swing it, shake it, move it, make it, trust it, use it, prove it, groove it.


Asså jag var faktiskt tvungen. Såg de först pa solestruck.coms instagram och fick hjärtklappning av förälskelse.


Så från och med igår bor nu ett par av höstkollektionens Buffalos som är som en hybrid av bästa Dr Martens hemma hos mig.Själva gympasko-feelingen som jag har på mina andra är avskalad och borta och nu är de bara ett par sjukt arga skor. 8 centimeter hög arghet. Vi ska ut och göra natten och möjligen en och annan dag för den delen också. Kanske i även lite argare kläder än turkosa tröjor men jag fick den av min mamma och tycker den är så fin så den fick vara med ändå.


Kan förstå om det är lite blandade meningar om de här skorna.. men huvudsaken är ju att någon är glad. Dvs jag alltså.
.


New angry platforms from the fall collection of Buffalo. Bought on solestruck.com.

Kommentarer

 1. Vadå för skilda meningar?
  Tycker de är fina iaf. Kanske skulle införskaffa ett par jag också, om man har råd..
  Med risk för att man vrickar fötterna, eller inte, jag trampar oftast fel i ballerinor och inte höga skor, haha, what’s up with that?
  Var har du köpt dem?

 2. Snygga! Jag ville alltid ha ett par Buffalos när jag gick i mellanstadiet, men hade aldrig råd. Nu känner jag mig lite för konservativ för att köpa ett par…Men jag tycker att det är utmärkt att du har flera par!

 3. Helt rätt, huvudsaken du är nöjd!

  Apropå inget alls, du nämnde att du blivit av med din kamera. Är den ovan ny eller är det din gamla utan videofunktion? //nyfiken :)

 4. Seriously, how much do you pay for your apartment in the Village because you claim that you receive no financial help from your parents. I know how much copywriters in your field make and t doesn’t add up. Plus your always going out, eating out, shopping, etc. I don’t think it’s right for your readers to think that you are fully independent when it’s obvious that your mamma is helping you out!

 5. Det ska vara du för att bära ett par såna skor, fin är du! Swing it, shake it , move it, make it, who do you think you are?” ahh, Spice Girls i sina glansdagar, kommer förmodligen har den på hjärnan resten av dagen^^

 6. är höga platåskor stabila at gå i? jag är så rädd för att trampa fel men de ser verkligen coola ut. Traskar omkring i mina dr.martens på kontoret och känner mig som coolaste ungen :)

 7. jag _älskar_ att du använder buffalos i en värld av, tja, platformstiletter och converse typ. de där ser man inte på nån annan och de är så din grej!

 8. Skitsnygga, och jag tyckte faktiskt kombon av gulligt, mysigt turkosa och argt och hårt gick bra ihop här. Du är en mode-förebild, Sandra! Åtminstone för mig.

 9. Sjukt snygga! Hur går man i sådana? Man får väll passa sig för att trampa snett antar jag :D
  Själv är jag tyvärr för lång för dessa, är redan 1,75, känner inte för att bli 1,83 :-/

 10. To ‘Thérèse’: Bloggers don’t make that much money. I live in NY and know how expensive it is to live here and maintain that lifestyle and it doesn’t add up. No worries, her mamma can afford to come visit her once a month to give her more cash and presents! BTW, those shoes are fugly.

 11. Not buying it: so you don’t like her shoes. Welcome to the world 2012 where people have different opinions on things. Blogging is a huge phenomenon in Sweden and companies realise the potential in advertising through well-visited blogs. Sandra’s is one of the biggest blogs in Sweden. It isn’t surprising that she’s making money (and a lot of it) off the blog. She also writes a column for a known fashion magazine every week. It really does add up – and so does your jealousy. Who wouldn’t want to have all that at 27?

 12. Not buying it – Bloggers don’t make that much money? Haha, I think you’ve got no idea how much money they can make plus Sandra’s blog is very popular so she gets another salary from blogging. If you envy her so much, stop complaining and start looking for more sources of income.

 13. Believe whatever you want and keep drinking your kool aid but it’s not right to lie when asked many times here if her parents are helping her. And blogging is a huge phenomenon everywhere, duh but you don’t still don’t make that much from it. And no, I’m not jealous of much of a girl who gets support from her parents and lies about it to all of you. So you all are experts in the cost of living in NY? Hahaha jokes on YOU

 14. Jag kan inte ha dom… skulle för det första bli nästan 2 meter lång och få båtar till fötter, men du rockar dom så vad nöjd och arg första bästa natt!

 15. NBID- Bloggers in Sweden can make 100 000 SEK per month (and more) which is almost 13 000 USD. Sandra isn’t just any copy, she went to Sweden’s best school and worked for one of the best agencies here. She doesn’t write columns for any newspaper but for one of Sweden’s biggest. Knowing the costs in NYC, it adds up well enough to me but why not share us some numbers and tell how it doesn’t add up to you.

 16. Not buying it den – How nice of you to come with all these comments, and be anonymous about it. And you are obviously not aware of how much money a large Swedish blog can make.
  But also, even if she did receive money from here mum and dad- who cares? Why does it bother you? Jealousy is an ugly thing.

 17. ”Not buying it den”, I think maybe it’s the difference between salaries in Scandinavia and the Us that doesn’t add up. It is a huge difference. In Sweden and Norway a popular blogg can easily make $ 20 000 a month. An average worker in Scandinavia makes about $25 an hour (at Mc Donalds)
  So with two Swedish incomes in the marketing business on the side in the US, you can afford a good life. :)

  I know the rent in New York is sky high, but then again compared to Scandinavian rent it is about the same. We pay about $1600- $2500 for a small (56kvm) appartment in the city center in Oslo,Norway

  PS, er du fra Sverige siden du har skrevet ”not buying it…”den”??

 18. Sandra, Buffalo?? LOL, jeg tror du fortsatt har en liten Spice Girls fetisj :)

  Du var absolut smashing som Ginger Spice!!! Såå søt! :)

 19. @ Not buying it den: Well if you check Alla bolag in Sweden, Sandra’s blog pulled in more than half a milion SEK (abouot $80-90K) last year, so I am pretty sure she can afford a nice flat in the Village and just as many Buffalos as she like. Well done Sandra! What a brilliant clever goodlooking business woman you are!

 20. Lene: ”An average worker in Scandinavia makes about $25 an hour (at Mc Donalds)” – That’s a false statement. Maybe that’s true for Norway, but in Sweden they don’t pay you that much at McJobs. Rather you get something like $12-15 an hour.

 21. Linn: seriøst?? Oj, det visste jeg ikke. Er det virkelig så stor forskjell? Hmm ok kanskje det er fordi det er regulert i Norge og vi betaler litt mer skatt,(ca 30-36%) men 66 kr i timen…det er jo faktisk sykt. I Norge så følger man noe som heter tariff, og det er et lønnsnivå fastsatt av Staten. På Mc Donalds tjener man i gjennomsnitt 134 kr timen + tillegg for overtid, skifttillegg etc.

 22. Lene- våra löner är lägre men hyrorna är också mycket lägre än era. Jag har bott i centrala Gbg och betalade kring 6000 för en lika stor lägenhet, fullutrustad med vitvaror och inklusive värme (nybyggd studentlägenhet, annars är vanliga och äldre lägenheter billigare om man kan få tag i dem eftersom hyrorna sätts utifrån lägenheternas standard och ej läget). Det optimala är att jobba i Norge och bo i Sverige.

  Vi betalar ca 33% skatt i Sverige (före jobbskatteavdrag men ej inräknat påslag för högre inkomster).

 23. Åh vilken kung du är, älskar att du kallar dem för arga skor! Stod och väntade på bussen idag och hade gråtit påvägen dit pga mitt ex som har en ny tjej, plötsligt kom det en ”arg” låt på mobilen och då tänkte jag på hur jag stod där med huvudet högt i mina arga skor (inte alls som din men tillräckligt arga ändå för att ge power) och tänkte att han borde se mig nu, då skulle han vekna!

 24. Helt fantastiske! <3 Har lyst å kjøpe Buffalos selv, men: 1: jeg har ikke lyst å prioritere pengebruken på deg, og 2: så. himla. høye. Kommer til å falle midt i gaten, garantert :)

 25. Haha! Jag DÖÖÖÖÖÖÖR att alla som skriver svar till ‘not buying it’ skriver ‘not buying it den’. Haha!! det står ju ‘den’ efter varje namn. Ofta man skriver svar till ‘Anna den’. :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>