walking in the winter, down rows of empty sidewalks, I reached into my pocket, found an old note from you. it read baby doll I love you, can’t wait to see you sunday. I tried to hear you read it, can’t remember your voice. was it sweet was it sultry, did i tremble when I heard it?


Har en ny vinterjacka för i år! Från samma märke (Penfield) som förra året, som jag fortfarande använder cirka jämt.


Så himla bra med en varm vinterjacka, vet inte hur många år jag gått runt med en kappa och fryst ihjäl mig. Dunjacka är helt klart grejen.


Jag köpte den på Asos men de har en egen hemsida också. Tycker om den så mycket, alla små detaljer och det grönblårutiga fodret. Känns lyxigt att både känna sig varm och fin ändå.


My new winter jacket from Penfield. Bought it at Asos.

Kommentarer

 1. Så himla fin! Tycker verkligen om den du köpte förra året med! Själv är jag liksom en kappmänniska men de här dunjackorna är ändå att dö för. Vill med ha! Men måste bara få berätta att jag för ovanlighetens skull faktiskt inte har frusit mycket alls i år. Jag har bestämt att nu jävlar ska jag börja klä mig varmt. Det som gjorde största skillnaden fór mig tror jag, är satt jag skaffade ett par uggs. Äntligen varma fötter!!!

 2. hej Sandra, i höstlistan sa du att du fryser jämt och inte gillar hösten därför. det gör jag också, alltså hela, hela jävla tiden och blir förkyld på en sekund pga det. ville därför fråga hur du ändå kan använda kort kjol och strumpbyxor nästan hela tiden? blir du inte kall då?

 3. Väldigt fin! Men den ser inte så varm ut, inte så värst tjock och framför allt liten. Kort och utan varm krage, den kanske i alla fall har muddar inuti ärmsluten, det syns inte på bilderna. Och så dessutom strumpbyxor och kort kjol, fryser du inte på vintrarna? Alltså klart man kan ha strumpbyxor, men då får man ju ha dubbla sådana och/eller tjocka benvärmare och en lång jacka för att inte frysa. Här i Sverige alltså, men jag trodde det blev rätt kallt i New York också på vintrarna? Själv skulle jag inte ha ofodrade kängor på vintern heller, om de inte var en storlek för stora och därmed anpassade för raggsockor, det är fint när det sticker upp tycker jag.

  Som sagt så är det väldigt fint, men som Katja skriver ovan så undrar man ju varför du klär dig så tunnt om du nu fryser ofta?

 4. Himla fin!

  Du som kan Asos, hur funkar det egentligen när man beställer från Sverige? För eftersom det nu finns i Storbritannien går det väl inom EUs gränser, dvs ingen tull? Jag har dock ändå hört att vissa ibland kan ha otur och få betala ändå? Eller att det kan bli sjukt mycket fraktavgifter om man exempelvis beställer ett par skor (tungt paket). Jag vill så gärna ha min nyårsklänning därifrån, men är lite rädd för att beställa. Som arbetslös har man ju inte riktigt möjligheten till oförutsedda utgifter. Kram!

 5. Ellen: Nej, det blir ingen tull från Storbritannien, det är tullfritt inom EU. Det du har hört är förmodligen folk som beställt från utanför EU, för då kan man ha tur eller otur, och det gäller att märka paketet rätt om man vill försöka slippa tullen. Fraktavgifterna framgår när man handlar, Asos går på vikt, precis, men det står vad det blir innan du betalar så du ser om det är värt det.
  Lycka till!

 6. Har ofta svårt att känna mig fin i en dunjacka, jag gillar att se feminin ut och i en stor dunjacka känner jag mig mer som en blobb. Men den som du har, av det lite nättare varianten är hur fin som helst. Gillas <3

 7. Vilken fin jacka! Tror du att den fungerar i ett kallt sverige också? bor i danmark nu, förvisso liite längre ner i kontinenten men det blir kallt här ändå och jag envisas med att gå omkring i kappa i alla väder och oväder. Säger som Anna Martina däruppe, dunjackor får mig att känna mig som en blobb :)

 8. Katja – nej forstar inte varfor kjol + strumpbyxor skulle vara kallare an byxor? Fryser aldrig om benen. Har tva till tre lager strumpbyxor och oversta laget ar alltid i nagon form av ylle eller av det slaget. haller mig varm hela vintern!

  Hanna – hade en liknande forra vintern och fros inte namnvart. alltsa, jag vill ju inte heller ga runt med nagon megastor jacka, da fryser jag hellre lite och ar fin.. men som jag skrev till katja har jag flera lager strumpbyxor och fryser aldrig om benen. och kashmirhalsduk, sa himla vart eftersom ingen vind tranger igenom.

  Lovisa – xs!

  Ellen – kolla hannas svar under din fraga!

  thesadbox & elin – new york kan bli kallare an sverige under vintern pga luftfuktigheten ar sa hog sa det blir liksom isande obehagligt pa ett annat satt. tycker den funkar for det! dock var forra vintern ganska mild har. kram.

 9. hej!
  första gången jag kommenterar på en blogg! woop woop.
  iallafall, jag är dödssugen på att beställa mig en parkas från penfield men funderade lite över storlekarna – vad har du för storlek på din? :)

 10. Nämen! Det är ju DU! Haha, jag följer dig på instagram, har gjort det i en evighet och nu kom jag hit från hanapee’s blogg! Vad glad jag blir! Din blogg är ju helt awesome!

 11. Hej fina du, blev så kär i jackan att jag fortsatte tänka på den i dagar och har nu äntligen beställt den! Kommer på fredag och jag känner mig som typ världens gladaste tjej.
  Ville bara tacka för att du är så himla bra och för att det känns ibland som du skriver direkt ur min dagbok.
  Hundra kramar

 12. I fell in love with Penfield about a year ago. They make some amazing men’s clothes but I didn’t know they make women’s as well. Great coat.

 13. hej fina sandra! förväntar mig inte att du kanske ser det här eller så, men tänkte att det går ju alltid att försöka! jag håller på och ska köpa mig en dunjacka och bland mina kandidater finns bla både denna i inlägget och den du köpte förra året! så jag tänkte bara höra om du har någon favorit av de två och varför, kanske någon är varmare eller så än någon annan? båda är ju verkligen superfina! I vilket fall, hoppas du får ett fantastiskt 2013! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>