tragisk, med doda barn, folk som nastan fryser ihjal utan varme i sina hus osv. Sandras blogg ar vacker, inspirerande och festlig, for hon valjer att fokusera pa den delen av livet, och hon jobbar inom reklambranschen och tjanar nog med pengar, och kanner en massa kul folk, sa att hon kan leva ett bra liv i NY. Men det ar inte alltid sa enkelt som det kan se ut. Man lever inte automatiskt pa det har sattet nar man kommer hit, det ar viktigt att man fattar det om man planerar att komma hit. De flesta som kommer till NY upptacker att det ar valdigt tufft att klara av/ha rad att leva har. Det ar en spannande, men mycket tuff, stressig och kravande, stad ocksa. Ville bara saga det. Oftast gillar jag den har bloggen, men just idag kanns det jobbigt att titta pa festbilder, nar det hant sa mycket sorgligt och tragiskt den senaste veckan. Livet i NY kanns inte sarskilt glammigt for tillfallet.

 6. Wow. Den filmen alltså. Otroligt himla SNYGG och cool och välgjord och fin och bra och häftig och rolig och åh-jag-vill-också-klä-ut-mig-inspirerande. Fy tusan.

 7. Hej Sandra! Underbara bilder som vanligt. Kan du inte ha en frågestund snart?
  Jag och min pojkvän gjorde slut för en månad sen och vi går dessutom i samma klass. Varje dag är som ett helvete. Jag tycker det är så jävla jobbigt. Han verkar ha gått vidare så lätt medan jag sitter hemma och är ledsen. Vi pratar inte. När är det okej att man börjar träffa andra killar? När gjorde du det efter Ludvig? Tog det lång tid innan du slutade jämföra honom med andra? När vet man att man har gått vidare?

 8. Mitt mål i livet är atm att få uppleva, skaffa lika många sjukt kreativt roliga erfarenheter, som du. vill ba skrika HEJSPOLATILLBAKSTIDENOCHSKAFFAENMASKINSÅATTJAGKANFÖRFLYTTAMIGTILLFESTENOCHDANSASKITENURMIG
  för jag vill se att en sån värld finns på riktigt.

 9. christians sminkning måste kanske vara årets fluga? förra helgen när jag halloweenfestade var det typ FEM pers som hade den? nåväl.
  festen ser fet ut. <3

 10. Jag blir avis på din halloween! Men jag tycker inte dina bilder blev alls dåliga, utan inspirerande och livliga. Man ser att du haft det roligt! :)

 11. Även om jag är bakis och borde hetsplugga till min tenta imorgon så vill jag inget hellre än att gå på fest nu,nu,nu.

 12. sandra, är det okej att vara med en kille för att det är bättre än att vara ensam? är så desperat över att slippa vara ensam, men han gillar mig nog, och jag fattar inte varför, för vi klickar inte. vi har inte kul tillsammans. men det är ändå bättre än att vara ensam.
  vad gör jag??

 13. Är glad för Johannas inlägg om att livet i New York knappast alltid är så glammigt. Tycker mycket om Sandras blogg och har läst den i flera år nu men som sagt, viktigt att även andra sidor får komma fram, speciellt Orkantider där så mycket förstörts och så många människor har farit otroligt illa…

 14. Hej Sandra!
  Din Halloween verkar ha varit riktigt bra! Jag har en liten fråga. Jag ska nämligen på en 90-tals fest nästa lördag och skulle bli glad om du kunde tipsa mig lite om vilka kläder som gäller. Buffalos har jag redan planerat in :)

 15. Alltså Sandra, jag älskar, älskar, älskar låten i videon! Kan du snälla ta reda på vad den heter? Jag har googlat runt men hittar inte den.. Får panik om jag aldrig får höra den igen :/
  Kram

 16. The moment I saw your friend Chrissy, i thought of the gymnast Dominique Dawes. Though I’m not sure, I think that’s who she dressed up as.

  All of the costumes are fantastic!

 17. Asså förlåt mig Sandra för att jag är en pissig party pooper-feminist, men; ”Life is a bitch, slap her”? REALLY? Vem fan väljer just dom orden att skriva på en vägg när man ska ha fest? Vem uttrycker sig ens så? Vem fotar texten och lägger upp som om det är en del av ett härlig stimmig Halloween-fest? Det anstår liksom inte en som röstar på Feministiskt Initiativ att tycka att det där är typ festligt.

 18. Ser gøy ut! Kan du ikke snart ha en ny runde med ”presentasjon” av de du henger med? :) Ser ut til å være mange nye her nå, Matilda f.eks. Og en blir så nyfiken! :)

 19. Ååå, det ser himla kult ut på halloween kvelden :)

  ..og det er klart det finnes elendighet også, men det finns jo i alle stader i hele verden! Jeg liker Sandra sin positive fokus siden hun ikke har en politisk blogg. Men veldig trist med alle som har mistet noen i stormen, håper de får den hjelpen de behøver!

 20. Håller med om vad människor har skrivit om ”life is a bitch, slap her”-citatet. Det är väldigt osmakligt. Om de målade _väggarna_ med självlysande färg, varför valde du att fota just detta? Och kanske ännu mer pressande, varför valde du att lägga upp det på din blogg? Det är inte roligt, det är inte smakligt, det är inte festligt. Du hade lika gärna kunnat skippa att lägga upp det överhuvudtaget.
  Tycker att du som ”röstar på FI!” och påstår att du är engagerad i kvinnofrågor hade kunnat tänka igenom valet av bilder lite mer.
  Jag förstår verkligen inte varför en person ens skulle skriva det till att börja med.
  Är såklart en pun på ”life’s a bitch, then you die (..)”-citatet, men för mig är det väldigt svårt att förstå vad som är roligt med väggmålningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>