en kväll hos sandra och joakim.


Joakim överraskade mig med en flaska prosecco i veckan som han tyckte det stod sandra på. sånt blir man ju glad över.


Vi öppnade den direkt.


Sedan hängde vi i vardagsrummet och Joakim hade nya fina steppskor!


Jag var glad för att äntligen vara ledig och kunna snöra på mig mina högsta platåkängor.


Och det var väl några timmar ur vårt liv.
.


Joakim surprised me with a bottle of prosecco he thought had my name on it. We drank it in my living room, listened to Christmas music and Joakim had new step shoes and did a little dance performance after I’d said pleeeeease pleeeeease pleeease a zillion times.

Kommentarer

 1. vad mysigt ni har det!
  förresten ser att klänningen du fick till födelsedag, hänger på väggen har exakt samma.
  Det är min favorit klänning :)
  God Jul

 2. Hej, jag är lite nyfiken på hur du tycker det är att jobba i USA och New York jämfört med att jobba i Sverige. skulle vara kul om du kunde dela med dig av dina tankar! :)

 3. Hej, imorgon är det julafton. Jag är så jävla ledsen. Alla har det fint med sina familjer och pojkvänner. Jag går in och läser din blogg och allting är så jävla fint här också.. värsta drömlivet.

  Hur gör jag för att bli glad? hur gör jag för att INTE tänka på att det är julafton imorgon, han är med sin nya flickvän och jag är ensam?

 4. Hej Sandra!
  För det första, din blogg är så sjukt fin. Min absoluta favoritblogg.
  Men till det jag ville säga; du är en stor inspirationskälla för mig. Ditt liv verkar så spännande och roligt. Du har gjort mig modigare och fått mig att drömma om att flytta utomlands (än är jag bara fjorton, men om några år så vill jag så himla gärna utforska världen). Jag tror att du inspirerar väldigt många och att du har gjort andra modiga också. Det är så fint att läsa om någon som verkligen vågade ta steget.

  God jul!

 5. Hej Sandra! Jag drömde om dig. Jag drömde att du hade en tävling att man kunde komma och bo hos dig i en månad (?) och jag vann. När jag kom till New York så bodde du på ett hustak fast det var ett jättestökigt kvarter, och vi vågade aldrig gå ner. Du var jättetrevlig men ibland kom din mormor och då körde du ut mig och jag fick inte prata med dig. Vi gick på hundkapplöpning och du drack ren vodka och sen skulle jag åka hem och då var din mormor där så du sa inte ens hejdå. Men det var en rolig dröm.

 6. Snälla Sandra, snälla någon, hur slutar man att höra av sig när han bara svarar en ibland? Hur får man ut honom ur huvudet när man provat allt, radera honom från alla ställen som finns och man ändå vaknar varenda dag och vill veta hur han mår. Och när man kollar mobilen 75 gånger i timmen för man hoppas hoppas att han ska skicka ett sms, och när man bara vill ringa honom tills han svarar men vill inte vara jobbig.

  Hur slutar man hoppas på att han kommer tillbaka… Det tar död på mig, det gör mig sjuk.

 7. Finaste Sandra, God Jul!
  Hoppas att du/ni är glada och i bra sällskap. Jag är i mammas kök medan hon lagar mat och lillasyster försöker att snegla på min skärm för att se vad jag gör. Min blogg är hemlig så jag får skydda skärmen då och då :)
  Kram <3

 8. Elin – javisst gör det d!

  Susanna – skrivit mycket om det om du klickar dig in i kategorin ”om frågor och svar”

  Lillie – va inte ledsen. skit i din idiotiska pojkvän. fira med familj eller vänner och försök att ha en så fin dag du kan. men det e trots allt bara en dag, glöm inte det. puss.

  klara – vad fint sagt, puss!

  pelle – buffalo

  hanan – haha bra dröm.

  M- varje gång du vill ringa honom, ring en kompis först. En kompis som du bestämt det med. och så säger du ”nu vill jag ringa honom igen.” och då säger hon ”NEJ. ” och räknar upp anledningar varför. Man behöver hjälp att komma över någon, man klarar det inte alltid själv.

  oroshjärta – haha nej inte ihop! vi bor ju bara ihop! är vänner.

  thesadbox – gud jul fina gulliga du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>