livet genom andra kameror.

Jag tänkte att vi skulle ta oss en liten titt igen på vad som hänt i mitt liv genom mina fina vänners instagram.


Jag och Mathieu jobbar på olika caféer nästan varje dag. Vi hoppar runt genom Soho, dricker olika slags kaffe och te och skriver, tänker och har ångest ibland också. Och pratar hemligheter förstås så fort vi inte orkar tänka på reklam.


Dagen då jag fick ett bud med rosa kanelbullar till jobbet! Var jobbets mest populära i en kvart tills de tog slut.


En rolig gubbe vi träffade på gatan. Vi funderade efteråt på vem som var inuti, så himla kort, ett barn?


Otroligt pepp på att öppna ett tuggummipaket.


Jag och Andrew  i lördags när vi jobbade hemma hos mig.


Spelar TV-spel under stormen förrförra veckan.


En pumpa på huvudet under ännu en jobbsession på café.


En till arbetsdag på ett nytt café. Den här gången med mozzarellamackor till frukost.


På upptäcksfärd på utomhusmuséet i Storm King.


Joakim tycker det är roligt att det alltid fastnar hår på min mössa. Är mest nöjd över hur långa mina ögonfransar blivit av det där revitalash, kan verkligen verkligen verkligen tipsa!


Spice Girls!


Jag och Joakim gör lite ansiktsmask en måndagskväll.


Förra veckan när jag och Christian åt på Meatballshop och pratade igenom allt som har hänt i våra liv på sistone. Christian är världens bästa person att prata med, berättar allt för honom och han har så kloka svar tillbaka.


Storm King igen.


Chrissy fotade av min kameraskärm kvällen den blev stulen. Så det här är det enda fotot som finns från den natten. Så himla bra natt med så himla många fina foton : ( aja.


Avslutar med en Geri-bild kokandes nudelsoppa till middag. Önskar jag kunde få vara Ginger Spice exakt varenda dag.

Följ mina vänner här om ni vill:
Matilda
Joakim
Aviva
Mathieu
Fanny
Chiara
Chrissy
Christian

.

My life through my friend’s instagram pictures.

sandra
 1. sara skriver

  jag blir alltid glad av att se dig. kanske måste jag dock sluta läsa din blogg varje dag för jag har drömt om dig två gånger nu. hoppas så mycket på att jag inte låter som en creepy stalker eller något, det är verkligen inte meningen. haha. hoppas att allt är väl med dig och att solens skiner på dig.

  ps. här kommer en tisdagslåt om du orkar vetja. urban photographer med urban cone. det var allt. tjipp!

 2. m skriver

  åh, den roliga gubben är ju hunden från adventure time! knäppaste barnprogrammet.

 3. Linnéa skriver

  Wow, åh, fint. Kul att se allt från ett annat perspektiv, liksom. Och hade ingen aning om att ni hänger på caféer och skriver reklamidéer. Låter ganska så hur mysigt som helst.

 4. J skriver

  vad söt du är! med pumpa på huvudet och allt, haha

 5. Jessica skriver

  Läkemedelsverket har gått ut och förbjudit revitalash och neulash att fortsätta sälja sina produkter på svensk marknad, då de innehåller prostaglandiner. Läs mer på deras hemsida (Läkemedelsverkets alltså).

 6. Malin Aurora skriver

  Helt underbart mysiga bilder!

 7. Vicky skriver

  caféhäng. bäst. längtar tills jag också kan jobba på caféer och inte bara plugga till tentor fast jag visserligen tycker om att plugga med.

 8. Bodil skriver

  Men åh, ni träffade ju Jake från Adventure time! http://en.wikipedia.org/wiki/Adventure_Time

 9. Ella skriver

  Är helt DÖ-AVIS för att ni träffade på Jake (vad är jag, 12?). /Du är superfin som vanligt.

 10. Anna skriver

  Tänkte precis skriva det Jessica skrivit. Det finns roliga biverkningar som t.ex. förändring av ögonfärg(!!). Detta gäller i princip alla ögonfransförlängare.

  Men! Åååh vad härligt med ett jobb som fattar att man inte alltid måste vara på jobbet för att jobba. Så vill jag ha det! Hur gör man för att söka jobb i USA förresten? Bara att leta runt på nätet och söka söka söka? Eller? Jag råkade lämna mitt hjärta i New York i vintras. Känns som att jag borde åka tillbaka och bo där, det känns liksom lite svårt att leva på ett annat ställe än sitt hjärta.

 11. josefin skriver

  Var köper du din/dina söta krage/kragar? så himla fina.

