Kommentarer

 1. Fy vad fint! Och klockan du visade i förra inlägget var typ det bästa jag har sett? Så bra och fint med kaninerna som går runt runt runt.

 2. Grattis till artikeln! Och jag tycker det är hur häftigt som helst att du har aktiebolag!

  Jag tycker ibland att det är svårt att inte tro att alla berömda bloggare lever magiska liv på något sätt. Det är därför det är så skönt att se någon som bloggar om det som gör ont också.

 3. Vaknade på grund av att jag fick ett MMS av min pojkvän med en bild på tidningen, eftersom jag inte prenumerar på GP och eftersom att det var du på framsidan. Blev pigg direkt kan jag säga!

 4. så bra så fint så duktig så snygg! sprang och hämtade tidningen fort som fan!
  följt din blogg ett bra tag nu och jag ÄLSKAR hur öppen du är. Att läsa din blogg är som att ramla in i en sagovärld där allt ändå inte är perfekt fast det är så himla fint ändå och sånt är jag så svag för. Pusspådej

 5. jag tror att anledningen varför alla dina läsare, inklusive mig, älskar dig så mycket är för att det lyser igenom så tydligt att du älskar att blogga och att det inte är något du bara gör för pengarna och för uppmärksamheten. du gör det för din skull, och för vår skull. du är en av de som lägger ner mest tid, energi, hjärta och själ på sin blogg. inget inlägg är meningslöst här, alla känns genomtänkta och skrivna med kärlek. och trots att det finns en del romantisering och sagokänsla på din blogg så är det samtidigt den mest ärliga bloggen jag vet. du skriver som det är, både när det är fantastiskt och när det är fruktansvärt. du skriver som det är.

  därför är det här min favoritblogg.

 6. jag har nog läst de flesta intervjuer med dig om din blogg, men blir lika fascinerad varje gång. och jag håller med anna, din passion för bloggen lyser verkligen igenom och du har en av de mest genuint äkta bloggarna om du förstår vad jag menar.

  rock on grrrl!
  puss

 7. himla bra intervju! du är så fantastisk sandra, Jag mår bra varje gång jag går in på din blogg och ser dina roliga inlägg, känslosamma texter och så mycket mer. Sluta aldrig blogga, För du är verkligen one of a kind. kram

 8. Jag håller så hundra tusen med vad Anna skrev här ovan! De e helt sjukt hur fin du är och hur mycket du inspirerar!

  <3

 9. Läste det först på bloggkommentatorerna men det hade ingen länk och ja bara – ”neeeej” men så kikade jag hit och där var den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>