Kommentarer

 1. gudars, att det kan finnas så mycket fint i ett och samma kollage. jag menar, hunden med ett klippt lakan över huvudet – tror jag dör.. <3

 2. Den vita katten med svarta tassar och med det blåa vackra halsbandet, men med ögon ännu blåare och vackrare – det är min favorit. Oj sicket vackert kort.

 3. SD gräver sin egen grav, Zlatan gör 4 helt j*vla fantastiska mål och du lägger upp världens mysigaste inlägg! Sjukt fin dag i allmänhet!

 4. Är det någon som vet vad den urgulliga hårbollen näst längst upp är för ras?! Det var nog det sötaste jag sett i valpväg, är den ens på riktigt?

 5. Fint inlägg, fast tycker inte du att det är hemskt med djur på zoo? Undrar ibland lite över hur du tänker när det gäller gilla djur men äta dem. Alltså jag är inte så mycket emot själva djurätandet utan snarare att djuren får lida så mycket och har extremt tråkiga liv den korta tid de lever i den industriella djurhållningen. Men du kanske endast äter djur/ägg/mjölk från djur som har haft det hyfsat bra när de levt? Menar liksom inte att göra påhopp men jag är en sån som har svårt när man gör skillnad på söta djur och ätdjur. Tycker till liksom inte att det är hemskare att äta en häst eller en hund jämfört med en ko eller en gris.

 6. Åååh på dom näpna små taxarna, och lilla hunden vid trappan! Påminner mig om mig hund som valp då hon var för liten för att ens gå upp för två små trappsteg, då stod hon där nere och skällde tills någon kom och bar upp henne <3

 7. Det kan inte vara sant att det finns så mycket vackert. Och du lyckas hitta de mest udda karaktärerna, jag tänker sista katten. Det är inte sant. Djur är för vackra.

 8. Malin – ja! <3

  Sofia - Nej GUDARS va fint!

  Nea - nej zoon ar oftast sorgliga, men vissa undantag (tex kolmarden eller LA zoo ar bada hemskt fina.) Man far inte glomma att inga djur langre fangas i det fria for att hanga pa zoon, utan det ar oftast djur vars mammor har dott, som hittats skadade eller av annan oklar anledning inte kunde levt i det fria som bor pa zoon. puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>