en kväll hos sandra och joakim.


Joakim överraskade mig med en flaska prosecco i veckan som han tyckte det stod sandra på. sånt blir man ju glad över.


Vi öppnade den direkt.


Sedan hängde vi i vardagsrummet och Joakim hade nya fina steppskor!


Jag var glad för att äntligen vara ledig och kunna snöra på mig mina högsta platåkängor.


Och det var väl några timmar ur vårt liv.
.


Joakim surprised me with a bottle of prosecco he thought had my name on it. We drank it in my living room, listened to Christmas music and Joakim had new step shoes and did a little dance performance after I’d said pleeeeease pleeeeease pleeease a zillion times.

sandra
 1. paulina skriver

  vad mysigt ni har det!
  förresten ser att klänningen du fick till födelsedag, hänger på väggen har exakt samma.
  Det är min favorit klänning :)
  God Jul

 2. Prettygreentea skriver

  This sounds like quite a lovely evening, my dear.

 3. elin skriver

  står det en bibba glögg på köksbänken? :)

 4. Libertad skriver

  Ooooh how lucky you are! We want to see Joakim dancing too, wooooow!

 5. josefine skriver

  kan ni inte bo ihop för evigt?? <33

 6. Clara skriver

  Åh så mysigt! :)

 7. fani skriver

  Gulligt. Och behöver ett par såna där skor. <3

 8. Susanna skriver

  Hej, jag är lite nyfiken på hur du tycker det är att jobba i USA och New York jämfört med att jobba i Sverige. skulle vara kul om du kunde dela med dig av dina tankar! :)

 9. Lorissa skriver

  Jag älskar platåskor. Det finns inget snyggare!

 10. Lillie skriver

  Hej, imorgon är det julafton. Jag är så jävla ledsen. Alla har det fint med sina familjer och pojkvänner. Jag går in och läser din blogg och allting är så jävla fint här också.. värsta drömlivet.

  Hur gör jag för att bli glad? hur gör jag för att INTE tänka på att det är julafton imorgon, han är med sin nya flickvän och jag är ensam?

 11. Klara skriver

  Hej Sandra!
  För det första, din blogg är så sjukt fin. Min absoluta favoritblogg.
  Men till det jag ville säga; du är en stor inspirationskälla för mig. Ditt liv verkar så spännande och roligt. Du har gjort mig modigare och fått mig att drömma om att flytta utomlands (än är jag bara fjorton, men om några år så vill jag så himla gärna utforska världen). Jag tror att du inspirerar väldigt många och att du har gjort andra modiga också. Det är så fint att läsa om någon som verkligen vågade ta steget.

  God jul!

 12. Pelle skriver

  Var kommer skorna ifrån? :)

 13. thesadbox skriver

  om vi också säger pleeeaseee pleeeaaseeee en miljon gånger var, kan man få en performance på video? please please pleaaseeeee? :D

 14. Linda skriver

  Vad mysigt det ser ut!

 15. Ida skriver

  Sista bilden på dig är ju bara för fin! Du ser liksom ut att njuta av livet så jävla mycket.

 16. Hanna skriver

  Hej Sandra! Jag drömde om dig. Jag drömde att du hade en tävling att man kunde komma och bo hos dig i en månad (?) och jag vann. När jag kom till New York så bodde du på ett hustak fast det var ett jättestökigt kvarter, och vi vågade aldrig gå ner. Du var jättetrevlig men ibland kom din mormor och då körde du ut mig och jag fick inte prata med dig. Vi gick på hundkapplöpning och du drack ren vodka och sen skulle jag åka hem och då var din mormor där så du sa inte ens hejdå. Men det var en rolig dröm.

 17. Hannah skriver

  Your new shoes are stunning ! I kind of miss your babydoll style !

  Kisses
  Hannah
  Elegantesque Blog

 18. M. skriver

  Snälla Sandra, snälla någon, hur slutar man att höra av sig när han bara svarar en ibland? Hur får man ut honom ur huvudet när man provat allt, radera honom från alla ställen som finns och man ändå vaknar varenda dag och vill veta hur han mår. Och när man kollar mobilen 75 gånger i timmen för man hoppas hoppas att han ska skicka ett sms, och när man bara vill ringa honom tills han svarar men vill inte vara jobbig.

  Hur slutar man hoppas på att han kommer tillbaka… Det tar död på mig, det gör mig sjuk.

 19. oroshjärta skriver

  Så ni blev ihop tillslut! Va gylligt! GODJUL!

 20. thesadbox skriver

  Finaste Sandra, God Jul!
  Hoppas att du/ni är glada och i bra sällskap. Jag är i mammas kök medan hon lagar mat och lillasyster försöker att snegla på min skärm för att se vad jag gör. Min blogg är hemlig så jag får skydda skärmen då och då :)
  Kram <3

 21. sandra skriver

  Elin – javisst gör det d!

  Susanna – skrivit mycket om det om du klickar dig in i kategorin ”om frågor och svar”

  Lillie – va inte ledsen. skit i din idiotiska pojkvän. fira med familj eller vänner och försök att ha en så fin dag du kan. men det e trots allt bara en dag, glöm inte det. puss.

  klara – vad fint sagt, puss!

  pelle – buffalo

  hanan – haha bra dröm.

  M- varje gång du vill ringa honom, ring en kompis först. En kompis som du bestämt det med. och så säger du ”nu vill jag ringa honom igen.” och då säger hon ”NEJ. ” och räknar upp anledningar varför. Man behöver hjälp att komma över någon, man klarar det inte alltid själv.

  oroshjärta – haha nej inte ihop! vi bor ju bara ihop! är vänner.

  thesadbox – gud jul fina gulliga du!

 22. Anna skriver

  din lägenhet är så himla satans mysig!!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem