i en tidning.


photo: pontus hook.

är med i GP’s kulturdel idag, på framsidan och alltihop och pratar om min blogg. Intervjun finns att läsa här. Puss.

sandra
 1. Arevya skriver

  pent bilde :)

 2. The Wallflower skriver

  hurra for at du aldri vil slutte å blogge!

 3. J skriver

  jippi! sluta aldrig blogga!

 4. Linnéa skriver

  Wow. En fin intervju. Du är så bra.

 5. Emelie skriver

  Fy vad fint! Och klockan du visade i förra inlägget var typ det bästa jag har sett? Så bra och fint med kaninerna som går runt runt runt.

 6. Lina skriver

  Blev så himla glad av att se dig på framsidan av tidningen i morse!

 7. Anna Martina skriver

  Vilken bra intervju! Vill inte att du någonsin ska sluta blogga, att läsa ditt blogginlägg är en del av min morgonrutin!

 8. Anders skriver

  Hej,

  läser mycket om dig och ditt intressanta liv. Jag vill rekommendera dig och alla andra med för den delen en nyutkommen bok De utvalda av John Borg den ger verkligen andra perspektiv.
  http://cdon.se/b%c3%b6cker/borg%2c_john/de_utvalda-21664618
  Hälsningar från

  Anders

 9. Thessaly skriver

  Grattis till artikeln! Och jag tycker det är hur häftigt som helst att du har aktiebolag!

  Jag tycker ibland att det är svårt att inte tro att alla berömda bloggare lever magiska liv på något sätt. Det är därför det är så skönt att se någon som bloggar om det som gör ont också.

 10. unga fröken karlssons Esteterier skriver

  Himla bra intervju. Du är så klok att jag smäller av ibland.

 11. Dzana skriver

  Vaknade på grund av att jag fick ett MMS av min pojkvän med en bild på tidningen, eftersom jag inte prenumerar på GP och eftersom att det var du på framsidan. Blev pigg direkt kan jag säga!

 12. Sofia - Londonbloggen skriver

  Kul artikel! Håller med, skönt att du aldrig vill sluta blogga!

 13. Sandra Leone skriver

  Jag blev alldeles sprallig hela jag när jag såg tidningen imorse.

 14. wera skriver

  åååååh. blev alldeles glad av att upptäcka att du var på framsidan! det gjorde min dag typ.
  du är så fin och bra

 15. amanda skriver

  så bra så fint så duktig så snygg! sprang och hämtade tidningen fort som fan!
  följt din blogg ett bra tag nu och jag ÄLSKAR hur öppen du är. Att läsa din blogg är som att ramla in i en sagovärld där allt ändå inte är perfekt fast det är så himla fint ändå och sånt är jag så svag för. Pusspådej

 16. anna skriver

  jag tror att anledningen varför alla dina läsare, inklusive mig, älskar dig så mycket är för att det lyser igenom så tydligt att du älskar att blogga och att det inte är något du bara gör för pengarna och för uppmärksamheten. du gör det för din skull, och för vår skull. du är en av de som lägger ner mest tid, energi, hjärta och själ på sin blogg. inget inlägg är meningslöst här, alla känns genomtänkta och skrivna med kärlek. och trots att det finns en del romantisering och sagokänsla på din blogg så är det samtidigt den mest ärliga bloggen jag vet. du skriver som det är, både när det är fantastiskt och när det är fruktansvärt. du skriver som det är.

  därför är det här min favoritblogg.

 17. Madeleine -FEMINIST/VEGAN/VOCALIST skriver

  jag har nog läst de flesta intervjuer med dig om din blogg, men blir lika fascinerad varje gång. och jag håller med anna, din passion för bloggen lyser verkligen igenom och du har en av de mest genuint äkta bloggarna om du förstår vad jag menar.

  rock on grrrl!
  puss

 18. meg o skriver

  that is a GREAT picture! <3

 19. emma skriver

  men sandra vi tycker ju att du ar battra an bra! bast! <3

 20. mariel skriver

  du er så fantastisk!

 21. nike skriver

  himla bra intervju! du är så fantastisk sandra, Jag mår bra varje gång jag går in på din blogg och ser dina roliga inlägg, känslosamma texter och så mycket mer. Sluta aldrig blogga, För du är verkligen one of a kind. kram

 22. Lovisa skriver

  Du är verkligen Kanon!

 23. maria skriver

  Vad kul det var att se dig i tidningen imorse! Du är himla bra och tar så fina bilder =)

 24. Alex skriver

  Du är bra.

 25. Emma skriver

  Jag håller så hundra tusen med vad Anna skrev här ovan! De e helt sjukt hur fin du är och hur mycket du inspirerar!

  <3

 26. Sandra - Breakaway skriver

  Bra med lite New York-tips. Jag ska dit snart!

 27. maja. skriver

  bra intervju och snygg bild på framsidan också!

 28. Ladida skriver

  Du är så himla fin och klok. Bäst!

 29. braut skriver

  Great look. I really love it.

 30. emma skriver

  Läste det först på bloggkommentatorerna men det hade ingen länk och ja bara – ”neeeej” men så kikade jag hit och där var den!

 31. Nalie skriver

  jätte roligt att du är med i GP!! / norrlänningen i göteborg

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem