i en tidning.


Jag har skrivit en nyårsguide till New York i senaste numret av Nelly. Den är tre sidor lång och har allt från shopping till totalfest. Finns på deras hemsida om man handlar ett plagg från och med idag!
.


Have written a New Year’s guide to New York in the latest issue of the Swedish magazine Nelly. In stores in Sweden from today.

Kommentarer

  1. Wow, den borde man ju bara ha. Och vad mycket saker du sysselsätter dig med nuförtiden! Gör reklamjobb, bloggar, skriver krönikor och gör intervjuer och nyårsguider. Hurra för dig!

  2. Hej Sandra!

    Jag har supersuper blekt hår som börjar känna sig ledset. Jag undrar eftersom du också varit super blond om du vet hur man kan rädda skadat hår? går det?

    Och sen undrar jag vad du har för nyans på ditt hår just nu och om det finns något liknande din att få tag på i butik? Älskar din hårfärg och mitt hår klarar nog inte en blekning till :(

  3. Så himla bra ditt tips är om hur man lättare går upp på morgonen! Snooza några gånger, vara i fred med sin iPhone en stund och SEN gå upp. Torsdagskram!

  4. Nej, Nelly Magazine finns inte att köpa i butik – men alla svenska och norska kunder får den på köpet när de handlar något från nelly.com. Först till kvarn och trevlig läsning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>