 12. Susanne skriver

  Vilken kul idé för ett blogginlägg! Helt underbara bilder.

 13. Elvira skriver

  Har också hört hemska saker om Revitalash, att det fungerar utmärkt först och sen kommer biverkningarna smygandes. Ett blogginlägg jag hittade om en som testat och råkat ut för biverkningar: http://bythobias.blogspot.se/2012/03/varning-for-neulash-och-revitalash.html :(

 14. Caroline. skriver

  Du är så himla vacker och verkar vara en sådan stark kvinna, hoppas att du mår bra och allt kommer ordna sig. :)

 15. Ula skriver

  Aww you’re a lefty! Left handed people are the best :D

 16. Elin skriver

  Asså, jag tror jag är lite kär i Mathieu…

 17. kajsa skriver

  Ögonfransserum är farligt. Kolla läkemedleverket. Slutade precis själv med revitalash. Vill inte bli blind.

 18. h skriver

  Hej Sandra!
  Jag har en fråga till dig! Jo du är ju feminist och det är ju klart man ska vara det så jag undrar lite hur du resonerar kring det när det kommer till musik. Har lyssnat på din 60-tals lista senaste dygnet och en av låtarna där är ‘He hit me- and it felt like a kiss’ av The Crystals. Den handlar om en tjej som blir slagen av sin kille för att hon har varit otrogen men hur bra hon tycker att det är för det visar att han bryr sig och hon förtjänar det ju! Hur sjukt?!?!?! Jag googlade lite och tydligen skrevs sången då en vän till kompositörerna blev slagen av sin pojkvän, de undrade varför hon stannade kvar i relationen och hon svarade ungefär det som senare blev texten till sången. Så visst kan man hävda att de ”ger en röst” till slagna kvinnor men ändå.. Vad är det för röst liksom? Även när man vet bakgrunden till låten tycker jag att den är lite sjuk och budskapet helt åt helvete. Och för dom som kanske bara lyssnar och typ: ”mm..ja så kan man ju faktiskt tänka”.

  Okej så det jag undrar är helt enkelt om du tycker att man kan lyssna på sånna här låtar för att ”det bara är en gammal härlig sång” osv. Att det bara är lite löjlig text från 60-talet man inte ska bry sig om. Att det finns viktigare saker att ta tag i?

  Jag funderar själv mycket på sånt här så det vore spännande att höra hur du tänker :)

 19. Daniella skriver

  Den gula saken är hunden Jake från Adventure time!<3

 20. L skriver

  Åh! Mer av andrew i bloggen tack! Han var ju snygg han ;)

 21. Alva skriver

  Avis på Christian. Han verkar så HÄRLIG

 22. Alva skriver

  Avis på Christian. Han verkar så härlig!!!

 23. Ronja skriver

  TILL ALLA LÄSARE (okej bara en specifik men ändå)

  för ett tag sedan hittade jag en tjejs blogg för hon hade kommenterat någonting någon gång på sandras blogg men hittar inte henne igen!! någon/kanske hon måste hjälpa mig

  tjejen hade precis flyttat till england (kanske en-två månader sedan), hade kvar sin pojkvän här i sverige och skrev fina texter om hur mycket hon saknade honom osv. NÅGON MÅSTE VETA!

  /desperat

 24. sandra skriver

  Min syster hade redan långa ögonfransar från början och fick fantastiska ögonfransar efter ögonfransförlängningsmedel (långt ord!) men när hon slutade använda det tappade hon väldigt mycket ögonfransar, de växer ju tillbaka men få inte en chock när det händer.

 25. sofia skriver

  om du behöver något att skriva om får du gärna ge tips på vad man kan göra när man studerar och lever på csn (alltså när man är pank i tre veckor eftersom pengarna försvinner fortare än man vet).

 26. marire skriver

  så mange magiske øyeblikk!

 27. marire skriver

  så mange magiske øyeblikk!

 28. hanna skriver

  Fina bilder, men det verkar dumt att tipsa om (eller för den delen använda) medel som inte får säljas eftersom de kan vara farliga för ögonen. Ja de får väl säljas i USA, men de är ju inte nyttigare där för det.

 29. Ida skriver

  Vilket finfint inlägg! Jag skulle med vilja jobba på olika caféer varje dag!

