Kommentarer

 1. Hej! Jag undrar också om du vet om man kan göra armbandet på klockan mindre? De har många fina klockor från asos men det står inte hur ”stort” armbandet är så vågar inte beställa ifall t skulle vara för stort och bara åka runt på armen, kanske kan du mäta din klocka? eller arm?

  hihi tack!

 2. mm och alla andra som undrar om storleken – ja, deras ur ar ganska stora i handleden, min ar for stor for mig. men det ar bara att ta det till en urmakare sa forminskar dom!

  elin – har ju amerikanskt asos, sa lanken funkar nog inte. kolla bara i deras klocksektion! kram

 3. Hej sandra,

  Jag har också den amerikanska asos, och jag har nu suttit och tittat igenom hela deras ”watches” category, men jag kan inte hitta denna klocka!

  SKulle inte du snälla rara kunna länka ?
  eller ÅTMINstone skriva ut namnet på¨själva klockan så att jag kan söka rätt på den via det?

  Tack snälla!

 4. men nej vad fin. Jag har en klocka där solen och månen tittar fram i tur och ordning och visar vilken tid på dygnet det är. det är helt magiskt.

 5. hey!
  den klockan skriker mitt namn. bara måste ha den! main fråga är, tar inte batteriet slut pga de skuttande kaninerna? ps. mycket mycket fin, orginell och inspirerande blogg, långt ifrån lika många andras bloggar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>