löskrage hit och löskrage dit.


Jag får en del kommentarer om mina kragar, var de är ifrån och så. Hörrni, de är från COS.


Såhär ser den ut på riktigt när man inte har tröja över. Jag har två stycken, en som ar rundad och en som ar rak och mindre, som på bilderna. Jag tror de finns kvar i butikerna? Vet inte riktigt.


Jag tycker löskragar i överlag är en genial uppfinning när vintern närmar sig, eftersom man blir uppklädd utan att behöva tvätta massa skjortor hela tiden. Vet också att Zara, Asos och Topshop har många fina löskragar. Och second hand förstås, men de brukar oftast vara i lite ömtåligare, sirligare laget, jag tycker om när det är kritvitt och ser verkligen ut som att det är en skjorta därunder. Nu vet ni! puss

Blev inspirerad av mitt förra inlägg och blev en katt i detta förövrigt.
.


Got some questions about the collars I wear all the time. They are from COS and I love’em.

Kommentarer

 1. Kragen är söt, men effekten blir lite lustig, det ser ut som att du har en helt ärmlös skjorta på dig under tröjan. Och ärmlös skjorta är inte direkt min grej. Jag skulle göra tvärtom, välja en krage som inte ser så mycket ut som en riktig skjorta. Men smaken är ju som, ja ni vet, och jag tycker som sagt att det är sött i vilket fall. Bara sött och lustigt i kombination.

 2. Kattgrejen tycker jag snarast är lite obehaglig, detta konstanta barnbeteende och försök att klä se ut som ett barn, och så det här på det, det är för mig obegripligt.

 3. Kan du snälla länka den arga kärlekslistan du länkade i kommentarsfältet för ett tag sen? Jag tappade bort den och vill lyssna… :(

 4. sandra kan inte du tipsa om dina favoritapps på mobilen? typ den nu använde nu när du ritade kattöron? vore så kul med lite nya kul apps!

  kram
  Appomanen

 5. well meeow! :)

  kan inte du ocksa beratta vart man kan hitta fina koftor (bara fryser om kvallarna pa nattaventyren…)? typ din gula eller din rosa?

  puss!

 6. Hanna – haha, roligt du ar :) klar mig som ett barn gor jag ju verkligen inte. men visst visst.

  Hej – anvander ordet i overlag jamt, tycker det passar inte lite har och var och sedan spelar det kanske inte sa stor roll om det ar korrekt eller inte!

  Michaela – den e ju hemlig..

  Anna – jag har gjort det! sok pa typ ”shazam” sa borde du hitta. Kattoronen och sant har jag lagt pa sjalv i photoshop.

  Emma – bade den gula och den rosa ar fran gina tricot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>