 30. Ellen skriver

  Not completely unrelated to this post, but I just wanted to confess a little of a crush I have on Niotillfem :) It’s its own universe, or better, a really cosy, warm lounge to hang in. One room with old red velvet cinema chairs, smell of popcorn and art deco perfume, cognac and handsome boys in the dark… One room with flags and flower satin cushions, fragile china tea cups, cupcakes and many cute dogs… Another room is a roof terrace, with all the million stars, city lights, city noise, red wine, messages on the concrete wall, no tomorrow, kisses and each hand holding a friend… You seem like such a fun person, Sandra – anyone having you as a friend is lucky, and probably rarely bored. So thank you, for a great place to hang :)

 31. Annika skriver

  Hm. Ditt liv verkar lite mer spännande än mitt.
  Det måste vara kanelbullarna som gör det ;-)

 32. Anna Martina skriver

  Du och gulagubben verkar vara ungefär av samma längd, du borde frågat om du fick låna kostymen till nästa halloween. För övrigt att du sötast!

 33. Sara skriver

  Hej! Jag tänkte bara lämna en kommentar här angående Revitalash, men såg att andra redan skrivit. Såg nyhetsmorgon där läkemedelsverket gick ut och rekommenderade att man INTE använder dessa produkter. Googla biverkningar och negativa sidoeffekter så ser du nog själv. Var försiktig med din kropp och ”mirakelprodukter”! Kram!

 34. Matilda skriver

  Du har sån jäkla skön stil! Älskar kissekatt-tröjan.

 35. Sofia - Londonbloggen skriver

  Oj, sluta genast använda den där mascaran, den låter ju jätteotäck!
  p.s älskar tuggumibilden!!

 36. Sandra - Breakaway skriver

  Det är så kul att läsa/se bilder från ditt jobb! Jag tänkte baka kanelbullar snart. Jag hittade pärlsocker importerat från Sverige i min mataffär! Dock inte rosa ;)

 37. bella skriver

  Åh sån fail med revitalash. Har alltid haft superkorta ögenofransar och nu fick man värsta bambifransarna….men tydligen kan man ju förutom skador också få en annan ögonfärg!!!(läskigt)och pigmentfläckar på huden….så jäkla trist!

 38. sandra skriver

  Alla som varnar om reviatalsh – tack for tipsen! Har sett varningarna i sverige faktiskt, dock inte sett nagot har? inget har hant med mig an sa jag fortsatter nog lite till. Men ja, ska inte tipsa om det igen.

  Josefin – cos!

  h – jo den laten ar ju hemsk. Jag alskar sextiotalet och musiken. Men det ar ju ett faktum att det var femtio ar sedan och jamstalldheten ar ju rejalt mycket battre nu an da. Klart jag tycker man kan lyssna pa sadana latar, vi ar val tillrackligt kloka och vettiga for att inte borja tycka sa? Precis som Mad Men beskriver en tid da kvinnor behandlades pa ett helt annat satt tycker jag man kan lara sig likvardigt mycket ur musiken. Tror det ar viktigt att minnas sin historia och inte tro att det alltid har varit som det ar nu.

  Ellen – <3!!!

 39. Anna skriver

  Hej Sandra! Jag gillar dig. Jag har en fråga – du verkar vara så himla bra på att koppla bort jobbet när du är ledig och bara vara…ledig. Trots att du förstås har jättemycket att göra på arbetet så känns det som att du har så mycket annat som är du och lika värdefullt. Har du några tips för hur man liksom gör? Jag känner att mitt jobb tar över mig – jag tänker på det det första jag gör när jag vaknar och det sista när jag somnar och på natten också. Älskar mitt jobb, men på sistone är det som att det liksom äter upp allt som är jag. Vad göra? Ps. Jag är också copywriter. Nybliven.

 40. elina skriver

  Till Ronja: Du kanske menar Hanna? ( http://magazine.trendsales.se/blogs/hannabergstrom)
  Läser hennes blogg och det låter precis som henne!

 41. mimmi skriver

  ronja: fyrakatter? har precis upptäckt den här genom, verkar stämma : ) blogspot kanske, eller wordpress, datorn segar nu!

 42. Oona skriver

  Jag tycker att dy är mycket vackert, eftersom du skrattar och ler i nästan alla foto. Lyckliga människor är vackra

 43. Levinia skriver

  Hej Sandra!

  en kort grej innan jag faktiskt ska säga det jag vill. jag använder Beautylash av ReflectoCil, de ska inte ha några biverkningar pga att det inte är hormoner i dem. så, tips om du inte vill byta ögonfärg.

  så. Du jobbar ju med reklam, jag har inte läst din blogg så länge så vet inte om du kanske svarat på detta innan, men jag är lite inne på reklamspåret, dock inte lika utvecklad i min kreativitet som du, och undrar väl mest hur det är att jobba med det? just nu känns det typ som det perfekta jobbet för mig, undrar om du kan dela med dig lite av pros and cons?? tack på förhand! kram

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem