Kommentarer

 1. Hej Sandra!
  Läser just nu dina inlägg i ”om new york”, eftersom jag åker dit på måndag. Superbra tips :) Skulle vilja fråga dig hur läget är på manhattan nu efter stormen?
  Kram

 2. åh, ja, älskar också Internet!! så himla bra, fatta hur svårt det skulle vara att inte bo där många kompisar och familj bor om man inte hade Internetet?!

 3. åh Sandra, du är ju så fin att det är helt galet! är bara lite nyfiken på modellnamnet på den där favoritkjolen du har, du vet den där från AA. den ser så himla skön och perfekt ut!

 4. hjälp, åh hjälp. jag har precis gjort slut med min älskade pojkvän.
  hur låter man bli att gå tillbaks till killen man avgudar men som är för destruktiv?
  det är ju meningen att man ska vara tillsammans när man fortfarande är pirrigtbarnsligtdödskär. inte göra slut för att man gråter mer än ler. hur ska jag gå vidare?

 5. Haha, rolig troja!

  Vad ar det for marke pa din marinbla (svarta?) mossa. Den ser sa himla skon och varm ut!

  Tack for intressant lasning efter stormen. Det ar sa svart att verkligen forsta att det blev storm over huvud taget, men aven hur det paverkat individer, sa dina upplevelser gav en lite lite battre forstaelse.

  Fint att ni verkar ta hand om varandra, och du om dig sjalv.

  Puss!

 6. kan du snälla tipsa om dina bästa ställen att handla online? behöver en klänning och jag har tittat på modcloth, topshop, asos osv utan att hitta någon jag älskar :(

 7. evelina – allt är på banan igen i turistsynpunkt. allt finns inte i mataffärerna än, men annars lugnt, lär ju hända typ imorrn.

  nyfiken – hmm, har länkat till den flera gånger. tror den heter tennis skirt!

  moa – bit ihop, berätta för dina vänner så de kan hjälpa dig att stoppa dig själv. hitta på mycket saker! du klarar detta! puss

  emma – fick den av ludde. det är en sån mössa de har typ i amerikanska militären? vet inte riktigt vad man ska söka på för att hitta den. puss.

  J – d e typ de jag vet också.. nastygal.com och solestruck.com är bra också!

  lovisa – locktång bara! men pincurls brukar bli snyggare lockar tycker jag. puss.

 8. Oh jag köpte en sån till min pojkvän i års present, dock har den inte kommit än :( hoppas inte den har blåst bort..
  Jag skulle ha köpt en till mig själv också men kom på det försent.. Du är fin!

 9. Hej Sandra!

  Jag bara måste berätta en sak. Har kanske aldrig helt förstått det här med Superman-förälskelsen som du har berättat om tidigare. Men, MEN. Jag såg på filmerna häromdan. JAG DOG. Jag lovar, jag fick hjärtklappning så fort jag såg Clark/Superman och kan inte sluta spela om vissa scener om och om igen. Det är helt sjukt, jag har blivit kär i Stålmannen! Nästan lite maniskt, trodde inte jag kunde uppleva sådant igen nu när man är en ”vuxen 20-åring”. Nej, nu förstår jag, Sandra! Jag förstår! Har till och med lagt in the theme song som ringsignal. Ville bara berätta, haha <3

  P.S. Har du sett Richard Donner Cut-versionen av Superman 2? Älskar Lois i den, hon är så jävla grym och smart i den! SE DEN! <3 D.S.

 10. gillar faktiskt inte internet! förutom din blogg, då. tänk vad fint det hade varit om människor inte hade sån överdriven koll på varandra hela tiden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>