q&a part 13. video edition.


Här kommer den trettonde delen av frågestunden, i videoformat denna gång. Vi tar upp katter, hästar, London, underkläder och drömyrken! T-shirten har jag fått av min gulliga syster Mira som precis har börjat jobba på ett märke som heter Wildfox. Det står Hampton Tennis Club 1966. Den klubben hade man ju lätt velat va med i.
-.


Q&A part 13. Video edition! One question is in English.

sandra
 1. sara skriver

  lite gulligt ändå med djurfrågorna. kan liksom se dig som katt när du beskriver det, med rosett på svansen (?) <3

 2. Bambi skriver

  åååh den enorma avundsjukevågen som sveper över mig just nu alltså: jag vill med jobba på Wildfox! Så himla roligt för din syster, för wildfox är ju bästa märket i världen nästan! (Carven kanske kommer före ifs. Men sen! Sen står wildfox där!) <3

 3. Vicky skriver

  men bli zebra nu! (även svinsnygg tröja.)

 4. Maja skriver

  Igen så dog jag för att du var så söt! Men alltså. Zebran! Du hade varit jättefin!

 5. Sabina skriver

  åååh va söt du är! ”kanske spets eller så, jag vet inte… men inte några fjanterier!” åh alltså du är min bästa person <3

 6. Karin skriver

  Angående underkläder från VS kanske du vill kolla det här: http://www.naturligtsnygg.se/?p=28214

 7. Sofia - Londonbloggen skriver

  Ja, man vågar åka ensam till London. För det kan visa sig vara ens bästa beslut någonsin! Och när man är där är det enkelt att hitta både vänner, lägenhet och jobb genom denna eminenta sida: http://www.londonsvenskar.com ;)

 8. Sabina skriver

  GAAH hörrni! Vad gör man när man ser på instagram hur ens ex ”älskar” Pluras & Hellströms version av fairy tale of new york och man vill bara kommentera DET VAR JAG SOM VISADE DEN FÖR DIG!!! hatar att han ska göra allt som är ”mitt” till sitt. när vi var ihop så avskydde han håkan och nu är det ”hans” musikstil -.- är jag jättetöntig? jag kanske överdriver? men blir så sjukt irriterad. han kan fan inte såra mig sådär och sen ta den enda musik som gör mig glad ifrån mig.

 9. Lene skriver

  Ja, takk kjære Sandra, string = sååå ugly. Ikke fint på noen! Uuuuussjh, hvem vil ha trusen opp i (*****)???

  PS. Norsken var bra!!! :)

 10. Kajsa skriver

  WILDFOX. Fy fasiken vad najs för henne, hälsa grattis för tusan!

 11. nina skriver

  älskar Wildfox!

 12. thesadbox skriver

  Sabina, jag hatar också det. Att många av mina låtar, låtar som han aldrig hade fått höra om inte jag hade spelat de för honom, har helt plötsligt blivit hans låtar. Take back the music & take back the city, det är det jag håller på att göra. kram

 13. Lise skriver

  Söt du är!
  Tror du skulle se ut som min katt om du var katt! ;)
  http://ink361.com/#!/photo/333736098832084086_36171818

 14. Louise skriver

  Du har ju gjort en del new york guider och gett tips om staden. Hade du inte kunnat göra en lista med saker som man INTE ska göra? Vilka ställen man inte ska gå till, inte är värda att gå till, hur man inte ska uppföra sig osv osv :D

 15. Lisa Marie skriver

  Så himla fint. Och djurfrågorna var bara finast! Jag hoppas att jag får möta dig någon gång när du är en zebra eller en liten liten katt. Åh <3

  Sabina: Alltså du är absolut inte töntig! Sådant tycker jag också är så himla jobbigt. Men strunta i honom på Instagram och strunta i vad han tycker om. Som thesadbox skrev: Take back the music and take back the city! Gör det! Han ska inte få försöka ta det som är finast för dig. Absolut inte och du ska visa honom att han inte har gjort det heller.

 16. Du är bra och så men skriver

  EN ZEBRA ÄR INTE EN HÄST.

 17. The Wallflower skriver

  haha, elsker dette!!!

 18. Thessaly skriver

  Helt rätt! Ett bra jobb ska inte ta bort i från sömnen! Det är så skönt att vara elev, jag ser inte fram i mot att behöva vara på jobbet en viss tid varje morgon igen!

 19. Linnéa skriver

  Klart man vågar flytta till London alldeles själv! Fast jag måste erkänna att jag tvekade och var full med ångest innan jag bestämde mig, ville ju inte lämna finaste pojken hemma. Men så blev det. Och även om jag saknar honom så mycket att tårarna ibland kan börja rinna när jag lagar lunch i min ensamhet så har jag det så himla bra här. London är en fantastik stad, kom hit!

 20. Anna skriver

  Alltså, svaret på underklädesfrågan var så kul och fint! Vettig & grym underklädessmak tycker jag (om man nu kan tycka så). ”Gärna lite spets, men inga fjanterier”. Word!

 21. Lisa Marie skriver

  Du är bra och så men: Herrejösses. Har du möjligen inte läst att zebror tillhör hästfamiljen? Läs på litegranna.

 22. xyz skriver

  hej Sabina och ni andra som skriver om er musik och ex. det gör mig lite ledsen att läsa eftersom man kan säga att jag är i den andra änden. mitt ex spelade massa ny musik för mig och det som jag gillade lyssnar jag fortfarande på, några av mina favoritband idag är några av dom som han introducerade för mig. men jag kan ju liksom inte sluta gilla det bara för att det var han som spelade det för mig, eller?

 23. victoria skriver

  du är ju bara alldeles för bedårande! tror minsann jag ska be om en fika eller öl när jag flyttar till New York…

 24. Lisa Marie skriver

  xyz: Fina du. Det är klart att du inte ska göra det. Alla människor fungerar på olika sätt. Min första pojkvän spelade musik för mig som jag redan visste om men han valde alltid särskilda ballader som han och jag hånglade till. Det tog så många år innan jag slutade gråta till dem efter att vi hade gjort slut och jag blir fortfarande lite illa till mods när jag lyssnar på dem. Men jag tänker inte sluta lyssna bara för att han inte är en del av mig längre. På något vis måste man försöka vara glad ändå. En gång var de låtarna han och jag men nu är de låtarna bara jag. Och en gång var de favoritbanden du och din pojkvän men nu är de bara du.

 25. Anna Martina skriver

  Jag tänkte direkt på kattfrågan att du helt klar skulle vara en röd katt!

 26. Sabina skriver

  xyz: Nej men det är ju en helt annan sak! Om han introducerade ny musik till dig som du gillar så är det klart du ska lyssna på den! Men i mitt fall är det så att mitt ex alltid ”retade” mig för att jag gillar Håkan Hellström med flera och sa alltid att jag har sjukt dålig musiksmak, därför känns det bara tråkigt när han nu i efterhand tar över dom låtarna och gör till sina och kanske introducerar dom för nya tjejer. Hoppas du förstår <3

 27. Bella skriver

  Så fin du är! Fast tänd en lampa nästa gång, lite mörkt liksom ^^

 28. D skriver

  jag var lite förvirrad/depp och låg här i sängen och funderade på varför jag är så rädd för att leva och varför jag har så svårt att släppa taget om saker och gå vidare i livet, och kände mig lite ensam eftersom jag precis kommit till en stor stor stad helt ensam. Och jag vet inte hur jag ska förklara detta men när jag kollade på din video så började jag må så himla mycket bättre, som att du är en så varm person och det liksom märks genom datorskärmen och smittar av sig. Blev helt plötsligt lite bättre till mods. så tack!!!!

 29. Vanja skriver

  du er så fin!!!

 30. sandra skriver


  sabina – förstår att du blir lite irriterad men liksom fuck him. du är coolare.

  louise – typ hänga för mycket däruppe ovanför 14e gatan är väl ett tips. allt är roligare i downtown.

  xyz – nej såklart inte, men det är ju en annan femma tycker jag! tror mer sabina menar att han försöker göra det hon har gett honom till sitt eget när han tidigare sagt att det är dåligt liksom.

  D – puss.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
🎈🗻 hello from above the Atlas Mountains!
Arkiv
Twitter @niotillfem