24 dagar till julafton.

Emily har en december utmaning med 24 bilder om sig själv, ett bildblogginlägg varje dag fram till jul. Jag tänkte att jag skulle vara med men när jag började leta råkade jag visst göra hela listan på en gång.  : O
Ja, så här kommer den.

1. En bild på dig som du själv tycker om.

var lycklig, glad, salongsberusad, kär och utanför var det snart vår. tagen i mars på en whiskybar i brooklyn.

2. En bild på dig hemma.

3. En bild på din bästa vän.

jag och michelle har gått vilse.

4. En bild på någon du beundrar.

mamma.

5. En bild på dig som togs i somras.

redo att gå på en båtfest med alexandra.

6. En bild på någon du älskar.

7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.

borde vara spice girls-dag varje dag.

8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.

9. En bild på ditt rum.

10. En bild på ditt favoritdjur.

11. En bild på dina framtidsdrömmar.

en dag så.

12. En bild på någon som du saknar.

de här tre alltså!<3

13. En bild på några av dina favoritsaker.

sparris, räkor, parmesan, spaghetti, purjolök, citron och persilja. typ allt bäst i en bild.

14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.

skype med michelle i tisdags, fastnade i bilden och hon tog en skärmdump.

15. En bild på ett utav dina favoritcitat.

16. En bild på dig som barn.

var ju kär i stålmannen som liten och fick en dräkt i julklapp när jag var runt fyra-fem. minns att det var typ det finaste jag hade sett. någonsin.

17. En bild på dig som tonåring.

16 eller 17, passfoto innan jag flyttade till London. Hade på mig min favorittröja, på ryggen stod det ”Nusnäs Pappersbruk” om jag minns rätt.

18. En bild på din familj.

Jack, mamma, jag och min styvpappa.

19. En bild på dig från idag.

har inte gått upp än.

20. En bild på din önskelista i år.

Den kommer senare i veckan. Här får ni en bild på mina anteckningar i mobilen istället. Där skriver jag alla andra listor. Och hemligheter. Fiskar i mixer är en sjukt oklar anteckning som jag inte vet varför jag skrev alls? Eller vänta, jag tror det var en historia Fanny eller Aviva berättade som jag inte ville glömma.

21. En bild på dig när du är ledsen.

Tar inte bilder på mig själv när jag är ledsen. Men här är jag fejkledsen i alla fall.

22. En bild på dig när du är glad.

När jag bodde i New York under sommaren 2007, dansade på dagsfest, bodde med michelle och julia, var ganska så nybliven singel och det kändes som att precis vad som helst kunde hända.

23. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.

24. En bild från en tidigare julafton.

.

Translation.
Please click ”in english”in the right frame to read.

Kommentarer

 1. Fin lista, själv har jag hållit mig från allt juligt tills idag, men nu går jag all in. Lite som du, verkar det som. Ett tips ang anteckningarna i mobilen. Gå in i inställningar -> Anteckningar så finns det tre typsnitt att välja mellan. Vad som helst hellre än det där comic sans-aktiga känner jag personligen. Puss!

 2. ”Fiskar i mixer”, åh! Kanske är en grej jag läste om i Filter för ett par år sedan? Någon konstnär som hade det som installation i en utställning, en fullt inkopplad mixer med vatten och en guldfisk i, grejen var konst som skulle utmana betraktaren. Någon besökare knäppte ju på mixern och det det blev fisksoppa av den sämre typen. Och massa rättstjafs efter det, konstnären blev anmäld för djurplågeri men friad då mixertillverkaren varit med i rätten och försäkrat att mixern var tillräckligt snabb och vass för att fisken dog blixtsnabbt friades konstnären. Om jag inte minns helt fel. Kanske inte alls det din anteckning syftade på, men älskar såna därna knäppa modernkonst-grejer.

 3. Vad gör man när man befunnit sig som utbytesstudent i en stad där man inte kan språket i 4 månader, och trots att man har en pojkvän på andra sidan världen fallit hals över huvud för världens vackraste Amerikanare? Någon som inspirerar en som ingen annan någonsin gjort, som är så smart och musikalisk och rolig och allmänbildad och beläst och…. allt bara är rätt? Och en har så otroligt roligt med honom och tillsammans upptäcks saker som en aldrig hade upptäckt på egen hand? Han har de vackraste höftben jag någonsin sett, och jag har bara 15 dagar kvar tillsammans med honom innan vi måste skiljas för att kanske aldrig ses igen. Hur ska jag någonsin igen hitta någon som är så perfekt tillsammans med mig?

  Men jag är en drömmare och romantiker, och jag drömmer om att om söka jobb i staterna och flytta dit och hitta honom igen.

  Tack för att din blogg är det perfekta stället att dela med sig av sådana här hjärtekval.

 4. Till Lina: Du söker jobb tills du får ett och förhoppningsvis flyttar du dit där det känns rätt att vara! I alla fall tror! Och om det visar sig att du har haft fel gör det inget , då vet du att du har testar i alla fall. Lycka till. Följ magkänslan, inte hjärtat eller hjärnan. Magen vet!

 5. Snälla hjälp!
  Hur gör man när man blivit sårad gång på gång av sitt ex under tiden som han sagt att han vill ha mig tillbaka? Jag tror att jag fortfarande tycker om honom men vet inte ännu om jag kan lägga saker o ting som han gjort bakom mig. Kan man bli tillsammans med sitt ex igen och få det bra eller är det helt lönlöst? Han har även behandlat sitt ex innan mig på liknande sätt, det får mig att fundera på om han har det sättet eller om han kan ändra sig..

 6. Hi hi vad gulligt med superwomankläderna. Du har ju verkligen den stilen nu med så du visste precis vilken stil du gillade redan när du var liten :) Midjekort tröja och kort kjol.

 7. tror inte det stod nusnäs pappersbruk för nusnäs har aldrig haft något pappersbruk.. men det kanske stod nusnäs dalahäst tillverkning eller nils-olsson dalahästar eller så
  jahapp

  kram mora


 8. Lina – kärlek är ju kärlek, händer det så händer det. var lycklig för känslorna och kanske dags att göra slut med pojken. puss.

  menime – har bara mina vänner på fb! puss

  anna – men gud, låter hemskt. stäng av, radera hans nummer bit ihop när han håller på. var med de som gör dig glada och inte någon som sårar dig om och om igen. du är värd något bättre.

  johanna – jodå vi umgås! vi bor ju ihop och ses varje dag! men vi kanske inte hänger dygnet runt. han har också haft många kompisar här på sistone. kram.

  nusnäs – så kan de mycket väl vara! puss.

 9. Himla kul grej!! Blev väldigt inspirerad och hakar på, men tar det nog en bild om dagen även om detta var ett kul sätt att göra det på också :) Fin blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>