new blog header. ♫

Som ni kanske har märkt fick jag en ny header till bloggen imorse. Jag tänkte att det var på tiden helt enkelt. För att fira kan vi ta en titt på mina andra genom åren vetja.


Min första header! Kom till under 2007. Min vän Julia specialbeställde en niotillfemtårta som vi fotograferade av på mitt köksbord. Sedan åt vi upp den. Min kompis Miki gjorde redigeringen.


Har alltid varit ett fan av Caitlin Shearers vackra illustrationer och frågade om hon ville rita en header till min blogg. Hon hade aldrig gjort ett sådant uppdrag innan och tyckte det lät toppen. Nu har jag sett hennes illustrationer på många andra bloggar så det är himla fint ändå!


Efter att jag färgat håret kände jag att det var dags för en uppdatering igen och frågade Caitlin om hon ville rita min nästa och det ville hon! Blev i en av mina mest använda outfits under det året tillsammans med mina favoritböcker.


Hon gjorde även en större version som är fin också, men det slutade med att jag valde den enklare. I den fanns en bild på min första kärlek Stålmannen, hundtavlan av Michael Sowa som jag hade på min egen vägg då, en affisch på New York, min Whyredklänning och en filmposter på Paraplyerna i Cherbourg.


För min nya header frågade jag fantastiska Jenny Mörtsell som gjorde den här som jag tycker om så väldigt mycket. Utifrån den här och den här bilden. Tycker det blev megafint, hoppas ni gillart.

-

Translation.
Have a new blog header made by talented Jenny Mörtsell. 

Kommentarer

  1. Att jag kommer ihåg din först header, det måste ju va flera år sedan! Knäppt. Gillar för övrigt den nya också, Jenny Mörtsell är otrolig..

  2. Tycker det blev asbra! Jag får ångest över min header väldigt ofta och gör ca en ny varje vecka för att sedan ånga mig precis i publiceringsögonblicket. Så den gamla blir alltid kvar. Men den är ju fin och gjort av papper och en sak och sånt är ju fint.

  3. Den du har nu ser mest ut som du av alla faktiskt! Dom andra är fina, men den sista har hittat dina ansiktsdrag på ett bättre sätt tycker jag :)
    super fint

  4. Simpla teckningar tycker jag.Typ bara lagt ett smörpapper över bilden. Ingen känsla för skuggor alls. Gå till en av killarna som sitter och tecknar vid Central Park och du får något som är 10 ggr bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>