one photo every hour. sunday.


10.00
Vaknar och äter frukost i sängen. Två finncrisp med cheddarost och philadelphia-ost, ett ägg och pepparmintste.


11.00
Gör mig iordning för dagen.


12.00
Går till jobbet. Det är femton grader ute, så himla bra. Stormen gjorde ju så att det började snöa här och allt möjligt, men nu är vi tillbaka till fint New York-väder igen. <3


13.00
Jobbar. Här sitter jag och Mathieu om dagarna!


14.00
Jag, Andrew och Mathieu går och handlar lunch.


15.00
ALLTSÅ.


16.00
Fortsätter jobba. Skriver ett reklamfilmsmanus om en struts, varför inte.


17.00
Klar! Går ut i kvällen in i West Village.


18.00
Handlar mat för veckan. Morötter till exempel.


18.30
Går till Sockerbit och köper julmust och godis.


19.00
Går hem och bloggar. Försöker tänka ut vad jag ska skriva till er i veckan men kommer inte på något alls?


20.00
Dags för middag.


20.30
Det blev spaghetti med champinjoner, tomater, lök, zucchini, mozzarella och cheddarost. Fina fisken. Jag är förresten med i den där Vecko Revyn som skymtar till vänster, tror den är ute nu? Tipsar om grejer att hitta på i Tokyo.


21.00
Börjar titta på en film. Spork heter den, men kan inte koncentrera mig och stänger ner den. Får titta en annan dag, verkade helt okej.


21.30
Joakim kommer hem och äter någon slags burrito.


22.00
Avslutar min söndag med godis.
.


My sunday, one photo every hour. Please click ”in english” below FAQ to read the captions.

Kommentarer

 1. åh Sandra, jag älskar din blogg! vill åka till New York NU NU NU! verkar vara supercoolt, superfint och supermysigt där!
  kan du inte skriva ut receptet på den där pastan? såg gott ut! =)
  och jag undrar, vad gör Joakim nu när han är i NY? jobbar? (he is gorgeous btw! hihi)

  kram!

 2. Jag tycker typ att draghundar är snäppet juligare än någonting annat! Borde inte tomten ha draghundar för sin släde istället för renar?

 3. Skönt att börja vid 12.00 fast ganska oskönt att det var söndag, kan jag tänka mig. Och ja, vad hittar Joakim på för spektakel? Trodde han skulle vara med i varenda mening och på varenda bild nu när han är på besök, men icke. Söndagsgodis är bäst.

 4. Undrar också vad Joakim gör på dagarna? Jobbar han hemma hos dig eller sitter han och jobbar på caféer osv? har Joakim träffat någon flicka i NY? :)

  Jag sitter och ruttnar på jobbet och ska snart iväg och lära mig danska. Måndagar är väldigt långa och mörka här, vill fly fältet idag känns det som.

 5. Aw working on the weekend stinks. At least you made the most of it and haven’t complained here.
  Kind of funny, but in your third picture there’s a large brick building. I used to work there!!!

 6. Here’s an idea of what to wrote this week – a ”reportage” with the road tou walk to job every day. Pics of thing you pass by, shops you stop at, shop windows you gaze at, maybe people you meet on your way and so on. Things you think of on your daily walk to the office :)

 7. i veckan skaffade jag spotify premium och idag var jag ute på en riktig långpromenad på 1,5 timme. och jag ville mest tacka dig, för du hade länkat ” world’s best songs ” och det var ju fantastisk musik, jag gick runt och bara log som en idiot, för det var så mysig blandning på musiken. har varit ganska mätt och trött på dagens musik, som känns likadan när det spelas på olika radiostationer, men nu fick du mig att hitta tillbaka till glädjen. det slutade med att jag lät listan ligga igång under tiden jag diskade, städade och tittade på tv. jag stängde av ljudet på tvn och bara satt med en kopp tee med honung och lät din lista spelas , så tack gullunge :)

 8. Åh jag ÄLSKAR när du har ”ett foto i timmen inlägg”, mer sånt!
  Och jag måste bara gå och köpa Vecko Revyn för jag ska nämligen till Tokyo i mars och behöver massa bra tips :)

 9. Hej Sandra! Måste bara fråga var man kan köpa örtsalt i new york, alltså herbamare eller trocomare (den som är på bilden)? min syster har flyttat till andra sidan atlanten över året och det vore så fint att kunna säga till henne vart hon finner detta, då det är typ det enda hon riktigt saknar med sverige.. vilket i sig kanske är lite tragiskt. Tack för fina texter! kram

 10. Undrar också om Joakim, känner han många i stan eller? Och bor han hos dig hela tiden? och vad jag förstår frilansar han väl, men vart håller han hus på dagarna? :) Förresten kan inte du låta någon skriva ett gästinlägg någon gång eller så? Och det var längesen du skrev en sån här finfinfin text som känns, älskar dem!

 11. SPORK! Tokig film. Framförallt det om The Oz och inte The Wizard of Oz. Massa annat kul också och viktig identitetsdebatt, se snart!

 12. m + alla som undrar om joakim – joakim ar frilans designer och art director sa han kan jobba lite overallt. han jobbar mot sverige, ibland sitter han pa cafeer och ibland sitter han hemma och jobbar! krampuss.

  sanna – vad fint!

  Marre – har en tokyoguide under reseguider har i hogra ramen!

  Felicia – kopt det i mataffaren bara! puss.

  Matilda – ar copywriter pa en reklambya.

  Lovisa – storlek small!

  Cissy – ikea! finns pa barnavdelningen.

  O – joakim bor hos mig! Han kanner ganska manga i stan. puss

  Tilda – urban outfitters!

 13. I actually don’t understand how many hours do you work for a day?
  Because it seems from this post; it starts at 12.00 then ends at 5.00 !

  So curious about this!! :)

 14. Hejsan Sandra!
  Jag undrar om du ibland råkar göra sådant som du sedan kanske ångrar när du festat lite för hårt. Det har nämligen hänt mig.. Hur tänker du om att hångla med främlingar eller säga konstiga saker när folk du känner ser och hör? För mig blir det någon slags pinsam/ångest/skäms/vad-ska-de-tro grej. Vet att man inte behöver känna så men jag kan inte hjälpa det.
  Tack för att du delar med dig så mycket av dina tankar!
  Kram

  P.s …och hur tacklar du det ”dagen efter” med dina vänner i så fall? d.s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>