new blog header. ♫

Som ni kanske har märkt fick jag en ny header till bloggen imorse. Jag tänkte att det var på tiden helt enkelt. För att fira kan vi ta en titt på mina andra genom åren vetja.


Min första header! Kom till under 2007. Min vän Julia specialbeställde en niotillfemtårta som vi fotograferade av på mitt köksbord. Sedan åt vi upp den. Min kompis Miki gjorde redigeringen.


Har alltid varit ett fan av Caitlin Shearers vackra illustrationer och frågade om hon ville rita en header till min blogg. Hon hade aldrig gjort ett sådant uppdrag innan och tyckte det lät toppen. Nu har jag sett hennes illustrationer på många andra bloggar så det är himla fint ändå!


Efter att jag färgat håret kände jag att det var dags för en uppdatering igen och frågade Caitlin om hon ville rita min nästa och det ville hon! Blev i en av mina mest använda outfits under det året tillsammans med mina favoritböcker.


Hon gjorde även en större version som är fin också, men det slutade med att jag valde den enklare. I den fanns en bild på min första kärlek Stålmannen, hundtavlan av Michael Sowa som jag hade på min egen vägg då, en affisch på New York, min Whyredklänning och en filmposter på Paraplyerna i Cherbourg.


För min nya header frågade jag fantastiska Jenny Mörtsell som gjorde den här som jag tycker om så väldigt mycket. Utifrån den här och den här bilden. Tycker det blev megafint, hoppas ni gillart.

-

Translation.
Have a new blog header made by talented Jenny Mörtsell. 

sandra
 1. Charlotte skriver

  Ja jag gillart! Superfin och charmig! Man blir glad av den! Finast av alla dina headers hittils.

 2. Fanny skriver

  Att jag kommer ihåg din först header, det måste ju va flera år sedan! Knäppt. Gillar för övrigt den nya också, Jenny Mörtsell är otrolig..

 3. sara skriver

  jag tror att jag kan svara för nästan alla när jag säger: vi älskar’t!

 4. Malin skriver

  Jag gillar den väldigt mycket! Jag gjorde en ny layout på min blogg igår. Det är kul att ändra lite ibland.

 5. lisa skriver

  superfint!

 6. Emma skriver

  Så.Himla.Fin.

 7. Alexia Dahl skriver

  älskar den nya!

 8. rey skriver

  jäkla geni till header faktiskt

 9. fröken K | vill bli amatörfotograf skriver

  Finfin header. Alla är fina, men de blir bara finare och finare. :)

 10. Emelie skriver

  Tycker det blev asbra! Jag får ångest över min header väldigt ofta och gör ca en ny varje vecka för att sedan ånga mig precis i publiceringsögonblicket. Så den gamla blir alltid kvar. Men den är ju fin och gjort av papper och en sak och sånt är ju fint.

 11. sonia skriver

  Riktigt vacker! Älskar att du hyllar konstnärer och inte väljer vanliga fotografin!

 12. Mika skriver

  Gillart? Älskart!

 13. marire skriver

  liker kjempemasse!

 14. matilda skriver

  Den du har nu ser mest ut som du av alla faktiskt! Dom andra är fina, men den sista har hittat dina ansiktsdrag på ett bättre sätt tycker jag :)
  super fint

 15. Peter skriver

  Simpla teckningar tycker jag.Typ bara lagt ett smörpapper över bilden. Ingen känsla för skuggor alls. Gå till en av killarna som sitter och tecknar vid Central Park och du får något som är 10 ggr bättre.

 16. Madeleine skriver

  Please don’t ditch the sweet n crooked ”Translation” letters pleeeease! :) I love them!

 17. olivia skriver

  åh va roligt! den är verkligen superfin!

 18. Emelie skriver

  Vilket sammanträffande! Jag målade mig en ny header idag jag också, förändringarnas tid kanske nu på senhösten/vintern?:)

 19. Ida skriver

  Superfin!! Känns mer som du just nu. :)

 20. kajsa skriver

  den nya är HUR. FIN. SOM. HELST!!!!! puss och kram

 21. Synne skriver

  Gratulerer! Så fin du og den er!

 22. Gunilla H skriver

  Peter! Du (och alla!) borde kolla in andra illustrationer av Jenny Mörtsell på http://www.jedroot.com/illustrators/jmm/mortsell-portfolio.php hon är en otroligt skicklig illustratör med ett eget uttryck.

 23. E skriver

  jag ÄLSKAR ditt leende. Så sjukt duktig var hon också, jag menar, håret?!

 24. Ellen Lindberg skriver

  Den nya är så himla fin!

 25. Linda skriver

  Riktigt fin!

 26. cheyenne skriver

  it looks lovely!
  i really like your first one as well – that cake looks delicious!
  xo, cheyenne

 27. s skriver

  så härliga de är alla.

 28. emma skriver

  Jättefin ny header! Min favorit

 29. Jannica skriver

  Superfin!

 30. sandra skriver

  Peter – ah gå du till killarna du. jag stannar kvar här. kolla jennys portfolio, hon är magisk.

 31. rebecka skriver

  finaste hitills!

 32. Victoria skriver

  Så fina allihopa! Själv har jag följt med sen den andra headern :)

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem