Q&A part 12. video edition.

Här kommer lite fler frågor från frågestunden, idag i videoformat. Det är många frågor kvar för er som undrat, det tar lite tid att svara så de får dyka upp lite då och då på bloggen. Denna gång tar vi upp tv-serier, morgontrötthet, champagne och fina saker som hänt.

(och det är mitt facebook som låter, inte ditt…)
.


Q&A part 12, in video. No questions in English this time. Sorry so sorry.

sandra
 1. Frida/Dezdemona skriver

  Dina frågestunder är så bra! Jag gillar hur du delat upp dem den här gången

 2. Natalie skriver

  Sandra! Du er så fin :-)

 3. Anna skriver

  Haha hade ingen som helst aning om att mathieu uttalades så!! Coolt!

 4. Emelie skriver

  Gillade verkligen ditt leende när du berättade om skämtet, det var så glatt och smittsamt att jag själv log lika stort framför datorn.

 5. Linnéa skriver

  LOST, ja! Bäst i världshistorien. Har bara sett till säsong fem dock. För han och jag såg den tillsammans och sen flyttade jag till London, så nu har vi paus. Paus från Lost alltså, inte varandra.

 6. Linnéa Johagen skriver

  det här är en av mina bästa grejer, dina frågestundssvar. och jag har haft flera säsonger på datorn av breaking bad på datorn länge nu men aldrig orkat se, men nu vet jag ju att jag måste det. kul!! du är ju världsfin och hoppas du också får en bra novembervecka utan storm och sånt. puss och kram!

 7. manda da manda skriver

  jag ställer alltid 8 alarm varav ett av dem är 2 timmar innan jag ska upp. då kliver jag upp, rengör ansiktet och sen lägger jag mig och sover igen i de där två timmarna. fantastiskt skönt.

 8. The Wallflower skriver

  du må se parks and recreation!

 9. Pauline skriver

  Vad roligt att du gillar Lost! Så himla många som säger att det är töntigt när de bara sett två, tre avsnitt. Jag tycker jättemycket om season two när de precis har upptäckt ”the hatch”. Så många ”OH MY GOOOD-moments”. Love it

 10. olivia skriver

  åh älskar dina videosvar

 11. Thessaly skriver

  Ditt smink är helt perfekt här! Du passar ju jätte bra med lite mörkare läppar. Får man fråga vad det är för läppstift?

 12. Lina lundstedt skriver

  Vad gör man I’m man är lite över 25 och besatt av någons liv sim man inte är vän med på destruktivt vis? Fast man har kille och barn och borde vad nöjd med det man har, men det är man inte utan maniskt kontrollerar utgångar med vis att parasitera. Vad beror detta på mig omogenhet i livet? Otrygghet? Vad ska jag göra??? Alltid vilja vara bäst, aldrig inse när det är över. Aldrig förstå när jag gör fel…. Vem kan hjälpa mig, åren går och går och jag är samma person… Samma beteende, inser aldrig när jag gör fel ska alltid vara bäst…

 13. Malin Aurora skriver

  Åh du är så himlans söt!

 14. Synne skriver

  Min favorittserie er også LOST. Noe helt, helt utenom det vanlige. Nå ser jeg på Misfits, som er litt i samme sjangeren, men herlig britisk med aksenter og sjarm deretter. Anbefales!

 15. elin skriver

  du är typ den sötaste jag sett. helt seriöst.

 16. a skriver

  Jag tror att jag skrev en kommenter för ett par år sedan, eller så tänkte jag bara göra det utan att det blev av. Men det jag skrev (eller tänkte skriva) då var att jag var så lycklig för att jag efter alla år utan någon plötsligt hade fått någon. Och jag som bara hade trott på kärlek för att jag sett det i filmer och läst det på din blogg fick plötsligt känna hur det var på riktigt. Jag har varit konstant nykär i tre år nu och inte slutat älska minsta lilla del av honom, som nu varit min sambo i två år. Och det har inte bara varit fina år för vi har bråkat mycket och ofta varit osams, men för det mesta har vi såklart varit glada och haft ett kärleksfullt förhållande. Men för cirka två månader sen flyttade han en dag hem till sin mamma och sa att han inte ville bo med mig längre, men fortsätta vara tillsammans, och jag fattade ingenting men tänkte att det skulle gå bra ändå.
  Nu har han fått en ny lägenhet och han hör aldrig av sig och bara är med sina kompisar hela tiden utan att någonsin bjuda med mig, så jag var tvungen att fråga ”vill du ens vara tillsammans med mig?” och han sa ”nej inte just nu”. Och jag blir bara så arg och ledsen och sårad och undrar varför han inte bara kunde göra slut med mig direkt, istället för att ta avstånd och låta mig fortsätta tro att det gick att kämpa för oss, för att sedan inse att det var slut för länge sedan..
  Men det som gör mig mest upprörd är att han inte ens verkar bry sig, efter våra år tillsammans då vi stått varandra närmst av alla och varit inte bara pojkvän/flickvän utan även bästa vänner, hur han kan bara gå härifrån som om inget hade hänt och inte ens bry sig. Jag vill såklart inte att han ska vara ledsen, men det känns så himla konstigt att han bara kan lämna vårt liv bakom sig som om det inte betytt någonting, och bara gå vidare direkt, skratta och ha kul och gå på fester med sina kompisar och vara lycklig, direkt efter. Inte en endaste dag tog han åt att vara ensam och ledsen och sörja, inte ens några timmar, efter att vi hade pratat om det åkte han direkt hem till en kompis och spelade tv-spel. Det är nästan det som gör ondast och jag vet inte vad jag ska ta mig till för jag vill verkligen veta att jag har betytt något, att jag inte är så lätt att komma över.
  Jag har gråtit nästan oavbrutet i 1½ vecka nu, sen vi gjorde slut, och ligger bara hemma och kollar tv-serier och äter för mycket mat och lyssnar på peppande jag-behöver-ingen-kille-för-jag-är-stark-nog-själv-musik för att ens orka kliva upp på morgonen.
  Och den här kommentaren blev mycket längre än jag hade tänkte, jag ville egentligen bara fråga när det går över, när man klarar av att andas igen och kan gå och köpa cigg utan svullna ögon och när man kan dricka ett glas vin utan att tänka att man måste fortsätta att dricka för då kanske det går över, och när man slutar bry sig om vad han tycker och tänker och känner, och drömma mardrömmar om att han skaffar en ny flickvän och att man själv är ensam för alltid.

 17. Vicky skriver

  alla svar är ju bara bäst och dessutom är du bara fruktansvärt gullsmart.

 18. agnes skriver

  haha åh vad kul, blev också helt paff att mathieu uttalades så! har alltid läst det som matthew, men detta var ju finare. och franskare, så det hade man väl kanske kunnat gissa egentligen.

 19. Erica skriver

  Alltså du är helt underbar <3 <3 <3 <3 <3 <3

 20. Lisa Marie skriver

  Du är så himla himla söt! Den sötaste som finns. Alltså på riktigt. <3 <3

 21. Gabby skriver

  alltså du får nog detta kanske hela tiden men gud vad du ska vara söt då! liksom hela sättet du är. får nästan ont. <3

 22. sonia skriver

  Så fint som alltid! Jag tycker dock att Glee har blivit så mycket sämre nu än vad det var den första och andra säsongen, synd. New Girl är helt underbart och måste börja kolla på Girls, alla älskar ju det.

 23. Sofia skriver

  Åh, jag har alltid undrat hur man uttalar Mathieus namn men nu vet jag ju! vad kul.

 24. Linnéa skriver

  jäkla gullis.

 25. Wilda skriver

  Finaste Sandra!

 26. Elena skriver

  Den bästa serien genom tiderna är faktiskt Fringe. Den bästa som har hänt mig typ

 27. Rebecka skriver

  ALLTSÅ. du är så sjukt fascinerande, jag blir så GLAD av att titta och lyssna på dig. kan tänka mig att du är en sådan man inte kan FÅ NOG av <3

 28. Mikaela skriver

  Alltså wow! Du är så fiin!

 29. Liz skriver

  Too bad us English people can’t understand the answers!

 30. Linnéa Johansson skriver

  Hej!
  Jag undrar var du fått Snövit som du har på locket på din dator ifrån. Så himla söt.

 31. Felicia Ander Smeds skriver

  Även om det är så enkla frågor och så enkla svar så älskar jag dina frågestunder. Ibland sätter jag på en sånhär video och har på i bakgrunden medan jag gör annat på datorn, du har en så fin röst på nåt sätt :)

 32. John skriver

  I feel bad for those who think waking up is the best part of the day… that means that their day can’t get any better.

 33. Nelli skriver

  Sandra, du är super gullig!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
🌸🌙💕✨ #vinnflygresatilljapan
Arkiv
Twitter @niotillfem